CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15444|Reply: 97

Zoey Rahman Tak Peduli Dikutuk Ubah Wajah, Yang Penting Diri Sendiri Puas!

  [Copy link]
Post time 1-12-2023 05:33 PM | Show all posts |Read mode
Zoey Rahman rasa lebih berkeyakinan setelah melakukan transformasi pada wajahnya yang dilihat jauh lebih muda daripada usia sebenar.


Walaupun ramai kutuk namun Zoey atau Mohd Hairey Azhar Abdul Rahman, 38 berkata dia enggan ambil peduli kerana apa yang dilakukan itu adalah untuk kepuasan dirinya.


Foto: IG




“Kita kena sentiasa positif dan sentiasa hidup sihat serta jauh daripada orang toksik, orang tak suka abaikan saja, itu dalaman tapi luaran kena la jaga cuci muka sentiasa okay.




  



“Muka kena jaga malah saya dalam perniagaan kosmetik kalau orang lihat muka berkedut nanti orang tak yakin pula dengan produk kita tu.


  



  



“Saya tak peduli dengan apa yang orang nak cakap pasal saya, lagipun saya buat bukan untuk orang lain tapi untuk kepuasan diri, yang penting keluarga terima saya seadanya serta rakan-rakan pun okay dan terpulang kalau tak suka pun tak apa,” kata Zoey kepada mStar. -CARI


Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau berubah mcm ni nk kena tukar ic x?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik lah manusia. Muka dah seadanya kacak masalahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 05:45 PM | Show all posts
muka dulu2 dh elok dh
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko menjawab ngn tuhan dek bkn ngn manusia... Tp ye la.. Kubur masing2 kan.. Lantak ko ler... Yg penting jgn sebelah kubur ak
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka asal dia pun dh ckup hensem terletak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-12-2023 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 1-12-2023 06:08 PM
Muka asal dia pun dh ckup hensem terletak

Rupa yg sekarang lebih kelelakian la
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 06:34 PM | Show all posts
macam mana rupa dia dulu2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni zoey yg ada kaitan dgn kes Nana tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 1-12-2023 07:06 PM

Masalahnya muka dia mmg dah helok waktu dilahirkan tu
Ke dia tanak nampak cute dan jambu?
Nak nampak maskulin la kot nih
Tak susah nak nampak maskulin ko cuma kena jadi lelaki jaa jangan menonokkan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Daku kalo pasal dia ni...mesti daku akan teringat kes ada ahli porum.cari bukak tred semata nak kutip hutang dari dia... Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu comel mcm harry porter.....tp yg baru ni ok sikit la dari hael
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
lainnya muka
haram berdosa merubah ciptaan Allah
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Penukaran dia lebih elok dan jants drpd Hael mikael jeksen
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cawanmilosuam replied at 1-12-2023 05:41 PM
kalau berubah mcm ni nk kena tukar ic x?

Haruslah kena tukar gambar kat ic and passport. Mmg JPN n imigresen x bagitau. Tp pandai2 lah pikir sendiri. Nanti nak pegi mana2 x lepas sbb muka x tally dgn pengenalan diri

Kereta tukar kaler cat pon kena dptkan endorsement dr JPJ.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli siak. Geng helina la ni ea
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-12-2023 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 1-12-2023 07:28 PM
Penukaran dia lebih elok dan jants drpd Hael mikael jeksen

Haelina dh ada pencabar
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mcm citer watak yg ada accident-disangka mati/hilang, pastu buat plastic surgery jd muka org lain. Pastu dtg balik tukar nama, tukar identiti. Lain betul muka, sebaik xjd herot berot, just jd muka org lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 08:57 PM | Show all posts
Muka kena jaga malah saya dalam perniagaan kosmetik kalau orang lihat muka berkedut nanti orang tak yakin pula dengan produk kita tu.


So kalau muka operate tu org kene percaya hasil pakai produk kau ke?
Mcm xde akal bile berkata2
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2023 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 1-12-2023 08:57 PM
So kalau muka operate tu org kene percaya hasil pakai produk kau ke?
Mcm xde akal bile berkata2

i penah tgk live dia kat shopee dia promot produk dia lip balm ke lip tint mcm tu, kemain dia pakai benda alah tu dah mcm pmpn, muka dlu dah elok awatla xbsyukur.. nk kepuasan diri esok2 dlm kubur puas ke kena seksa? siannya lahai jantan ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-4-2024 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.294952 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list