CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Akhirnya Meerqeen Jawab Tuduhan Bercium Dengan Mimi Lana Di Kelab Malam

29-11-2023 06:00 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 8841| Komen: 41|Original author: Saiful

Description: Meerqeen akhirnya jawab tuduhan bercium dengan Mimi Lana di sebuah kelab malam.
Meerqeen akhirnya jawab tuduhan bercium dengan Mimi Lana di sebuah kelab malam.

“Tak mungkin saya melakukan perkara itu. Saya dan Mimi hanya sekadar kawan. Ketika gosip itu tersebar, saya tidak ada di Kuala Lumpur kerana terlibat dalam penggambaran.


Foto: IG

“Ia tidak berlaku langsung. Apabila bangun tidur, saya pun terkejut apabila terbaca mengenani tuduhan terbabit,” katanya kepada XTRA.

Dia juga menolak tuduhan menjadi penyebab keretakan hubungan antara Mimi dan pelakon Syafiq Kyle.



“Saya ada berhubung dengan Syafiq bagi menjelaskan keadaan sebenar. Kami dalam lingkungan sahabat yang sama, same circle of friend.

“Tak mungkin saya buat perkara sebgitu. Saya dan Mimi hanya sekadar rakan sahaja,” katanya lagi.


Meerqeen juga lebih selesa mengambil langkah untuk diam dan tidak memberikan sebarang respons apabila kontroversi terbabit menjadi perdebatan warganet.

“Sebagai seorang selebriti, kehidupan saya sentiasa menjadi perhatian dan saya tidak perlu untuk memuaskan hati semua pihak. Cukup hanya keluarga dan rakan-rakan rapat tahu perkara sebenar.

“Semakin lama kita dalam industri, pasti akan ada orang yang tidak suka dan mahu menjatuhkan.

“Kenapa saya perlu jawab untuk puaskan hati semua orang? Lebih baik saya berdiam diri,” jelasnya.



Terdahulu, heboh khabar mengenai seorang aktor baharu meningkat naik bercium di kelab malam dengan seorang aktres ternama yang berstatus tunangan orang.

Netizen membuat spekulasi dan mengaitkan nama Meerqeen dan Mimi Lana kerana mereka sedang bergandingan dalam sebuah drama bersiri. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Manusiabesa 29-11-2023 06:07 PM
Budak ni langsung x ada husband material. Belum kawen pun dh sedekad xda tajuk lain melainkan bab betina..betina..betina... nk buktikan apa ni dik? Ko nk ckp ko buaya? Or ko nk ckp ko hot? Lamberttt lg. Muka mcm apek salesman kedai telepon !! Korang nk rpair tepon korang tgok la bebudak salesman tu..muka gini ahh. Xpun bebudak carwash. Malah bebudak carwash lg herlok dan beradab pun ada.

Usia muda x abis2 bazir masa dgn bab puki, pantat, bijik, clubbing, seks bebas. Ujung2 dh tua nnt ko baru tepkir ko byk bazir masa zmn muda. Ha ambekk selamat mereput kt umh org tua2. Bebudak gen Z mmg lgsg xde matlamat hidup ke nyahh??

Ko keja. Ko keja btul2. Hormat sket field tempat ko cari rezki. Ko sndiri yg letak rubbish kt periuk nasik ko.

Bebal la bebudak zmn skrg. Jgn smpai ayahanda rani kulop carut ko dik. Klu diba aa carut pun ko dh lari masuk bilik peluk teddy bear aku rasa !

Muallllllll
Quote Manusiabesa 29-11-2023 06:09 PM
Emo pulak aku dgn budak meqen ni dh mcm dia utang aku beras 10kg.

Xde la noks aku muak nengok muka dia asyik naik kt sosmed. Muka xda nilai kehenseman lgsg. Semak. Bkn taste aku agaknya muka penyek xda nilai komersial cm gini. Eh mana dtg budak ni? Sape mk bapak dia? Bleh x amek balik ank korang. Industri mlysia dh makin haukkkk
Quote I.K.A888990 29-11-2023 06:24 PM
okaaaaayyyyy bang
dah nak keluar ke tu drama headliner
Quote DeLuna85 29-11-2023 07:11 PM
Lambat la. Patut masa gosip tgh panas tu kau terus nafikan.
Quote likilu 29-11-2023 07:36 PM
Manusiabesa replied at 29-11-2023 06:07 PM
Budak ni langsung x ada husband material. Belum kawen pun dh sedekad xda tajuk lain melainkan bab be ...

