CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Juruterbang Selesema Bikin KLIA2 Huru-Hara?

2-12-2015 12:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 19857| Komen: 116

Description: Kecoh sejak semalam ramai yang mengemaskini status mengenai penerbangan Air Asia terkandas. Ini akibat ramai juruterbang syarikat itu yang dilaporkan sakit.
Oleh Adib ZA

Kecoh sejak semalam ramai yang mengemaskini status mengenai penerbangan Air Asia terkandas. Ini akibat ramai juruterbang syarikat itu yang dilaporkan sakit.


Ini memaksa beratus-ratus penumpang membatalkan penerbangan mereka dan ada yang terpaksa bermalam di KLIA2 itu.

Memetik laporan Mstar, kebanyakan penerbangan yang terjejas ialah perjalanan tempatan dan terdapat satu penerbangan antarabangsa ke Bangkok juga dibatalkan. 

Dilaporkan sekurang-kurangnya 12 juruterbang sedang menghidap selesema, menurut CEO Air Asia Bhd, Tan Sri Tony Fernandes. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online


Screenshot_2015-12-02-08-47-13-1.png


1449017199.jpg

1449017189.jpg

28

Bagus
17

Marah
18

Terkejut
22

Sedih
26

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mikasa 2-12-2015 09:02 AM
Patut laa byak je kereta kat klia2 walaupun pukul 1 pagi semalam
Quote zidane_ziege 2-12-2015 09:03 AM
acai akan naik angin klu epot banjir je..mcm la nk berumah tangga dlm epot..
Quote bluehedgehog 2-12-2015 09:03 AM
x suka AA, sila guna MAB
Quote kucen_miang 2-12-2015 09:03 AM
pilot mogok berjemaah kah?
Quote nalis 2-12-2015 09:06 AM
pilot pi kenduri salah makan ke?
Quote chinta89 2-12-2015 09:09 AM
so, hri ni ape kisah? udah aman2kah?
Quote awanearisu 2-12-2015 09:15 AM
kesiannya
bukankah airasia ada tune hotel? tiada penginapan complimentary untuk penumpang yang terkandas?
Quote ultra78 2-12-2015 09:17 AM
Salah airport juga kah?
Quote whadda 2-12-2015 09:23 AM
Pilot mogok beramai ramai kot...
Quote mikasa 2-12-2015 09:24 AM
Pilot tal dibayar gaji ker
Quote kentel 2-12-2015 09:26 AM
awanearisu replied at 2-12-2015 09:15 AM
kesiannya
bukankah airasia ada tune hotel? tiada penginapan complimentary untuk penumpang yang t ...

sama macam gomen, kebajikan diharamjadahkan, keuntung diutamakan
Quote tatin_pink 2-12-2015 09:30 AM
kawan iols keje sane pon ckp bersusun passenger duk tggu flite x kunjung tiba..siap ade yg bertumbuk bagai...ayoyo..
Quote Faina 2-12-2015 09:36 AM
la patut la nampak ada post2 di fb tanya kenapa byk flight delay
at least inform la
Quote kenari2101 2-12-2015 09:38 AM
tune hotel tu utk yg bayar jer.
apa ko ingat nak bg ko tido free je ke?
kim salam lah yer
nanti tak dpt lah aku jd org paling kaya dlm malaysia ni kalu semua nak sedekah

Quote -electrifying- 2-12-2015 09:39 AM
Dr ptg tunggu, mmg angin 1 bdn la ttbe kena cancelled
Quote ifanonline 2-12-2015 09:39 AM
ape keling tony sudah buat?
Quote bottombikini 2-12-2015 09:39 AM
abende yg dimakan sampai sakit beramai-ramai ni
Quote ninjago 2-12-2015 09:43 AM
serious mannn.. sampai 13 pilot sakit?? biar betik... kesian kat org yg ada anak2 kecik, dah macam mana plak nak tido kat airport.. nearby hotel dah full.. a big slap on AA's face, nak tengok camne Tony handle such crisis.. mana ler tau bole learn a thing or two..
Quote epis 2-12-2015 09:43 AM
kawan saya semalam nk balik kg pon terkandas... ade akak tu lagi la flight malam isnin, ptg smlm baru dapat berlepas...

Lihat semua komen(116)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:12 AM GMT+8 , Processed in 0.068297 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top