CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Wawa Zainal Selar Individu Tanya 'Bila Nak Cerai?'

29-11-2023 07:27 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 3560| Komen: 23

Description: Tindakan seorang netizen bertanyakan soalan mengenai penceraian mengundang rasa kurang senang pasangan selebriti Wawa Zainal dan Aeril Zafrel.Berang dengan soalan yang diajukan itu, Wawa atau Nur Hawa ...
Tindakan seorang netizen bertanyakan soalan mengenai penceraian mengundang rasa kurang senang pasangan selebriti Wawa Zainal dan Aeril Zafrel.

Berang dengan soalan yang diajukan itu, Wawa atau Nur Hawa Zainal Abidin, 32, meminta supaya individu menggunakan nama Mira itu untuk keluar daripada siaran langsung yang dilakukan di apilkasi TikTok itu.



Malah, Wawa menyifatkan individu yang menulis soalan tersebut sebagai individu bermulut jahat.

"Aiyo, jahatnya mulut. Mira, awak tidak layak berada di dalam siaran langsung ini. Sila keluar okay," katanya.

Rakaman video pertanaan wanita itu di kongsi semula pengguna akaun @wawacosmetics.my pada Rabu.


Dalam sedutan klip itu juga Aeril dilihat terkejut dengan soalan yang diajukan netizen berkenaan.


Sementara itu, meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat meluahkan rasa puas hati dengan respons diberikan Wawa dan Aeril.

Ada juga yang mendoakan agar pasangan itu kekal bahagian hingga akhir hayat.


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote likilu 29-11-2023 07:33 PM
Tanya salah tak tanya salah
Quote Tudungpink 29-11-2023 07:37 PM
Bagus wawa disundelkan terus si Mira
Quote I.K.A888990 29-11-2023 11:16 PM
lain kali puih puih terus si netijon tu
Quote kaoru44 30-11-2023 07:47 AM
setepek kena..org jeles la tu..haha
Quote beni_nikaido 30-11-2023 10:58 AM
buduh betul yg bertanya tu
sama buduh dengan orang yg komen 'tak leh lawan nisa i' dekat vid2 yg ada kemalangan atau kematian
buduh!!!!
Quote naina 30-11-2023 11:00 AM
Haha sundel terus Wawa bagi..
Quote twins 30-11-2023 11:22 AM
likilu replied at 29-11-2023 07:33 PM
Tanya salah tak tanya salah

ko biar betul ?  memang la salah tanya macam tu...
walaupun org yg bermasalah rumantangga sekalipun patut doakan semoga baik semula
ini pulak.. org tengah elok bahagia boleh pulak tanya mcm tu... apsal ?  nak masuk line ke ?
rasa layak ke ?  kalau takat muka kepam tak payah berangan lerrr....
dan biasanya kalau kita doakan yg tak elok mcm tu.. doa tu berbalik pd kita or family kita...
so hati-hati
Quote likilu 30-11-2023 12:56 PM
twins replied at 30-11-2023 11:22 AM
ko biar betul ?  memang la salah tanya macam tu...
walaupun org yg bermasalah rumantangga sekalipu ...

Amboi marah kat sapa ni? Mesti pagi tadi skip breakfast kan, sebelum lunch dah lapar cari orang je nak bagi sedas dua kata kata kesat
Quote AWEKSAMURAI 30-11-2023 01:09 PM
Ati itam aku rasa ' mira' tu netizen upahan dia saja je masuk live ckp gitu supaya ada benda n cerita nk d jadikan thread gossip
Quote ReginaGeorge 30-11-2023 01:15 PM
AWEKSAMURAI replied at 30-11-2023 05:09 AM
Ati itam aku rasa ' mira' tu netizen upahan dia saja je masuk live ckp gitu supaya ada benda n cerit ...

Kan? Hati hitam i pun berbisik sedemikan. Tiap kali diorang live, agent2 upahan diorang jugak yg bertenggek dalam tu. Adik beradik menakan segala keturunan nenek moyang.
Quote twins 30-11-2023 02:18 PM
likilu replied at 30-11-2023 12:56 PM
Amboi marah kat sapa ni? Mesti pagi tadi skip breakfast kan, sebelum lunch dah lapar cari orang je ...

hahahah memang tadi belum makan pun...
tapi insyaallah la aku ni takat ni tak dak la pulak maki hamun orang...
apa aku cakap tu betui apaaaa.... biasa apa kita cakap jd doa kena balik
batang hidung kita..... bahayaaaaa...
Quote AWEKSAMURAI 30-11-2023 02:24 PM
ReginaGeorge replied at 30-11-2023 01:15 PM
Kan? Hati hitam i pun berbisik sedemikan. Tiap kali diorang live, agent2 upahan diorang jugak yg b ...

Yeee...modus operandi sama je dgn geng2 scammer .. sama jgak dgn geng2 paranormal dlm Tiktok dok menipu viewviers
Quote aemon 30-11-2023 03:18 PM
Mana boleh berserai..penat je dulu kena buatan orang dan sejadah letak atas bahu masa pc.
Quote myakayina 30-11-2023 04:29 PM
marketing or real ni?
Quote Nozot 30-11-2023 04:52 PM
Nie salah satu couple suka ride atas gossip orang lain
Quote ketupatnasi 30-11-2023 04:54 PM
myakayina replied at 30-11-2023 04:29 PM
marketing or real ni?

Apa je yg bukan content marketing.
Anak tade gg pun dikontentkan
Quote dani-rox 30-11-2023 05:06 PM
ada bau2 hasanah lah komen 'Mira' nih. cuba lagi, Wa.
Quote LadyCarefree 30-11-2023 05:27 PM
Diorang ni nampak mcm lovey dovey tp haritu iols dgr perbualan diorang kemain kasar.
Quote Piramida 30-11-2023 07:00 PM
Ni ghisau.... Sbb over naw tunjuk kebahagian kemesraan.
Moga berpanjangan.
If putus.. Mana nak kambus video2 manjah tersebut?

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

5-3-2024 12:02 PM GMT+8 , Processed in 0.445773 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top