CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Debaran Juara! Chong Wei Mara Ke Final

15-8-2015 10:19 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 4934| Komen: 11

Description: Seperti dalam jangkaan, Datuk Lee Chong Wei telah mengalahkan pemain kedua dunia Jan O Jorgensen ...
Oleh Izzah Abbasy

Seperti dalam jangkaan, Datuk Lee Chong Wei telah mengalahkan pemain kedua dunia Jan O Jorgensen dari Denmark dengan mata 21-7 21-19 dalam masa 42 minit pada separuh akhir sebentar tadi.



Jaguh perseorangan negara ini akan bertemu Chen Long dari China pada perlawanan akhir bagi merebut gelaran juara. Sungguhpun begitu, berdepan dengan juara bertahan ia bukanlah semudah yang disangka. 

Harapan tinggi bagi rakyat Malaysia mengharapkan Datuk Lee Chong Wei bangkit julang kejayaan selepas tidak beraksi pada kejohanan yang sama tahun lalu akibat dijatuhi hukuman mengambil barang terlarang. - CARI Infonet 

5

Bagus
11

Marah
7

Terkejut
3

Sedih
19

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (51 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 15-8-2015 09:06 PM
Congrats dato. Sila bungkus si galah chen long.
Quote axl_bach 15-8-2015 09:07 PM
Keputusan.yg.sudah.dijangka..... LCW. vs. CL....
Quote hanakikan 15-8-2015 09:11 PM
Dah bole rasa lcw akan kalah esok
Quote ambok 15-8-2015 09:11 PM
dihujung-hujung set ke 2 tadi, datuk nampak sedikit letih ....tu yg merungsingkan sedikit tuuu
Quote axl_bach 15-8-2015 09:13 PM
hanakikan replied at 15-8-2015 09:11 PM
Dah bole rasa lcw akan kalah esok

Yup,  x nmpk cam Latuk ada peluang esok.... apa pun good luck,  it's now or never for Latuk.... aku letak 60-40 in favor to CL
Quote ambok 15-8-2015 09:14 PM
tengok CL main petang tadi, nampak fizikal dia sangat kuat, dgn fizikal yg kuat begitu, dia tak ada masalah main dgn cara aggresif dan 'all attack' ...tak pasti datuk dapat tahan ke tidak....harap morten frost dapat kasi idea dan taktik utk menghadapi lawan yg lebih muda & mempunyai fizikal yg lebih kuat ..hendrawan yg juga bekas juara dunia 2001 mungkin dapat memberi sedikit bantuan kepada datuk...
Quote spiderman80 15-8-2015 09:37 PM
Yang penting Super Diva Dan tersingkir awal.
Quote setokinpurple 16-8-2015 12:36 AM
Tahniah DLCW goodluck final!
Quote Bedah.Cun 16-8-2015 01:09 AM
Chen Long bukak baju nanti yea!!!
Quote azalea85 16-8-2015 01:20 AM
Good luck DLCW
Quote bobby2008 16-8-2015 01:39 AM
pukul berapa dan bila final?

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 05:48 AM GMT+8 , Processed in 0.054262 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top