CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ramai Kagum Anak Betty Rahmad Lancar Laung Azan "Masyaallah Anak Soleh"

1-12-2023 04:58 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13358| Komen: 36

Description: Betty Rahmad berkongsi video anaknya, Ardy Wira yang pertama kali melaungkan azan biarpun usianya hanya empat tahun 10 bulan.
Betty Rahmad berkongsi video anaknya, Ardy Wira yang pertama kali melaungkan azan biarpun usianya hanya empat tahun 10 bulan.

“MasyaAllah Tabarakallah. Segala puji bagi Allah SWT. Wira’s first azan. #ardywira #4tahun10 bulan," tulisnya sebagai kapsyen.


Foto: IG

Perkongsian Betty itu mendapat perhatian ramai termasuk rakan selebriti yang kagum dengan kelancaran Ardy Wira dalam melaungkan azan.

Ramai yang menitipkan doa buat anak lelaki kepada Betty dan Ardy Damis agar dapat menjadi anak yang soleh .


“MasyaAllah anak soleh,”Fazura

“aywaaaaa Barakallahu fik! future bilal masjidil haraam, ”Alif Satar


“MasyaAllah… anak soleh," ”Datin Paduka Umie Aida

“Masha Allah, asbab Daddy dia banyak korban utk agama, Allah bagi faham kat anak.”


“Beruntunglah mommy dan daddy dikurniakan anak soleh . Tahniah buat keduanya kerana berjaya mendidik Wira dgn asas agama dan sahsiah yg baik.”

“Allahu Akbar…bijak anak nie…dah tahu bgmana didikan ibu ayahnya…tentulah agama yg diberatkan….”


“Well done Wira, mommy & daddy, semoga menjadi nak yang soleh.”

Sekadar info, Betty Rahmad mendirikan rumah tangga dengan Ardy Damis pada 4 Februari 2018. Hasil perkahwinan, pasangan ini dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Ardy Wira yang kini berusia empat tahun. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 1-12-2023 05:05 PM
aku suka tgk anak dia ni
tp rambut tu xrelax la.. haha
Quote brown_pupil 1-12-2023 05:30 PM
iols suka Betty lepas dah kawen & ada anak ni, focus family jer.
Quote tootii 1-12-2023 05:36 PM
Suka ngk family kecik Betty ni .. slalu habiskan masa ngan aktiviti yg sihat ..
camping paling best.. tak perlu nk ramai2 ..
Quote cawanmilosuam 1-12-2023 05:38 PM
tahniah bitter become better lps kawen, dpt ank soleh, pandai uols didik, uols pun nmpk syerasyi bersyama, huhs
Quote telracs 3-12-2023 05:28 PM
Tahniah.
Quote Burong_Hantuk 3-12-2023 06:23 PM
Alahai bijaknya...
Quote little_sis 3-12-2023 07:57 PM
Bijaknya anak dia.. bertuah dia dpt anak wpun sorang tp bijak & bakal jadi anak soleh..
Quote slyfynx 3-12-2023 08:07 PM
Betty, I used to not like her.
Tp skrg nmpk la positif nya.
Good for her
Quote newyork 3-12-2023 08:54 PM
Rock2 gak ye..pandai betul anaknya. Betty ni lepas kawin ada anak terus nampak tenang..
Quote royaldanish 3-12-2023 10:02 PM
antara yg meninggalkan dunia zaman berjimba dulu and focus dgn family.. bijak anak sheols.
Quote LembingDayanti 3-12-2023 10:44 PM
dapat suami yg betul maka keluarga jadi betul lah. alhamdulillah terbaik. semoga terus tonjolkan kebaikan utk jadi ikutan orang ramai.
Quote Cleocatra 3-12-2023 11:10 PM
Penulis buku laki bini tu mesti tercabar….
Quote bintangct 3-12-2023 11:13 PM
LembingDayanti replied at 3-12-2023 10:44 PM
dapat suami yg betul maka keluarga jadi betul lah. alhamdulillah terbaik. semoga terus tonjolkan keb ...

apa backgrd asben dia?

mmg bijak betul anak dia ni
Quote telracs 3-12-2023 11:51 PM
Cleocatra replied at 3-12-2023 03:10 PM
Penulis buku laki bini tu mesti tercabar….

Siapakah?
Wukong?
Quote SANKURIANG 3-12-2023 11:58 PM
Nanti anak Lopak pun bakal camni gak kan….lagi pandai, sebab seawal umur setahun dah hantar ke sekolah…
Quote kalchi 4-12-2023 12:00 AM
slyfynx replied at 3-12-2023 08:07 PM
Betty, I used to not like her.
Tp skrg nmpk la positif nya.
Good for her


Sbb laki dia jenis elok kot. Cuba kalau foyo mcm ned
Quote siasia 4-12-2023 12:05 AM
Bagus lah lps kawen dah ada keutamaan lain, lagi la dah ada anak. Bkn lagi zaman berjimba.
Quote piro77 4-12-2023 12:15 AM
Betty ni kwn abg i masa sekolah Jln Kuantan. Abg i citer kakak dia erma kalau jemput betty naik kereta sport merah. Dorg pakat kerumun la mcm org peghak hahah tp yg bestnya erma layan je
Quote Cleocatra 4-12-2023 12:45 AM

Lopak dengan laki bangla dia uolss

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 01:22 AM GMT+8 , Processed in 0.049126 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top