CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Keknis Serba Boleh, Untung Suami," Ramai Teruja Haniz Zalikha Berenang, Cantik Dan Tenang Je

23-9-2022 05:07 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 6808| Komen: 54|Original author: Saiful

Description: Hairul Azreen kongsi video isterinya Haniz Zalikha sedang melakukan aktiviti scuba diving.
Hairul Azreen kongsi video isterinya Haniz Zalikha sedang melakukan aktiviti scuba diving.

"My love Hanis Zalikha,"tulisnya sebagai kapsyen.


Foto: IG

Dalam rakaman tersebut dapat dilihat hanis sedang berenang, sangat tenang dan meyakinkan.

Di ruangan komen ramai yang memuji-muji. Katanya Hanis adalah seorang yang sangat berbakat.


"Keknis ni apa je yang dia tak boleh buat," komen seorang netizen.

Serba boleh, pandai mengemas rumah, didik anak, kreatif, cantik dan macam-macam lagi. Untung suami kata mereka!

Ramai yang teruja dan terinspirasi melihat pasangan ini yang disifatkan suka explore dan mencuba benda-benda baharu.

Sementara itu ramai yang bertanya aktiviti tersebut dilakukan di mana kerana mereka juga mahu turut mencuba.



Wah memang sempurna sungguh keluarga ini, tak begitu? Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mizruncing 23-9-2022 05:17 PM
ok laa teruja la tengok. terpaling sangatttt. go go keknis
Quote Oldbitty1 23-9-2022 06:09 PM
Taluk pun salah. Bukan berenang tu, scuba diving.
Quote Redmyvi 23-9-2022 06:41 PM
walau pun tk berapa suka keknis tapi syok tgk dia try bnyak benda2 bru..
Kalau aku ada duit mcm dia byk aktiviti nk try..
Quote prince_marhaen 23-9-2022 07:02 PM
tak sia-sia mak retis masukkan macam-macam kelas grooming...tka dapat chakar yistana...dapat somi nasi himpit jutawan pun okeyyy... hihihi
Quote opie5662 23-9-2022 07:22 PM
Redmyvi: walau pun tk berapa suka kekni ...


Takde ape yg baru... Dah lame dah die g diving.. Sebelum kawen dlu g ngan kekrul diving kat mane tah.... Mase tu pakai singlet nampak bra bagai.... Takde nye die baru g diving...
Quote Perawankota 23-9-2022 07:22 PM
Asalkan byk duit, mcm2 boleh Cuba.

Aku smpi skarang klu nak scuba diving ni aku takut sikit. Tapi klu snorkeling kat mana2 pon OK, wlupon tak pakai life jacket.
Quote cucutokwan89 23-9-2022 08:03 PM
Tgk tajuk, terus masuk nk baca tang komen2 je hohoho
Quote emilyrose 23-9-2022 08:13 PM
aku nak tengok dia buat full marathon 42km sub 3
aku nak tengok dia buat mountain climbing
aku nak tengok dia sky diving
aku nak tengok dia tanam padi 4 hektar sawah

haaaa.. pemuja bengap, banyak lagi budak zalikha ni belum tentu boleh buat..
Quote awenda507 23-9-2022 10:13 PM
Hanis ni masih berblogging ke ek? Dulu2 penah jugak baca blog dia
Quote surih07 23-9-2022 10:15 PM
Ok keknis
Quote Lampuled 23-9-2022 11:27 PM
Keknis ni berkebolehan dlm byk benda ye. Rupa ada, body lawa,suara lembut, anak2 comel.
I bkn pemuja dia tp agak kagum la dgn kebolehan dia
Quote anakkerengga 23-9-2022 11:39 PM
Walaupun dlm forum ni ramai yg tak suka kerul dan keknis… bg aku diaorg ni ok je… mgkin sbb aku tak minat dan tak berapa nak tgk ig diaorg kut.. jd neutral je la … sbb diaorg ni bukan penunggang agama jd tskde lah nmpk terpaling sgt
Quote Nham22 24-9-2022 12:03 AM
Banyak sgtt duit mcm2x boleh buat
Quote KucingBiru 24-9-2022 12:06 AM
Benda baru ke dia buat? Diving ni rasanya time  dating sebelum kawen dgn kekrul dulu depa dah pernah pi sesama kat Redang atau Perhentian.

Diving kat Malaysia ni normal je, dah nama pun dikelilingi Laut. Orang malaysia je rasa pelik sebab
ramainya sejenis every week asyik pi shopping mall
Quote Cekgushilla 24-9-2022 12:44 AM
Hat laki tak hbis2 budak serdang budak serdang
Bukan hulu mana serdang tu aihhhhh
Lain la ko dduk long bawan ka
Mana2 long@nanga kt swak nun
Quote she 24-9-2022 01:15 AM
Baru aje puji couple ni pandai manage keluarga
Tapi bila dah asyik meminta dipuji
Macam dia sorang aje terpalinggggg
Sila meninggal

Memang dalam hidup ni tak reti jadi orang yang ade kekurangan ke
Quote Selubung 24-9-2022 01:46 AM
cucutokwan89: Tgk tajuk, terus masuk nk baca ...

Sama lerr kiterr bukak nk tgk komen sajer [em:4:]
Quote Incanto 24-9-2022 01:50 AM
aku sbg kaki bangku kagum lah dgn keknis ni…natural athlete

sesuailah dgn laki dia…boleh buat bnyk aktiviti sukan


Quote matchstick 24-9-2022 01:59 AM
Kagum sbb dlm air pun tudung dia tetap on point

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 09:24 AM GMT+8 , Processed in 0.071767 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top