CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 27984|Reply: 93

Rakan Artis Datang Rumah Nampak Gambar Kahwin, Erra Fazira Sah Dah Nikah Dengan Ahli Politik Perak?

  [Copy link]
Post time 4-12-2023 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Nama Erra Fazira kembali hangat apabila ada yang mendakwa gosip dia telah berkahwin dengan seorang ahli politik berasal dari Perak itu sebenarnya betul.


Menurut sumber Utusan Online, ada kenalan industri yang bertandang ke rumah Erra baru-baru ini dan dia ternampak gambar perkahwinan primadona tersebut di rumahnya.


Foto: IG




Apa yang mengejutkan, lelaki yang duduk disampingnya di dalam gambar itu merupakan lelaki yang sama digosipkan ramai sebelum itu.


Cik Bunga Utusan kata, "Bukan apa, kedua-duanya pernah menafikan. Tetapi timbul pula cerita baharu kata sudah kahwin. Mana satu betul? Adakah penafian itu dilakukan kerana mahu menutup atau menyembunyikan sesuatu?




  



"Kalau betul sudah berkahwin, untuk apa disembunyikan? Orang kata benda baik. Kurang-kurang kalau Erra umum dah kahwin, tak adalah lelaki-lelaki miang lain cuba hendak masuk barisan, cuba nasib memikat Erra.




  



  



"Tapi itulah, adakala bila sudah banyak sangat gosip timbul, ada yang kata sebenarnya ia memang cerita benar. Entahlah. Tak tahu mana satu hendak percaya. Bagi Cik Bunga, kalau ada bukti, baru boleh sembang dan percaya." -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2023 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntunglaa dah tuek pun laku lg...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar tu anytime boleh padam.. Dah halal biar jelah.

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dari hari tu la duk soksek2
last2 sampai skrg nan hado gambar kahwin depa adoi laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:17 PM | Show all posts
sape jejanz yg digosip dgn nenek ni. iols tak tau pon. mohon pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:25 PM | Show all posts
Edited by prince_marhaen at 4-12-2023 02:57 PM

kalau betul.... ratu memang tidak pernah memilih rupa ye... ruginya lahai...



Diva AA pernah mencaruti Ratu... hehehehe



Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-12-2023 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak mengaku kalau betul selamat nikah?
Sesuai je kot. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemainnnn. Asal boleh je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2023 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 4-12-2023 02:25 PM
kalau betul.... ratu memang tidak pernah memilih rupa ye... ruginya lahai...



Peja performance paduuuu oi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sampai ke sudah gambar xde.. elok la kot kalau berjodohan sbb 2x5 je dua2 rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:32 PM | Show all posts
g usrah tu x ada ke ceramah pasal akibat buruk merahsiakan perkahwinan
blh dtg fitnah
tunang patut senyap2 perkahwinan yg perlu di hebohkan
ahgituuuu usrah sis buat ratu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Biorlah. Dia pun nak malam malam ada someone beside her. Sibuk je semuorang. Hihi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:37 PM | Show all posts
die ni lawo nau nauuuu...takkan la takde yg nak atau die memilih...tapi kalau memilih pun takkan si peja yg dipilih after all these yearsssssssssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:41 PM | Show all posts
mana pic kahwin nya?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
aslkn terjamin mase dpn..lakiorg pn lakiorgla wlupn
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan laki ni ade fetish dengn bini org ke
Ape kabo kes tu senyap je ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2023 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 4-12-2023 02:25 PM
kalau betul.... ratu memang tidak pernah memilih rupa ye... ruginya lahai...



Dia memilih poket meh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 02:56 PM | Show all posts

penat dah kot jual kerang kat pasar..pasar pun dah banyak pasar borong & online skrg.. tak exclusive dah macam dulu... ehh!



Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 03:00 PM | Show all posts
baguslah menikah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2023 03:06 PM | Show all posts
nikah jd no.2 ni senyap2 je... mana tau esok jodoh tak panjang, xde la org tau..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 04:59 PM GMT+8 , Processed in 0.062255 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list