CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Che Ta Sakit Hati Dengan Anak Sendiri, Aaisyah Nak Rampas Takhta Mommy?

5-8-2022 08:52 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6059| Komen: 81

Description: Anak perempuan Rozita Che Wan atau Che Ta, Aaisyah Dhia Rana mendapat perhatian ramai apabila dilihat aksinya menurun tangga seperti mempunyai aura seorang puteri.IG Che TaMenerusi perkongsian video d ...
Anak perempuan Rozita Che Wan atau Che Ta, Aaisyah Dhia Rana mendapat perhatian ramai apabila dilihat aksinya menurun tangga seperti mempunyai aura seorang puteri.



IG Che Ta

Menerusi perkongsian video di Instagram, Che Ta sebelum ini yang dikenali sebagai ratu Malaysia meluahkan rasa tercabar jika takhtanya 'dirampas' puteri sulungnya.

“Saja je dia nak buat mommy dia sakit hati. Jangan sampai mommy resign sebagai ratu ya Aaisyah,” tulisnya.





Ekoran itu, ruangan komen dibanjiri pujian oleh netizen dan rakan-rakan artis yang mengatakan kecantikan Aaisyah saling tidak tumpah dengan ibunya.


Sumber: Xtra

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote reporter_kalut 5-8-2022 09:01 PM
Sampah tul story cheketaketi ni..
Quote bintangct 5-8-2022 09:17 PM
buruk betul mekap ecah
Quote zamzam 5-8-2022 09:19 PM
Tua sebelum waktu
Quote redz85 5-8-2022 10:46 PM
gelak dulu..

celah mana bak puteri

aku lagi rela tengok sajat
Quote orangbiasaje 5-8-2022 10:47 PM
Hm...takut nnti membesar dgn masalah narcissism...Masa ni la nak berlari main tiang2 dgn kengkawan, kalau mekap2 pun main2 buat ala badut ke, atau yang terpercik sewaktu kelas seni.

Takut dia membesar fikir hidup asyik perlu melaram depan kamera. Banyak lagi kehidupan yang perlu dialami tanpa perlu menghadap lensa kamera.
Quote Goodluckdontcry 5-8-2022 11:21 PM
Buruknya mekap ko dik..mcm opera cina jer den tgk.. ratu?? Puteri?? Perasan betul..hatta yg konon2 Anak raja pun, cantiknya pun idoklah SMP pengsan org tgk..nak muntah lagi Ada.. Sudah2 la masuk bakul, den katup..sepak.. tertungging masuk dlm tong sampah..
Quote Suchi 5-8-2022 11:24 PM
Betul ke pinggang dia 22 inci?

Pastu anak dia tu mmg budak tu sendiri2 yg suka mekap ke?
Mcm jarang dengar suara dia, harap tak rosak la kulit hari2 pakai mekap tebal.
Sian juga asik bergaul ngn org tua jd tak nampak mcm kekanak dah.
Quote nakkomenjugak 5-8-2022 11:33 PM
sheol cantik berkat dna apak mix mat saleh yachhhh
nasib baik terlebih gen mat saleh nyaaaa
ibunya zaman dewi remaja idok lerrr wowwww sangat
Quote anony-mous 5-8-2022 11:45 PM
Ish i seram tgk dia groom ank sebegitu. Betul2 menjemput pedo
Quote dua_chzy 5-8-2022 11:47 PM
Apa Che Ta korang ni dah buat dengan anak sheol?
Quote anony-mous 5-8-2022 11:48 PM
Suchi replied at 5-8-2022 11:24 PM
Betul ke pinggang dia 22 inci?

Pastu anak dia tu mmg budak tu sendiri2 yg suka mekap ke?

Jgn kata suara, gigi pon payah nk tayang sbb rongak depan. Lps tu mcm katak bawah tempurung x ada kwn2 sebaya jah. Umur2 ecah ni i tgk ank yg lain2 mcm enjoy life dgn kwn2. Lara, mariam ank vv, ank ratu. Tp semua no makeup sbb mak pak x groom dgn mekap. Lg2 mekap tebal gila
Quote Reira77 6-8-2022 12:10 AM
Suka lagi tengok Lara Alana. Sudah-sudah la che ta. Biar la Esah jadi kanak-kanak biasa
Quote irsa 6-8-2022 12:13 AM
Hmmm.... Sheols ratu zaman bila?
Quote airmineral 6-8-2022 12:29 AM
che ta ni lawa sgt ke?
iols tgk mcm bese je
xde apa yg tertarik pun..huhu


seram la tgk budak² perangai mcm org tua
Quote CurangLagi 6-8-2022 12:39 AM
Sian ecah.. Bukan salah anak...
Quote gideoncross 6-8-2022 01:35 AM

Mmg buruk pun.
Quote gideoncross 6-8-2022 01:36 AM

Sma mcm Millie Bobby Brown, umur bru 18 thun tpi bntuk mcm dh 40+
Quote .N.A. 6-8-2022 06:28 AM
Sian tgk si ecah ni. Dah mcm apa jdnya.
Quote kmbg 6-8-2022 06:44 AM
Pingang che ta memang secekak I pernah jumpe live tapi takla 22 kot..yg si ecah ni jangan jadi modal pedo sudahla.. seram tengok

Lihat semua komen(81)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:51 AM GMT+8 , Processed in 0.081226 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top