CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
CARI Infonet Portal Portal Utama Confession Lihat artikel

View Chin Marah-Marah Dalam Live, Ramai Bagi Amaran Kepada Mira "Hati-Hati Nanti Dia Tampar You Macam Bekas Isteri"

10-10-2023 11:41 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1734| Komen: 18

Description: Nama View Chin dan Mira sebelum ini menjadi bualan hangat susulan kontroversi rumah tangga yang dihadapi.
Nama View Chin dan Mira sebelum ini menjadi bualan hangat susulan kontroversi rumah tangga yang dihadapi.

Baru-baru ini pila tular video live TikTok View Chin bersama Mira sedang menjual barang dan dilihat View Chin marah-marah.


Foto: IG

Lelaki itu seolah-olah mahu Mira mempercepatkan proses penjualan tetapi nadanya membuatkan keadaan kelihatan tegang.

Bahkan, Mira turut kerap kali bertanya kepada influencer tersebut sama ada dirinya marah hingga membuatkan wanita itu juga hilang ‘mood’ mahu menjual.


Di ruangan komen, ada yang menasihati Mira untuk berhati-hati kerana lelaki itu pernah menampar bekas isterinya.

Namun ramai juga yang merasakan ia cumalah marketing semata-mata untuk menaikkan nama mereka semula. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan
Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote A-Are 10-10-2023 12:02 PM
serasi bersama
Quote sayurmayur88 10-10-2023 12:17 PM
entahlah !!
Quote B40tastePosh 10-10-2023 12:24 PM
Manja manja je tu...yg betul betul nye gaduh gaduh kat belakang tabir.
Quote noell 10-10-2023 12:31 PM
bila menteri naik beskal dlm opis nak ban tiktok neh??
Quote ultra78 10-10-2023 12:42 PM
Perlukah aku kisah?
Quote Sazreena 10-10-2023 12:44 PM
Marah kaaa? Marah-marah nanti kena hempok..eh silap..kena jual. Eloklah dedua baran, kaki menyundel. Sok jangan sebok nak up story kena hikmat kaki melayang.
Quote melinda_kerr 10-10-2023 12:57 PM
Tekejut ada lagi reporter yg sanggup bagi perhatian kat dua mangkuk ni.. cheap news
Quote _blackbird 10-10-2023 01:02 PM
lepas off live nnt, diorg meet up la kat tangga, sambung gaduh situ pulak

Quote venom1 10-10-2023 03:06 PM
nexxtttttttt...
Quote Suchi 10-10-2023 03:41 PM
Ex bini view chin wat pe skrg weh? Aritu ternampak dia dlm video org lain yg pi open house jamumall masa raya puasa tu la
Alahai kecik molek je dia rupanya, comel plak padahal masa viral dulu nampak cam berisi maybe masa tu baru beranak kot.
Quote LostStar 10-10-2023 03:43 PM
lerrr content je la gutu.. tgk pn taw la..
Quote shernazz 10-10-2023 04:40 PM
Chin tengok bunggung ke
Quote iolss 10-10-2023 05:35 PM
nsb baik xpenah lalu depa ni kt tt i ..
Quote I.K.A888990 10-10-2023 05:46 PM
pebenda la lahanat ni
Quote dani-rox 10-10-2023 05:50 PM
siapa dua ekor babun nih?? spesel sgt ka sampai kisah sampah dia org masuk CI.

baik letak berita pasal acik2 porem, at least kenal la jugak kan
Quote Kitty_catz 10-10-2023 05:56 PM
suke bethoiii kome ngan kapel bunggung berkerak dua eko nih


yihh
Quote Catpaw 10-10-2023 08:08 PM
VC dah pandai eja bunggung belum, miwa dah ajar tak
Quote insulin 10-10-2023 08:10 PM
Lakonan ke semata-mata?

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 04:28 PM GMT+8 , Processed in 0.257091 second(s), 61 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top