CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Filem & Drama Lihat artikel

Populariti Melur Untuk Firdaus 2 tak pudar

25-3-2023 11:10 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 301| Komen: 1|Original author: Tatod

Description: Sumber Kosmo! OnlinePernahmencipta fenomena pada musim pertama, drama popular Melur Untuk Firdaus 2 (MUF2) ternyata masih mengekalkan momentum sama.Masakan tidak, hampir setiap hari drama lakonan Meer ...
Sumber Kosmo! Online


Pernah mencipta fenomena pada musim pertama, drama popular Melur Untuk Firdaus 2 (MUF2) ternyata masih mengekalkan momentum sama.


Masakan tidak, hampir setiap hari drama lakonan Meerqeen dan Anna Jobling itu sohor kini dan menjadi topik bualan netizen dalam Twitter.

Mungkin impaknya tidak sehebat musim pertama, namun MUF kekal mempunyai kelompok peminatnya sendiri.

Bagi peminatnya, jalan cerita MUF2 lebih banyak konflik dan boleh membuatkan penonton berdebar menanti episod baru setiap hari.

MUF2 yang ditayangkan bermula 16 Mac lalu pada pukul 6 petang menerusi slot Akasia itu turut dibintangi Eyka Farhana dan Azim Yusof.


Sumber: KOSMO! ONLINE



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini

Komen Terbaru

Quote Perawankota 25-3-2023 03:29 PM
Aku bukak sambil tunggu Azan maghrib.. Tu pon tak fokus tgk..
Cuma teringat skrip semalam.. "Encik Firdaus tu nampak jer muka muda, tapi dah umur 29thn yer"
29 tahun tu dah kertu ke? Pelik2 jer skrip.. Dah lah berlakon pegang position besar dalam company..
Pelik2 jer..

Lihat semua komen(1)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 12:40 AM GMT+8 , Processed in 0.030112 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top