Entahla kalau dia duk rumah je pun nanti dah tua silap sikit netizen cakap tu la waktu muda dulu tak puas enjoy life

Ni dia puas puas enjoy life la ni
Quote AbdulSmokeyy 29-11-2023 07:53 PM
Sape2 sila tepek iv dia ngan melodi ke hlive. Aiyoo cepatnya heols ni lupa diri..aura pepoyos memancar2 dik mekin wehh!
Quote 3chanceno 29-11-2023 08:09 PM
Tak de fans dia tanya pasal keta merc dia tu? Keta tu buatan negara yg sokong yisreal tau#tanyajer
Quote anilanil 29-11-2023 09:18 PM
3chanceno replied at 29-11-2023 08:09 PM
Tak de fans dia tanya pasal keta merc dia tu? Keta tu buatan negara yg sokong yisreal tau#tanyajer

Jgnkan sokong barangan buatan negara pro yisrael, isu bergambar dgn akak gal gendot pon taknak ngaku khilaf. Padahal akak gal gendot pon da kena palau kat hollywood. Bangga nau dak merkin bergambar ngan ex IDF
Quote 3chanceno 29-11-2023 09:31 PM
anilanil replied at 29-11-2023 09:18 PM
Jgnkan sokong barangan buatan negara pro yisrael, isu bergambar dgn akak gal gendot pon taknak nga ...

Meols sesaja je tanya pasal sibuk benor boikot sana sini followers2 retis2 nie..tiba dak merqeen upload keta merc baru berjuta tu, senyap pulak

Cam isu dgn ML & anna tu senyap je bila isu ngah panas, dah sejuk beku baru nak komen
Quote kuceeng 29-11-2023 10:41 PM
lahhh tanya pon soalan yg mmg sah2 takkan mengaku, aje gile nk mengaku cium pompuan dlm night club?
Quote rayna_raynes 30-11-2023 12:23 AM
Amenda budak 22 tahun disuruh ada husband material. Gila
Quote heythere123 30-11-2023 12:24 AM
kuceeng replied at 29-11-2023 10:41 PM
lahhh tanya pon soalan yg mmg sah2 takkan mengaku, aje gile nk mengaku cium pompuan dlm night club?  ...

heols ni sejak track record heols yang bersusun menunjukkan kedangkalan akal heols, memang jarang dah la iols nak percaya apa yang heols cakap

plus fanbase heols membuatkan heols makin naik lemak
Quote heythere123 30-11-2023 12:24 AM
3chanceno replied at 29-11-2023 08:09 PM
Tak de fans dia tanya pasal keta merc dia tu? Keta tu buatan negara yg sokong yisreal tau#tanyajer

lambert lagi fans heols nak bersuara, makin galak menyokong ada la
Quote anilanil 30-11-2023 08:43 AM
Sedangkan dak keli yg terang2 ada video comolot dlm disco pon taknak ngaku inikan ko.
Quote babelina 30-11-2023 10:47 AM
udah2 la merqeen.. apa kata ko tutup mulut n mantap kn lg lakonan ko.. kelepey jer rupa ko nie..
Quote Kancilkering 30-11-2023 11:04 AM
ok le merqeeen…jaga lah ayor muka mak ayah kau….macam keli dia xium anak dara org dlm club dek lh dia
nak justify ye ye sangat….pasang awek cepat cepat langsung senyap ….org x ckp dia womanizer …..
Quote Masukkeluar 30-11-2023 11:06 AM
sejak bila dia ni very the poyo ni?

[ig]https://www.instagram.com/reel/C0OczyQvufl/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==[/ig]
Quote jula7 30-11-2023 11:09 AM
budak lagi ni..kasi nexttttt sejalaaa
Quote naina 30-11-2023 11:14 AM
Masukkeluar replied at 30-11-2023 11:06 AM
sejak bila dia ni very the poyo ni?

Halah2 poyo nya lah.geli Haku
Air muka macam terpaling hot malas nak layan reporter. English ko xsedap didengar. Bunyi jawa. Better ko cakap melayu jelah meerqeen Dol.

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.063570 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top