CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Zoey Rahman Tak Peduli Dikutuk Ubah Wajah, Yang Penting Diri Sendiri Puas!

1-12-2023 05:33 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 15210| Komen: 97

Description: Zoey Rahman rasa lebih berkeyakinan setelah melakukan transformasi pada wajahnya yang dilihat jauh lebih muda daripada usia sebenar.
Zoey Rahman rasa lebih berkeyakinan setelah melakukan transformasi pada wajahnya yang dilihat jauh lebih muda daripada usia sebenar.

Walaupun ramai kutuk namun Zoey atau Mohd Hairey Azhar Abdul Rahman, 38 berkata dia enggan ambil peduli kerana apa yang dilakukan itu adalah untuk kepuasan dirinya.


Foto: IG

“Kita kena sentiasa positif dan sentiasa hidup sihat serta jauh daripada orang toksik, orang tak suka abaikan saja, itu dalaman tapi luaran kena la jaga cuci muka sentiasa okay.



“Muka kena jaga malah saya dalam perniagaan kosmetik kalau orang lihat muka berkedut nanti orang tak yakin pula dengan produk kita tu.



“Saya tak peduli dengan apa yang orang nak cakap pasal saya, lagipun saya buat bukan untuk orang lain tapi untuk kepuasan diri, yang penting keluarga terima saya seadanya serta rakan-rakan pun okay dan terpulang kalau tak suka pun tak apa,” kata Zoey kepada mStar. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cawanmilosuam 1-12-2023 05:41 PM
kalau berubah mcm ni nk kena tukar ic x?
Quote Diplomat 1-12-2023 05:43 PM
Pelik lah manusia. Muka dah seadanya kacak masalahnya.
Quote lee_sakura 1-12-2023 05:45 PM
muka dulu2 dh elok dh
Quote shida81 1-12-2023 05:53 PM
Ko menjawab ngn tuhan dek bkn ngn manusia... Tp ye la.. Kubur masing2 kan.. Lantak ko ler... Yg penting jgn sebelah kubur ak
Quote selipar_hijau 1-12-2023 06:08 PM
Muka asal dia pun dh ckup hensem terletak
Quote rukia2 1-12-2023 06:33 PM
selipar_hijau replied at 1-12-2023 06:08 PM
Muka asal dia pun dh ckup hensem terletak

Rupa yg sekarang lebih kelelakian la
Quote sunshinelady 1-12-2023 06:34 PM
macam mana rupa dia dulu2
Quote MeowPARSI 1-12-2023 06:35 PM
Dia ni zoey yg ada kaitan dgn kes Nana tu ke?
Quote Suchi 1-12-2023 06:59 PM
Edited by Suchi at 1-12-2023 07:06 PM

Masalahnya muka dia mmg dah helok waktu dilahirkan tu
Ke dia tanak nampak cute dan jambu?
Nak nampak maskulin la kot nih
Tak susah nak nampak maskulin ko cuma kena jadi lelaki jaa jangan menonokkan diri.
Quote virgocircus 1-12-2023 07:02 PM
Daku kalo pasal dia ni...mesti daku akan teringat kes ada ahli porum.cari bukak tred semata nak kutip hutang dari dia... Huhuhu
Quote kotakominami 1-12-2023 07:02 PM
Dulu comel mcm harry porter.....tp yg baru ni ok sikit la dari hael
Quote phoenix_panik 1-12-2023 07:24 PM
lainnya muka
haram berdosa merubah ciptaan Allah
Quote cicicumel 1-12-2023 07:28 PM
Penukaran dia lebih elok dan jants drpd Hael mikael jeksen
Quote SalenaGomez 1-12-2023 07:36 PM
cawanmilosuam replied at 1-12-2023 05:41 PM
kalau berubah mcm ni nk kena tukar ic x?

Haruslah kena tukar gambar kat ic and passport. Mmg JPN n imigresen x bagitau. Tp pandai2 lah pikir sendiri. Nanti nak pegi mana2 x lepas sbb muka x tally dgn pengenalan diri

Kereta tukar kaler cat pon kena dptkan endorsement dr JPJ.
Quote ohsoyaya 1-12-2023 07:54 PM
Geli siak. Geng helina la ni ea
Quote sukanyanyi 1-12-2023 08:01 PM
cicicumel replied at 1-12-2023 07:28 PM
Penukaran dia lebih elok dan jants drpd Hael mikael jeksen

Haelina dh ada pencabar
Quote sambaldurian 1-12-2023 08:47 PM
Dh mcm citer watak yg ada accident-disangka mati/hilang, pastu buat plastic surgery jd muka org lain. Pastu dtg balik tukar nama, tukar identiti. Lain betul muka, sebaik xjd herot berot, just jd muka org lain
Quote slyfynx 1-12-2023 08:57 PM
Muka kena jaga malah saya dalam perniagaan kosmetik kalau orang lihat muka berkedut nanti orang tak yakin pula dengan produk kita tu.


So kalau muka operate tu org kene percaya hasil pakai produk kau ke?
Mcm xde akal bile berkata2
Quote imanda 1-12-2023 09:29 PM
slyfynx replied at 1-12-2023 08:57 PM
So kalau muka operate tu org kene percaya hasil pakai produk kau ke?
Mcm xde akal bile berkata2

i penah tgk live dia kat shopee dia promot produk dia lip balm ke lip tint mcm tu, kemain dia pakai benda alah tu dah mcm pmpn, muka dlu dah elok awatla xbsyukur.. nk kepuasan diri esok2 dlm kubur puas ke kena seksa? siannya lahai jantan ni

Lihat semua komen(97)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 04:59 PM GMT+8 , Processed in 0.066635 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top