CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
CARI Infonet Portal Portal Utama Confession Lihat artikel

Pelajar Intern Serah Tubuh Kepada Senior Alim Di Pejabat! Lepas Terlanjur Terus Ditinggalkan Sebab 'Dah Rasa'

1-12-2023 02:45 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 15861| Komen: 33

Description: Seorang pelajar perempuan yang menjalani praktikal di sebuah syarikat mengakui terlanjur dengan seorang senior ketika mereka bekerja sehingga lewat malam.
Seorang pelajar perempuan yang menjalani praktikal di sebuah syarikat mengakui terlanjur dengan seorang senior ketika mereka bekerja sehingga lewat malam.

"Pernah terlanjur dengan senior yang juga eksekutif saya waktu intern. Pada pandangan semua orang, dia adalah lelaki sangat baik, selalu ke masjid berjemaah.


"Dia selalu post tentang agama, dekat tempat kerja pendiam, tak rapat dengan perempuan. Senang cerita memang tak dengar apa-apa benda buruk tentang dia. Semuanya baik saja.

"Satu malam ada diskusi tentang pembentangan esok, waktu itulah bermulanya terlanjur," dedahnya di laman X.


Foto: The Star

Apa yang mengecewakan gadis itu, dia mendakwa pemuda tersebut mula berubah sikap selepas mereka berdua menjalinkan hubungan terlarang.

Lebih mengejutkan, pemuda tersebut turut mengaku bahawa dia sebenarnya lebih meminati rakan kepada gadis itu.

"Lepas dia dah dapat apa yang dia nak, dia mengakui dia sebenarnya sukakan kawan saya. Dia cakap dia hanya nak fun dengan saya dan kami berdua ada dua tujuan berbeza.


"Saya dah serahkan segalanya pada dia dan sekarang dia layan saya dingin. Saya jumpa akaun Twitter dia, 99.99 peratus following dia adalah akaun dark side (DS).

"Dia ada beritahu yang dia nak kahwin tahun depan. Hati saya tak boleh nak terima hakikat sebab awalnya dia bagi harapan setinggi Gunung Everest tapi akhirnya dia leburkan segalanya macam besi cair," luah gadis itu lagi.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen memberi nasihat kepada gadis itu agar menjaga maruah dan melupakan dosa yang telah dilakukannya.

Pada masa yang sama, beberapa netizen turut menyelar sikap segelintir lelaki miang yang gemar berselindung di sebalik imej agama serta bersikap pendiam di hadapan khalayak.

"Dari awal aku baca pun laki ni selalu pergi masjid, post pasal agama aku dah tak percaya. Lelaki jenis pendiam macam ni sebenarnya imposter.

"Jantan macam ni bahaya. Diam-diam di luar tapi dalam macam la**nat. Berhati-hati, dia pakai topeng je untuk nampak baik.

"Move on la dik. Jangan rosakkan hidup melayan kehendak hati.

"Lain kali jangan mudah sangat percaya kat lelaki," pesan beberapa pelayar X buat gadis itu. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan
Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 1-12-2023 03:32 PM
senangnye dek, tak takut penyakit kew... wlaupun dpt pleasure
Quote pokokmeranti 1-12-2023 03:54 PM
apa rasanya? masin?
Quote dua_chzy 1-12-2023 03:57 PM
Pompuan ni tak faham maksud ons? Fubu? Fwb? Aiyoh.
Quote Decaffeinated 1-12-2023 04:11 PM
Dia x kata pun it was her first kan? Gitu aku bersangka buruk
Quote kucingitam 1-12-2023 04:29 PM
dua_chzy replied at 1-12-2023 03:57 PM
Pompuan ni tak faham maksud ons? Fubu? Fwb? Aiyoh.

jgnkan pompuan tu..aku pun tak tau...apa maksudnya uols?
Quote sharlenetexas 1-12-2023 04:37 PM
Air yg tenang jgn disangka takde buaya. Kadang2 lebih takut jenis yg nmpk muka mcm baik2 banding dgn huhahuha womaniser kaki celup merata.

Quote sharlenetexas 1-12-2023 04:37 PM
Ni dah serah body lagi teruk dari A&W.


Quote asudau 1-12-2023 04:48 PM
senang nye ko serah diri dik
Quote grouper 1-12-2023 04:49 PM
Hasanah x lagi...ujung2 cite mesti ada ds
Quote prettyuglybabe 1-12-2023 04:51 PM
sendiri yang offer free pastu nak salahkan sebelah pihak..
Quote ninja boy 1-12-2023 06:02 PM
X pandai lempang ka
Quote otai_g 1-12-2023 06:10 PM
manehnya replied at 1-12-2023 03:32 PM
senangnye dek, tak takut penyakit kew... wlaupun dpt pleasure

Kalo 2-2 clean x de penyakit. Biasa yg bw penyakit pelacur murahan blkg lorong
Quote _blackbird 1-12-2023 07:04 PM
Kan jantan tu dah nak kahwin pekata its pay back time. Ko ruin la wedding dia wakaakakakaka.
Quote Firenzza 1-12-2023 07:27 PM
Alang2 ko dh citer dkt medsos apa kata ko ngadu kt mak bapak dia terus mintak kawin kan senang
Quote dua_chzy 1-12-2023 09:37 PM
kucingitam replied at 1-12-2023 08:29 AM
jgnkan pompuan tu..aku pun tak tau...apa maksudnya uols?

One night stand

Fuck buddy

Friends with benefit

Ni maksudnya orang2 yang suka mencelop dan dicelop merata jenis touch n go no komitmen involved uols...Jantan tu jenis gini. Dapat ngap lak awek naive. Kesian ja awek tu.
Quote edayildiz 1-12-2023 09:48 PM
xde cctv ke
i selalu balik keja mlm..i xbuat kerja sgt pun..tp lps maghrib cmtu baru i keluar ofis..selalu akan ada abg ofis i yg teman...xde pulak jd pelik pelik mcmtu..apooo ..yg perempuan tu pun gatal..
actually lelaki mmg semua gatal dan suka try..pastu dia tgk la layan ke tidak..kt ofis i tu kalau i jenis melayan dh lama gamaknya...euwww mmg dorg mcm try try..siap ada yg ajak tdo masa sesama outstation ritu...
ini mamat melayu dan india yg gatal..so far chinese tak gedik lngsg...fokus kerja je
Quote Tinot7 1-12-2023 09:50 PM
Amik berita kat twitterjaya ke ni?
Quote hudalarva 1-12-2023 09:56 PM
selayaknya kena tinggal... sheol ingat dgn kangkangan free tu menjamin akan diambil utk dijadikan isteri solehah? please la jgn sesuka hati mengangkang tanpa ikatan nikah

and one more thing... boleh tak celik sikit minda tu... asal alim je uols ingat diorang terus tak ada nafsu???
Quote Nham22 1-12-2023 10:10 PM
Ade perbincangan malam.. Pastu xkan buat kat opis.... Brani tul... Ke mcm dah horny then g mane2x hotel..

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 06:14 PM GMT+8 , Processed in 0.051324 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top