CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bagi Pickup Line Pada Shaarnaz Ahmad, Tracie Dilabel Lupa Diri

21-9-2022 05:16 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 1895| Komen: 15

Description: Juara Dewi Remaja 2022, Tracie Sinidol menjadi bualan netizen selepas menjadi pengacara jemputan Meletop.
Juara Dewi Remaja 2022, Tracie Sinidol menjadi bualan netizen selepas menjadi pengacara jemputan Meletop.

Foto: IG


Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @Arefundy di laman TikToknya, kelihatan Tracie bersama Nabil Ahmad mengacara.



Namun ada pula yang menyifatkan Tracie lupa diri setelah berkecimpung dalam hiburan seni selepas dia memberi ‘pickup line’ kepada Sharnaaz Ahmad.


Ujarnya, pelakon lama seperti Zaleha yang sewajarnya memberi ‘pickup line’ seperti tersebut dan bukan dia yang baru sahaja digelar sebagai penggiat seni tanah air.




Walaupun ada yang tak puas hati ada juga yang memuji cara Tracie mengendalikan program itu buat pertama kalinya tanpa berasa kekok atau janggal.

Sekadar info, Tracie merupakan peranakan Murut dan Dusun telah dinobatkan sebagai juara keseluruhan bagi program Dewi Remaja 2022 pada 3 September yang lalu. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Perawankota 21-9-2022 07:35 PM
Biarlah.. Dia pon nk cipta kontroversi
Quote pocongkiutss 21-9-2022 07:48 PM
zaleha who?
Quote telracs 21-9-2022 07:53 PM
Ntah.
Ok je Tracie nak pick up line camtu.
Apa masalahnya?
Kali pertama kendali program macam tu kena ada rules tak boleh buat pick up line ke?
Netizen ni semua serba tak kena.
Quote missbigrockstar 21-9-2022 08:26 PM
Siti saleha jadi zaleha sudahnya
Quote akuHavocczz 21-9-2022 10:22 PM
Tu pun nak jadi issue? Dia saja je nak memeriahkan suasana.
Quote sofea86 21-9-2022 10:23 PM
Lor...ada plak syarat2 eh nk bg pickup line
Quote doubleharmonic 21-9-2022 10:35 PM
Edited by friedfishsoup at 22-9-2022 12:01 AM

belum apa2 lagi dah tunjuk perangai baran sepak terajang? laki gini ko nak buat jadi imam?
Quote doubleharmonic 21-9-2022 10:38 PM
Edited by friedfishsoup at 22-9-2022 12:01 AM

ko punya imam boleh
Quote eyansss 22-9-2022 12:20 AM
kebangangan apakah nak bagi pick up line kena tengok seniority?  yang bangang2 aje nurtijen ni tau…
Quote dudaberhias 22-9-2022 12:32 AM
eeee cam panterk je perangai si sabut kelapa tua di wajah tu main tendang2 kerusi... dah tua bangka kot...

kuasa plak engko tracie nak berlakikan si baran ni...
kaka nasihatkan jangan lah...

bayangkan lah pagi2 kau nak comolot si baran ni... penat nak kena kopek mengopek dan tebas menebas dulu macam nak buat sawah padi untuk comolot bibir heshe... lepastu pakej bau kepam sekepam ketiak lembu... choiii... baik pergi kopek nyok dan perah santan... kurang2 boleh buat nasi lemak... boleh buat niaga bawah pokok di kedai eco depan rumah ex adik ipar heshe....
Quote DeLuna85 22-9-2022 02:49 AM
Pasal dia bukan Islam. Jadi Bila dia cakap pasal imam tu yg org kata dia lupa diri.
Quote bulalof 22-9-2022 07:33 AM
murahan.........
Quote Mulotkoyak 22-9-2022 09:19 AM
Cantek bdk ni. Hrp jd femes tnpa kontroversi yg aib yee. Tp kontroversi lain xpa.
Quote epullipan 22-9-2022 09:22 AM
salah nak trending camtu..kan banyak cara lain lagi..kemon tracie
Quote MistrezHermanaz 22-9-2022 09:26 AM
puas pk sape la zaleha tu..rupanya siti saleha hahahahahah

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 05:32 AM GMT+8 , Processed in 0.068463 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top