CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

R*men Atas Motor, Geng Lain Tengok Sambil Pulas-Pulas Minyak

5-8-2022 10:25 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 4767| Komen: 43

Description: Facebook The Bikers Ranger apabila berkongsi video aksi tak senonoh satu pasangan muda di atas motor disaksikan rakan-rakan yang lain.
Facebook The Bikers Ranger apabila berkongsi video aksi tak senonoh satu pasangan muda di atas motor disaksikan rakan-rakan yang lain.

Rata-rata menyelar tindakan berani lelaki dan perempuan itu yang dilihat saling duduk berhadapan di atas sebuah motosikal.

R*men Atas Motor, Geng Lain Tengok Sambil Pula-Pulas Minyak


Dapata dilihat dalam rakaman, beberapa geng motor juga hadir bersama pasangan mereka sambi memulas minyak dan mengeluarkan bunyi bising di kawasan tersebut.

Tonton video di bawah atau klik sini:


Loading FB Post...

Di ruangan komen, rata-rata netizen ‘mengucap’ melihat tindakan meraka yang didakwa kurang cerdik.

Mana tidaknya, aksi tidak senonoh yang dilakukan pasangan itu sangat keterlaluan lebih-lebih lagi ia ditonton ramai orang.

Malah ramai yang meluahkan rasa risau melihat perangai anak muda sekarang yang sebilangannya sudah kehilangan rasa malu walaupun tahu perkara seperti itu mengundang pelbagai fitnah. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ally9970 5-8-2022 10:38 AM
Tak nampak beromen pun...
Quote epal_putih 5-8-2022 10:41 AM
Dulu hot betul
Mat rempit... bohsia.. bohjan...
Quote dua_chzy 5-8-2022 10:45 AM
Sebab itu akak tak kesian rempit mati dilanggar amoi OKU di jalan raya.

Korang je yang berhabisan kasihan.
Quote jejarihalus 5-8-2022 10:49 AM
Yang penting betina Tu tetap bertudung
Quote KamikuP 5-8-2022 10:57 AM
Kang ada yg kata pengakhiran korang nnti tatk tau mcam mana.. eh macam siyal lah
Quote bottombikini 5-8-2022 11:01 AM
karang ada jua yg kata jangan buka aib orang

hahaha
Quote Raline 5-8-2022 11:11 AM
nak tahu NEGERI MANA...
Quote namieamuro 5-8-2022 11:14 AM
takpela dik. yg penting ko bertudung. acik2 pakcik2 fesbuk mesti maafkan korg. ape2 jadik nti org suh delete je bideo ni sbb AIB kan wpun sendiri tayang.
Quote ifanonline 5-8-2022 11:17 AM
bohsia2 mcm ni la yg akan minta hantaran tinggi apabila berkahwin kelak...
Quote AbukRokok 5-8-2022 11:18 AM
awk terlalu baik utk saya
sya hanya butuh yg jahat
Quote prince_marhaen 5-8-2022 11:21 AM
Dulu-dulu Bohjan & Bohsia Rempit ni ada la jugak rupa, tak lawa pun diorang mekap lawa-lawa, buat rmbut, body mengancam, yang laki pun handsome atau kemas & smart je walaupun tak handsome, dressing pun lain-lain...

SEKARANG? Dengan muka bodo, berhingus, bau kepam muka berkerak, tudung buruk, bau badan busuk, body sekeping shape apa pun takde, yang laki rambut macam sial, motor buruk, sekali keluar ramai-ramai pakai baju tie die sama-sama ramai-ramai macam rombongan berkerak...tu pun bangga jadi bohsia bohjan! butoooO!
Quote chandrahusin 5-8-2022 11:28 AM
Lps diorg kawin nnt semua stok suci ya
Yg kaki rempit smpai ke-tua
Bwk motor upgraded hobi kami mahal
Quote encikWawad 5-8-2022 11:50 AM
igtkan IKON tadi..hurmm bosan caprut
Quote lostnfaun 5-8-2022 12:06 PM
Segala jenis rempit nie byk nya melayu, kalau kaum cina yg muda² nie diorg buat apa yer? Apa aktiviti/hiburan sesama mereka?
Quote .HannahMontana. 5-8-2022 12:09 PM
Dasar pendidikan negara

Dimana silapnya kita ?
Quote adeqbun 5-8-2022 12:13 PM
yg pompuan tu tibe2 termengandung nnt snyap la..trus kene jaga anak.kot kene kawen awal,menanggung la pulak laki si bewak pastu branak byk2 kali..bru la time tu menyesal penah jd bohsia
Quote Artemesiaa 5-8-2022 12:14 PM
Siapa yang sebut bertudung boleh menghalang mereka buat benda tak elok ada baik fikirkan semula kenyataannya tu
Quote Artemesiaa 5-8-2022 12:14 PM
Siapa yang sebut bertudung boleh menghalang mereka buat benda tak elok ada baik fikirkan semula kenyataannya tu
Quote edoraixora 5-8-2022 12:16 PM
nanti dah tua menyesal tak sudah

Lihat semua komen(43)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:43 AM GMT+8 , Processed in 0.068610 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top