CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ikmal Amry Tawar Hati Nak Berlakon Lepas Nyaris Maut, Produksi ‘Lepas Tangan’

24-1-2023 03:31 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1369| Komen: 19

Description: Pelakon, Ikmal Amry belum bersedia untuk menerima sebarang tawaran berlakon kerana trauma terlibat dalam satu kemalangan yang hampir meragut nyawanya tahun lalu.Jelas Ikmal, dia juga tawar hati untuk ...
Pelakon, Ikmal Amry belum bersedia untuk menerima sebarang tawaran berlakon kerana trauma terlibat dalam satu kemalangan yang hampir meragut nyawanya tahun lalu.

Jelas Ikmal, dia juga tawar hati untuk berlakon selepas hilang kepercayaan terhadap produksi terlibat yang dikatakan tidak mengambil berat dan ‘lepas tangan’ apabila berlaku insiden tersebut.


“Sudah tujuh bulan saya tidak terlibat dalam sebarang penggambaran. Bukan tiada terima tawaran, cuma saya belum bersedia. Selepas kemalangan itu, saya jadi kurang yakin dan ada kebimbangan terlampau.


IG

“Ambil masa juga untuk kurangkan trauma dan takut itu. Dalam pada masa sama, saya juga tawar hati dengan produksi terlibat. Ambil masa untuk kembali mempercayai produksi tempatan.

“Ada tawaran daripada produksi yang saya kenal dan percaya tetapi mungkin belum bersedia sepenuhnya. Kadang-kadang lokasi jauh, tidak sesuai. Takut,” katanya.


Terdahulu, Ikmal dilaporkan terlibat dalam satu kemalangan di Lebuh Raya Utara Selatan (Plus) arah selatan pada 3 September lalu.

Ketika kejadian, kereta yang dipandunya hilang kawalan sebelum merempuh sebuah kenderaan lain menyebabkan keretanya berpusing sebelum terbalik. Bagaimanapun, anak dan isterinya dilaporkan selamat.

Dalam pada itu, Ikmal bersyukur kerana dia masih mampu menjalani kehidupan menggunakan duit simpanan dan projek-projek berbayar sebagai pempengaruh di media sosial.


IG

“Alhamdulillah, ada banyak juga produk tawarkan saya untuk review. Sedikit sebanyak dapat tampung perbelanjaan kami. Saya juga ada simpanan mencukupi.

“Insya-Allah bila sudah bersedia, saya akan kembali berlakon,” katanya.


Sumber: Utusan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doubleA 24-1-2023 04:59 PM
Baran dia ni, teringat kisah mangsa kemalangan tu. Nasib la bini boleh tahan, ko tak berlakon pun takpa masuk je ice box no one cares [em:4:]
Quote akuHavocczz 24-1-2023 05:14 PM
Apa kena mengena produksi dengan dia kemalangan? Dia bukan kemalangan masa dalam set
Quote LadyCarefree 24-1-2023 05:26 PM
doubleA replied at 24-1-2023 03:59 PM
Baran dia ni, teringat kisah mangsa kemalangan tu. Nasib la bini boleh tahan, ko tak berlakon pun ta ...

Apa dia buat?
Quote doubleA 24-1-2023 05:46 PM
LadyCarefree replied at 24-1-2023 05:26 PM
Apa dia buat?

https://www.mstar.com.my/spotlight/sensasi/2022/09/04/dituduh-jadi-punca-kemalangan-mangsa-langgar-kecewa-ikmal-amry-buat-tak-tahu-apabila-call-dia-suruh-cakap-dengan-bapa

Dia juga drive laju sampai eksiden tu. Dia eksiden bukan masa shooting pun
Quote selipar_hijau 24-1-2023 05:47 PM
Arghh koyak2 juboo hitamm
Quote anilanil 24-1-2023 06:04 PM
Dia sendiri drive nak balik kampung. Sendiri tak nak rehat dulu lepas balik shooting. Nape pulak pihak produksi kena bertanggungjawab. Bukannya diorang suruh ko buat stunt bawa kereta sampai terbalik. Hire PA cum driver la.
Quote LadyCarefree 24-1-2023 06:05 PM
doubleA replied at 24-1-2023 04:46 PM
https://www.mstar.com.my/spotlight/sensasi/2022/09/04/dituduh-jadi-punca-kemalangan-mangsa-langgar ...

Oh ya. Nyampah betul dgn so called retis yg berlagak. Dahlah xhensem otak pon xcerdik.
Quote PanadolExtend 24-1-2023 11:33 PM
Eiii nyampahhhh
Quote ohsoyaya 25-1-2023 04:13 AM
Xblakon pun xpela yalls. Bini have2
Quote Perawankota 25-1-2023 05:42 AM
Dulu ingat dia tak lurus.. Pastu tak sangka, sejenis barang jugak..
Quote electricopop 25-1-2023 04:17 PM

Hahahaha. Tiber tiber teringat!
Quote renko 25-1-2023 04:23 PM
si bodoh ni lau maut terus pun orang tak peduli kot
Quote mrseller 25-1-2023 09:15 PM
ohsoyaya replied at 25-1-2023 04:13 AM
Xblakon pun xpela yalls. Bini have2

Mana u tau bini dia have have?
Quote Nham22 25-1-2023 09:22 PM
mrseller replied at 25-1-2023 09:15 PM
Mana u tau bini dia have have?

Lame dah org tau... Die kahwin dgn org have2x kaya n9
Quote Abc246 25-1-2023 09:46 PM
Pelik pelik je salah kru produksi. Padahal salah sendiri
Quote makadek 25-1-2023 09:47 PM
Ikmal bontot ni emsem aku suka tgk muka sombong dia mcm gak laki stacy tu...
Tp tu la akim comot dh skrg
Quote ohsoyaya 26-1-2023 09:24 AM
mrseller replied at 25-1-2023 09:15 PM
Mana u tau bini dia have have?

He kwn iols. Kawin dgn org fmly have2
Quote Lavender_Violet 26-1-2023 09:30 AM
Ko ingat org kisah ke kalau ko lenyap terus dari industri seni?
Nobody cares! Berambus sajork

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 09:59 PM GMT+8 , Processed in 0.084348 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top