CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Cukup Lagi Ke Selama Ni Tengok Saya Dikeji Dimaki?" Neelofa Bengang Portal Hiburan Suka Tulis Tajuk Artikel Bukan-Bukan

4-10-2022 01:37 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16561| Komen: 185|Original author: Saiful

Description: Neelofa sedar dari dulu sampai sekrang dirinya tak habis-habis dikecam.
Neelofa sedar dari dulu sampai sekrang dirinya tak habis-habis dikecam.

Terbaharu, isteri Haris Ismail ini bengang dengan sebuah portal berita yang menulis tajuk dengan tujuan untuk membiarkan orang ramai memaki caci keluarganya.


Foto: IG

"Jangan lah trigger untuk dikecam. Bila orang share benda baik, tapi tetap nak cari jugak jalan supaya dikeji dicaci dimaki. Metro & Utusan boleh buat tajuk baik-baik, sebab artikel pun ceritanya baik saja. Jadi kenapa yang lain tak boleh ikut sama?? tulisnya.




Neelofa juga bertanya kepada pihak portal berkenaan adakah masih belum cukup melihat dirinya dikecam selama ini.




“Dah dah la nak trigger orang untuk keji maki saya sekeluarga. Tak cukup lagi ke selama ni tengok saya dikecam?"

Tabahlah Neelofa, jadi selebriti terkenal memang hari-hari kena hadap makian dan cacian ramai, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote princessmiang 4-10-2022 01:40 PM
Lahhh sendiri ckp sendiri triggered. Aje gile
Quote fadz84 4-10-2022 01:46 PM
Dia sendiri yg ckp ayat tu kan… acah acah pulak dah…
Quote Nnasda53 4-10-2022 01:46 PM
MO dia ni biasa la play victim
Isi dia yang ujub riak tu tetap sama memang dia mengaku ramai yang cemburu dgn dia.
Hajah membongkak tidak dapat di pisahkan

Si sepol ni mesti dah dapat makan2 free kan?
Quote likilu 4-10-2022 01:57 PM
Ada video dia komen yg bilal kena mock jadi bahan jenaka, dia kata kenapa anak mira filzah miss Nina tak kena sama

Dia kuat jeles kata orang jeles kat dia hiha kelakar tau sebab tu orang suka tgk tiktok dia, buat je lah produk review atas lantai tu diam diam dapat jugak rm5k. Jangan duit ambik review tak buat.
Quote delsmomm 4-10-2022 02:09 PM
ingat kalis cercaan..

selama ni dia mcm happy jah slalu dpt attention no matter what kann..
Quote dewi_rina 4-10-2022 02:11 PM
Jah meroyan ke tuuu
Quote babelina 4-10-2022 02:16 PM
asal ada jer citer ko kt medsoc ye.. xkira ko start ke.. netizen ker.. asal ko hangat di bicarakan lg.. sedihhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
Quote jihyomelly 4-10-2022 02:19 PM
xpe la memang sejenis terpaling suka nama disebut2 kan kan kan
Quote chandrahusin 4-10-2022 02:19 PM
Oo Jah sdr pun rupanya dia dikecam
Stay away from media social la Jah
Duduk jaga anak jaga laki
Only update sekali sekala bila ada product
Quote Masukkeluar 4-10-2022 02:19 PM
likilu replied at 4-10-2022 01:57 PM
Ada video dia komen yg bilal kena mock jadi bahan jenaka, dia kata kenapa anak mira filzah miss Nina ...

serius la dia kata cmtu? ko igt mira dgn miznina tu acah2 mcm ko ke? kjp tnjuk montot, paha, lengan, telinga, hidung.
ada ke mira & mznina buat cmtu? ada? stahu aku 2 ketul tu just letak gmbr tepek sticker je. xde hari2 up video baby diorg.
smlm bru mira reveal muka ank dia. jgn jd bodo la niqabis..org kecam bersebab. busuk btul perangai nk drag nm mznina mira.
Quote lee_sakura 4-10-2022 02:26 PM
Masukkeluar replied at 4-10-2022 02:19 PM
serius la dia kata cmtu? ko igt mira dgn miznina tu acah2 mcm ko ke? kjp tnjuk montot, paha, lenga ...

tau xpe mirafilzah tu xde plak nk up2 gambo baby mcm dia buat
Quote Masukkeluar 4-10-2022 02:30 PM
lee_sakura replied at 4-10-2022 02:26 PM
tau xpe mirafilzah tu xde plak nk up2 gambo baby mcm dia buat

aku follow mf. mmg dia xprnh letak sticker pn. 3kli je seingt aku dia buat video ank dia. tu pn dia tnjuk amir pkai socks. siap bwk amir holiday smpai sabah tp 1 gmbr pn xde upload.
smlm je bru dia tnjuk full.
Quote Incanto 4-10-2022 02:32 PM

ada sorang fan dia kata dia peknen

hormon dan mood tak stabil lah kot
Quote bulalof 4-10-2022 02:32 PM
suami dah alim. patutnya makin tenang la jiwa tu. meroyan x sudah. ada yg x kena tapi bukan pd org lain. lihat lah diri dan cerminkan baik2.
Quote likilu 4-10-2022 02:33 PM
Masukkeluar replied at 4-10-2022 02:19 PM
serius la dia kata cmtu? ko igt mira dgn miznina tu acah2 mcm ko ke? kjp tnjuk montot, paha, lenga ...

[fbvlink]https://fb.watch/fXziRb6Ylm/[/fbvlink]

minit ke 1:50
tak aciiii anak orang lain tak kena kecam
Quote _kelly 4-10-2022 02:38 PM
dia ni dah kenapa
Quote Kancilkering 4-10-2022 02:39 PM
minum air ada semut kut ….tu pelupa tu….
Quote lattehazelnut 4-10-2022 02:41 PM
delsmomm replied at 4-10-2022 02:09 PM
ingat kalis cercaan..

selama ni dia mcm happy jah slalu dpt attention no matter what kann..

Mo dia sekarang teraniaya..
Nangis tgk rambut nabi, suami gi holiday dgn kwan2, dia penat kje,
Yang jual detox kurus tu kompem kne maki..
Apa eh lagi? Tah i xbukak sume thread dia..
Quote shiraloveyou 4-10-2022 02:42 PM
lopa tu bawak2 la berhenti post apa2 kat medsos..biar menggelupur reputz takde modal nak bukak benang kt porem...

Lihat semua komen(185)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:13 AM GMT+8 , Processed in 0.110607 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top