CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Rakan Artis Datang Rumah Nampak Gambar Kahwin, Erra Fazira Sah Dah Nikah Dengan Ahli Politik Perak?

4-12-2023 01:37 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 27042| Komen: 93|Original author: Saiful

Description: Nama Erra Fazira kembali hangat apabila ada yang mendakwa gosip dia telah berkahwin dengan seorang ahli politik berasal dari Perak itu sebenarnya betul.Menurut sumber Utusan Online, ada kenalan indust ...
Nama Erra Fazira kembali hangat apabila ada yang mendakwa gosip dia telah berkahwin dengan seorang ahli politik berasal dari Perak itu sebenarnya betul.

Menurut sumber Utusan Online, ada kenalan industri yang bertandang ke rumah Erra baru-baru ini dan dia ternampak gambar perkahwinan primadona tersebut di rumahnya.


Foto: IG

Apa yang mengejutkan, lelaki yang duduk disampingnya di dalam gambar itu merupakan lelaki yang sama digosipkan ramai sebelum itu. 

Cik Bunga Utusan kata, "Bukan apa, kedua-duanya pernah menafikan. Tetapi timbul pula cerita baharu kata sudah kahwin. Mana satu betul? Adakah penafian itu dilakukan kerana mahu menutup atau menyembunyikan sesuatu?



"Kalau betul sudah berkahwin, untuk apa disembunyikan? Orang kata benda baik. Kurang-kurang kalau Erra umum dah kahwin, tak adalah lelaki-lelaki miang lain cuba hendak masuk barisan, cuba nasib memikat Erra.




"Tapi itulah, adakala bila sudah banyak sangat gosip timbul, ada yang kata sebenarnya ia memang cerita benar. Entahlah. Tak tahu mana satu hendak percaya. Bagi Cik Bunga, kalau ada bukti, baru boleh sembang dan percaya." -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 4-12-2023 01:39 PM
Huntunglaa dah tuek pun laku lg...
Quote ezacbee 4-12-2023 01:39 PM
Gambar tu anytime boleh padam.. Dah halal biar jelah.

Quote I.K.A888990 4-12-2023 02:12 PM
dari hari tu la duk soksek2
last2 sampai skrg nan hado gambar kahwin depa adoi laaaaa
Quote black_handbag 4-12-2023 02:17 PM
sape jejanz yg digosip dgn nenek ni. iols tak tau pon. mohon pencerahan
Quote prince_marhaen 4-12-2023 02:25 PM
Edited by prince_marhaen at 4-12-2023 02:57 PM

kalau betul.... ratu memang tidak pernah memilih rupa ye... ruginya lahai...



Diva AA pernah mencaruti Ratu... hehehehe



Quote Piramida 4-12-2023 02:30 PM
Kenapa tak mengaku kalau betul selamat nikah?
Sesuai je kot. Hihihi
Quote bankerpencen 4-12-2023 02:30 PM
Kemainnnn. Asal boleh je
Quote anarina 4-12-2023 02:31 PM
prince_marhaen replied at 4-12-2023 02:25 PM
kalau betul.... ratu memang tidak pernah memilih rupa ye... ruginya lahai...



Peja performance paduuuu oi
Quote jihyomelly 4-12-2023 02:31 PM
sampai ke sudah gambar xde.. elok la kot kalau berjodohan sbb 2x5 je dua2 rasanya
Quote pembacagosip 4-12-2023 02:32 PM
g usrah tu x ada ke ceramah pasal akibat buruk merahsiakan perkahwinan
blh dtg fitnah
tunang patut senyap2 perkahwinan yg perlu di hebohkan
ahgituuuu usrah sis buat ratu
Quote Lily_Elizabeth_ 4-12-2023 02:36 PM
Biorlah. Dia pun nak malam malam ada someone beside her. Sibuk je semuorang. Hihi.
Quote HoneyManjer 4-12-2023 02:37 PM
die ni lawo nau nauuuu...takkan la takde yg nak atau die memilih...tapi kalau memilih pun takkan si peja yg dipilih after all these yearsssssssssssssssssssssss
Quote myakayina 4-12-2023 02:41 PM
mana pic kahwin nya?
Quote Mata.kucing 4-12-2023 02:45 PM
aslkn terjamin mase dpn..lakiorg pn lakiorgla wlupn
Quote lyshafull 4-12-2023 02:52 PM
Bukan laki ni ade fetish dengn bini org ke
Ape kabo kes tu senyap je ke
Quote pocongkiutss 4-12-2023 02:53 PM
prince_marhaen replied at 4-12-2023 02:25 PM
kalau betul.... ratu memang tidak pernah memilih rupa ye... ruginya lahai...



Dia memilih poket meh
Quote prince_marhaen 4-12-2023 02:56 PM

penat dah kot jual kerang kat pasar..pasar pun dah banyak pasar borong & online skrg.. tak exclusive dah macam dulu... ehh!



Quote ren14 4-12-2023 03:00 PM
baguslah menikah
Quote lea_kdo 4-12-2023 03:06 PM
nikah jd no.2 ni senyap2 je... mana tau esok jodoh tak panjang, xde la org tau..

Lihat semua komen(93)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.059728 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top