CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
CARI Infonet Portal Portal Utama Confession Lihat artikel

Mak Ayah Suka Sangat Jumpa Bomoh, Sampai Makan Pun Tak Ada Duit Sebab Habis Bayar Pengeras

23-11-2023 04:42 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1378| Komen: 2

Description: Selain perubatan moden, ada sesetengah daripada kita memilih untuk mencari perubatan alternatif atau bahasa mudahnya jumpa bomoh.Seorang individu meluahkan perkara sama yang berlaku dalam keluarganya. ...
Selain perubatan moden, ada sesetengah daripada kita memilih untuk mencari perubatan alternatif atau bahasa mudahnya jumpa bomoh.

Seorang individu meluahkan perkara sama yang berlaku dalam keluarganya.



Gambar Hiasan

"Family members ai ada yang perangai macam ni. Sikit-sikit jumpa bomoh. Badan sakit-sakit, terus petik kena buatan orang.. lepas tu jumpa bomoh."

Tambahnya, "Dalam rumah nampak hantu, jumpa bomoh now and then tapi masalahnya family yang lain tak pernah pulak nampak hantu yang diperkatakan."

Bukan itu sahaja, disebabkan suka jumpa bomoh, duit pun banyak keluar.

"Masalahnya kalau duit habis sampai nak belanja makan pun takdak, meminta-minta dengan anak-anak padahal duit yang sepatutnya boleh buat belanja makan, depa pi bayaq pengeras kat bomoh," luahnya menerusi Bod CARI Confessions.


Apa pendapat anda? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan
Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HYSB 26-11-2023 03:00 PM
nanti bapa ke omaknye yang dah berusia(which is normal for aged people) tu didiagnos ada cancer jumpe bomoh, bomoh tu fitnah ada jiran yang hantar sihir sampai jadi cancer pun percaya.
Quote A-Are 27-11-2023 08:34 AM
ada je org jenis gini...jangan terperanjat, kdg yg jenis pandai2 pon ada je buat perangai percaya benda2 gini

Lihat semua komen(2)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 09:36 AM GMT+8 , Processed in 0.040447 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top