CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
CARI Infonet Portal Portal Utama Trending Lihat artikel

Netizen Jijik Suami ‘Jual’ Isteri Hamil Dua Bulan Di Media Sosial Tawar Khidmat Seks, Minta PDRM Siasat

28-11-2023 04:26 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 7611| Komen: 12

Description: Tular di platform X, seorang individu mengiklankan tawaran untuk orang ramai melakukan hubungan seks dengan isterinya.Lebih menjijikkan, isteri kepada individu tersebut sedang hamil dua bulan selain m ...
Tular di platform X, seorang individu mengiklankan tawaran untuk orang ramai melakukan hubungan seks dengan isterinya.

Lebih menjijikkan, isteri kepada individu tersebut sedang hamil dua bulan selain menyenaraikan harga untuk aksi spesifik yang ingin dilakukan pelanggan ketika melakukan hubungan seks.



Menerusi tangkap layar tular, pemilik akaun yang mendakwa dirinya berbangsa Melayu mendedahkan isterinya kini sedang hamil dua bulan.

"Ha nak m**n dengan bini aku, tengah pregnant dua bulan. Body petite. RM350 menggunakan kondom, RM550 tanpa kondom. Deposit wajib RM50.

"Wajib bagi aku tengok. Tak dibenarkan seks luar tabii, tak dibenarkan seks secara ganas. Untuk Melayu sahaja," ujar pemilik akaun itu.


Pemilik akaun swinger yang sering dikaitkan dengan aktiviti bertukar-tukar pasangan itu turut mendedahkan isterinya berumur 27 tahun, manakala dirinya berusia 28 tahun.

Dia turut memberi butiran lain seperti berat badan serta ketinggian isterinya.

Seorang individu turut memberi respons kepada ciapan itu, seolah-olah berminat untuk mendapatkan perkhidmatan berkenaan.


Susulan penularan berkenaan, seorang pengguna membuat posting menyeru pihak Polis Diraja Malaysia dan Menteri Komunikasi Dan Digital Malaysia, Fahmi Fadzil untuk mengambil tindakan.

Akaun milik lelaki yang mengiklankan isterinya itu mempunyai lebih 10,000 pengikut.

Akaun X yang didaftarkan pada November 2013 itu bagaimanapun diletakkan dalam mod privasi dan kini tidak boleh diakses individu bukan pengikut.

Dalam pada itu, rata-rata netizen di laman X turut menyelar tindakan pasangan itu yang terang-terangan melanggar hukum Islam serta undang-undang negara.


Sumber: mStar, Gempak





Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan
Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote manehnya 28-11-2023 04:41 PM
gila.. sakit mental pnya laki... siap nk tengok lak

ingatlah, sesunguhnya api neraka tu panas dr api dunia..
Quote Sazreena 28-11-2023 05:08 PM
Aku harap baby tu gugur. Ye jahat doa aku ni. Biarlah baby tu duduk kat syurga daripada dapat parents yg gila! Takut sok dengan anak tu sekali dia jual. Iblis sangat dah perangai ni.
Quote electricopop 29-11-2023 03:29 PM
GROSS GILER WEYYYY.
Quote Kipaskiok 26-1-2024 10:08 PM
bengappp
Quote Kipaskiok 26-1-2024 10:09 PM
bila tiada pegangan agama yg kukuh..bini pun blh je dijual mcm tu..
Quote Kipaskiok 26-1-2024 10:09 PM
tenang ke jiwa lps tu abg? xkesian bini lgsg
Quote Meiizu 27-1-2024 03:51 PM
Yg ku heran pompuan pregnant tu pun benafsu...nafsu kuda betullaa
Quote shernazz 27-1-2024 08:07 PM
Masalahnya Bini dia tau ke tak laki dia gi iklankan MCM tu...gile
Quote mawardia 28-1-2024 10:41 AM
Swinger ni selalunye memang suka sama suka. Maksudnya si bini tu pun tahu and suka jer.

Ala I ols yakinlah among 10k followers tue ada je CID yg follow. Undercover. Esok lusa mampus ke dalam la dua ekor laki bini ni.

I doa baby tu dilindungi Allah SWT drpd dpt parents yg umpama iblis gini. Like other poremers said, ni kalu x ditangkap, anak tu pun dia jual skali.
Quote bellaamsar 28-1-2024 11:06 PM
Sazreena replied at 28-11-2023 05:08 PM
Aku harap baby tu gugur. Ye jahat doa aku ni. Biarlah baby tu duduk kat syurga daripada dapat parent ...

Betul..kesian baby tu dapat parents pelik mcmtu. Elok la baby tu duduk kat syurga drp lahir kt dunia yg kejam ni
Quote yusriyn 31-1-2024 09:16 PM
Dunia...dunia...
Quote annehuda 8-2-2024 01:28 PM
kalau dh berbayar ni maksudnye pelacuran ye.  

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 09:28 AM GMT+8 , Processed in 0.047135 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top