CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Rekod Kesihatan Tular, Aisyah Hijanah Didakwa Ditolak Ke Lantai Dan Ditampar Alif Teega, "Gaduh Sebab Berebut SD Kad Kereta"

29-11-2023 06:38 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13332| Komen: 135

Description: Satu demi satu ‘rahsia’ mula terbongkar selepas adik dedah rekod kesihatan Aisyah Hijannah.
Satu demi satu rahsia mula terbongkar selepas adik dedah rekod kesihatan Aisyah Hijannah.

Sebelum ini,  Amirul Adli Rustam mendakwa ibu kepada dua orang anak itu pernah menjadi mangsa keganasan rumah tangga oleh suaminya.


Foto: IG

Kali ini dia bertindak berani dengan mendedahkan rekod kesihatan dipercayai Aisyah di mana dia pernah ke pusat perubatan untuk mendapatkan rawatan setelah didakwa dipukul oleh Alif Teega.



Menerusi laporan tersebut, Aisyah dikatakan mengalami bengkak pada lengan setelah didakwa direntap oleh suaminya dalam satu kejadian pada 10 Oktober lalu. Difahamkan, ketika kejadian didakwa berlakunya pertengkaran antara mereka berdua.




Menerusi rekod seterusnya, Aisyah didakwa telah dipukul beberapa kali oleh Alif dalam tempoh setahun. Kali terakhir adalah pada 8 November lalu dan kejadian itu didakwa berpunca disebabkan orang ketiga. 

Sebelum ini adik Aisyah mendedahkan,

"Sebenarnya dashcam bukan nak cakap pasal kena pukul dalam kereta ke apa, dashcam ni cerita dia Aisyah hanya nak tahu isi dashcam.

"Dia ambil keputusan untuk ambil kad memori dashcam tu, lepas tu bila Alif naik kereta nak sampai pejabat dia terus perasan dashcam keluar tanda ‘no memory card’. Kereta tu pulak selalu dibawa Alif atau mungkin ‘perempuan itu’.

Sanggup patah balik confront Aisyah sebab nak tahu kalau Aisyah ada ambil kad memori dashcam tu. Mula la selepas-selepas itu sesi angkat tangan daripada dia."-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tiggybiru 29-11-2023 06:45 PM
Oh my god what a plot twist..
Quote Ahriman 29-11-2023 06:49 PM
Bole la kot angkat kaki dik.umor pon muda lagi.jngn sia2kan rest of your life hadap laki ginih.sekali naik tangan berkali ulangnya.pulak ade *uki baru mana maunya menyesal.
Quote sharlenetexas 29-11-2023 07:04 PM
Tok laki katok bini.


Quote mizzmimi 29-11-2023 07:09 PM
Tunggu karangan terpaling positif terpaling redha dengan ujian..
Quote any42 29-11-2023 07:13 PM
kejutan demi kejutan
Quote Kacangmanis 29-11-2023 07:23 PM
Perempuan di luar sana tolonglah. Kalau suami jenis mudah angkat tangan tinggalkan. Jangan tunggu.
Quote hanihan16 29-11-2023 07:28 PM
kahwin dgn fatin kat siam kan. i wonder entah2 family bini no 2 tu pun tak tau or tak restu anak dia kawen laki org?

i baca kat ig ada acik komen pasal mata alip kat satu video tu, dia kata mata alip nampak tak berseri, tanda2 kena sihir gitulah. pandai betul acik tu baca sinar mata org lain. pastu ada org reply, masa video ni dia dah kena penyakit fatin, bukan penyakit ain. haha
Quote nuryakmal 29-11-2023 07:42 PM
Jantan mende angkat tangan kat perempuan. Pregnant some more. Nasib baik tak tumpah darah. Idiot
Quote noor2 29-11-2023 07:47 PM
Knpla bawak kisah dua ekor 3 ekor ni ke sini.
Quote penmerah 29-11-2023 07:48 PM
Haha? Angkat tangan kat bini sbb gaduhkan perempuan lain ke bang?
Tak guna punya jantan
Aku tak tahulah hukum mcm mana tapi kalau tok laki ada skandel.... aku yg akan pukul tok laki dulu. Ittew janji aku kpd tok laki
Quote penmerah 29-11-2023 07:51 PM
nuryakmal replied at 29-11-2023 07:42 PM
Jantan mende angkat tangan kat perempuan. Pregnant some more. Nasib baik tak tumpah darah. Idiot

Kemal, baca post kemal kat manantah yg kemal is blessed with baby ye?
Alhamdulillah. Congrats
Very happy for you
Quote Minahkucing 29-11-2023 07:52 PM
hanihan16: kahwin dgn fatin kat siam kan. ...


Hahah mmg nampak pon mate die mcm semacam tp bukan sbb sihir. More to pandangan laki die mcm dh x de cinta. Sian setan sume nak salahkan die. Manusie oh manusie
Quote _blackbird 29-11-2023 09:03 PM
Ermmmm... seraikan je la laki gini. berkongsi ok lagi, time will heal. Kalau dah get physical, tak guna simpan laki gini. Nak seksa seumur hidup tu terlalu lama
Quote AbukRokok 29-11-2023 09:13 PM
beruntungnya bersuamikan lelaki yg beriman berharta serta pakar motibasi dan rajin menasihatkan org lain
Quote menjad 29-11-2023 09:15 PM
Dah kena bantai masih nak lagi. Huhhh

Quote Orangkaya99 29-11-2023 09:17 PM
pahni xmustahil die katok bini nombor 2 die pulok
Quote hanihan16 29-11-2023 09:19 PM
Minahkucing replied at 29-11-2023 07:52 PM
Hahah mmg nampak pon mate die mcm semacam tp bukan sbb sihir. More to pandangan laki die mcm dh x  ...

komen kat tiktok lagi la i tergelak, budak tu kata iye ye aje mata kutu, tapi rupanya penuh nafsu!
Quote nuryakmal 29-11-2023 09:32 PM
penmerah replied at 29-11-2023 07:51 PM
Kemal, baca post kemal kat manantah yg kemal is blessed with baby ye?
Alhamdulillah. Congrats
Ver ...

Yes alhamdulillah thank you
Quote kalchi 29-11-2023 09:40 PM
Adik dia beria ni, kakak dia mcmna? Kalau masih mau besama dgn laki alim kucing dia dan ok dgn bende tu biarkan aje lah. Biar dia tanggung sendiri. Lainla kalau kakak dia mmg nekad nak tgglkan teega tuh

Lihat semua komen(135)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 01:28 AM GMT+8 , Processed in 0.058456 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top