CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Notis Bankrap Terhadap Norjuma

4-10-2022 11:43 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8418| Komen: 48

Description: Syarikat Fame Up memfailkan Notis Bankrap di Mahkamah Tinggi Pulau Pinang terhadap usahawan selebriti, Norjuma Habib Mohamed.
Syarikat Fame Up memfailkan Notis Bankrap di Mahkamah Tinggi Pulau Pinang terhadap usahawan selebriti, Norjuma Habib Mohamed.

Peguam bagi pihak Fame Up Entertainment, Muhammad Hassanuddin Roslan berkata, notis kebangkrapan itu difailkan pada 15 Ogos lalu bagi menuntut Norjuma membayar RM260,400 selepas diperintahkan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur.


Foto: google

"Jika beliau gagal membayar, pihak kami akan failkan petisyen untuk bankrap ke atasnya," katanya.

Harian Metro sebelum ini melaporkan usaha untuk menahan usahawan selebriti, Norjuma Habib Mohamed yang dikenakan waran tangkap oleh mahkamah gagal selepas dia tiada di kediamannya.


Untuk rekod, Fame Up Entertainment memfailkan dua saman fitnah terhadap Norjuma sejak 2019 dan 2020 berkaitan penyebaran fitnah usahawan itu pada syarikat berkenaan sekitar 2018 hingga 2020. -CARI

Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lasagna 4-10-2022 12:04 PM
fuhhhh amek kau.. hidup membayar saman jer laa..
Quote Zaien 4-10-2022 12:25 PM
mana mau lariiiiiii...........
Quote umbut 4-10-2022 12:26 PM
260k je.. Celah gigi juma je.. Bayarler.. Xda duit ke.. Kata bini tut
Quote laksmanabentan 4-10-2022 12:26 PM
hahahahaa... juma tak layan semua nih.... hahahhaaaa...
Quote Nham22 4-10-2022 12:31 PM
Iyea la juma nak melayan semue ni....die lg bangga ade la ckp nak buka butik kat muzium negara.. Pusat sains negara... Kat pos laju.. Kat ktm....
Quote jihyomelly 4-10-2022 12:32 PM
bayar je la juma oiiii..celah gigi kot..waran tangkap kluar dah lama relax je x jugak kena tangkap..suka nama disebut2
Quote syitaeyqa 4-10-2022 12:36 PM
i rasa dia bukan tak mampu bayar tp dia mmg taknak bayar because of her ego huhu
Quote zennaya 4-10-2022 12:37 PM
mana pegi juma ye,tudung aidijuma pun dah lama x nampak kat mana2
Quote lattehazelnut 4-10-2022 12:53 PM
umbut replied at 4-10-2022 12:26 PM
260k je.. Celah gigi juma je.. Bayarler.. Xda duit ke.. Kata bini tut

Tp betul ke? Kan perangai dia dah tersebar media..
Xkan tut x buat background check dulu..
Quote kotakominami 4-10-2022 12:54 PM
Sejenis makin kaya makin kedekut...saman la mcm mane pon dia takkan bayar satu sen pon..sebab dia tau kalau bankrap pon lps je nk g obersi...bende boleh ejas
Quote Siput_Sawah 4-10-2022 12:56 PM
Kenapa fairylife dia yg menjadi idaman semua gadis gadis ending mcm ni? dimana kah silap nye? padahal dulu produk dia menjadi dlm pasaran tempatan. why? why? why?
Quote KamikuP 4-10-2022 01:50 PM
Dia kaya sbb apa cuolls? Kan ke dia dah menjanda?
Quote Nnasda53 4-10-2022 01:53 PM
Tengok je la kesudahan nya.
Kalau si joma ni nak bayar lama dah dia bayar.
Waran tangkap pun dia tak heran.
Berani sungguh pompuan ni.
Quote zamzam 4-10-2022 01:54 PM
Sedih dgn ex tv3... AA Zalina azman juma. Dolu bukan main mendonia.
Quote emera 4-10-2022 02:01 PM
Kau kebal sbb si tuutt tu ke??? Tak pe laaa kalau skrg kau rasa kau above the law.. dalam kubur sok, good luck laa.
Quote babelina 4-10-2022 02:19 PM
sygnye Juma tpaksa berakhir begini.. tingat aku kt ofc dulu.. semua pkai tudung dia.. 1 building nie pn pkai.. sygnya bisnes hancur mcmnie jer..
Quote afie_m 4-10-2022 02:31 PM
emmmm, kebal dia sampai waran tangkap keluar pun x ada apa2 pada dia...
Quote Addrianna 4-10-2022 02:37 PM
sedih ya bila tengok personaliti yang dulu dipuja2 digilai end up cerita buruk2 je keluar sedangkan dulu mewangi.mak aku cakap macam ni lah sebab juma ni masa mendonia aku masih lagi kecik suka dia tengok katanya sebab cantik sangat
Quote Belibis 4-10-2022 03:19 PM
Dulu lawa jugak..sekarang macam ina naim jer.

Lihat semua komen(48)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 09:22 PM GMT+8 , Processed in 0.059450 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top