CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Isu Hembus Vape Buktikan Noh Salleh Penipu? Tutup Komen Di Instagram Jelas Tunjuk Noh Punca Masalah Dan Bersalah?

5-8-2022 10:04 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10200| Komen: 62|Original author: Saiful

Description: Penceraian yang berlaku di antara Noh Hujan dan Mizz Nina menggemparkan dunia hiburan Malaysia.
Penceraian yang berlaku di antara Noh Hujan dan Mizz Nina menggemparkan dunia hiburan Malaysia.

Pengumuman pengesahan cerai itu dibuat kedua-duanya di Instagram masing-masing.


Foto: IG

Selepas 11 tahun bersama, terputus sudah ikatan kasih sayang yang membuatkan ramai turut bersedih.

Namun dalam masa yang sama ada pihak yang mempersoalkan posting tersebut.



"Satu takleh komen. Satu boleh komen." Ini merujuk kepada posting Mizz Nina yang membenarkan pengikut menulis komen, berbanding Noh yang memilih untuk menutup komen.

Disebabkan itu ramai yang kata Noh bersalah dan punca masalah. Ini juga susulan tersebarnya video tak senonoh lelaki yang didakwa mirip Noh.




Menurut mStar Online, sebelum ini isu Noh yang didakwa biadab menghembus vape ke arah wartawan ketika menjawab soalan menunjukkan dia sangat gementar apabla ditanya tentang soal peribadi.

Langkah menghisap vape sambil menghembuskan asap itu walaupun dilihat kurang sopan namun ia mungkin cara Noh untuk menghilangkan rasa gemuruh dalam jiwa untuk menjawab sesuatu perkara benar yang cuba disembunyikan.



Tak sampai sebulan menafikan tiada masalah, tiba-tiba bercerai pula.

Jadi siapa yang menipu?

Sebagai info, mereka dikatakan memfailkan perceraian pada Jun lalu.

Untuk rekod, pasangan ini melangsungkan perkahwinan pada 2 Julai 2011 dan awal tahun ini, mereka mengumumkan mengambil anak angkat yang diberi nama Musa. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 5-8-2022 10:53 AM
aku dah agak dah. mmg bau ikan noh ni. tgk lpasni msti jantan ni buat perangai tak semenggah dia tu. while nina akan tetaplah classy smbil jaga musa
Quote chekacheku 5-8-2022 10:55 AM
Noh akhirnya bebas dr belenggu goodboy..xsaba nk jd badboy balik..
Quote KamikuP 5-8-2022 11:00 AM
Dah ada anak ko pegi berselingkuh kan dah mendapat. Allah Maha Berkuasa itu pasal ko tak dikurniakan zuriat
Quote ayukpingu 5-8-2022 11:01 AM
dah cerai dah pon, takde isu sape menipu ke tak sekarang ni...
memasing dah move on, doa yang baik2 aje la utk durang.
ujian dari Allah itu pasti, cuba tunggu turn memasing aje.
#done berceramah
Quote eleda 5-8-2022 11:06 AM
selalunya mcm tulah. kalau takde angin takkan lah pokok nak bergoyang ye dokk
Quote prince_marhaen 5-8-2022 11:27 AM
lepas ni boleh lah rakam video banyak-banyak lagi dengan awek tak sunat...hihi! Mana pergi peminat mamat nih yang berair puki panggil abang haji abang haji tu???
Quote renko 5-8-2022 11:31 AM
apa ada hal
penjilat si bodoh ni ramai
Quote .HannahMontana. 5-8-2022 11:35 AM
Edited by .HannahMontana. at 5-8-2022 11:37 AM

jiwa memberontak si suami

suami ajak pergi club

isteri nak pergi usrah

suami berkawan dengan gang kutu

isteri kawan dengan orang masjid

bagaikan minyak dan air

xkan bersatu

dulu mizz nina sama  azab dengan noh

bila mizz nina dah berubah , sedikit-sebanyak memberi kesan kepada persekitaran dan kehidupan noh yang langsung xbersedia nak berubah sebegitu lagi

Eloklah berpisah

tetapi mizz nina masih dalam iddah , lepas habis iddah selama 3x suci barulah mizz nina secara resmi menjadi janda

sekarang noh boleh setubuhi mizz nina lagi kalau seruju nak rujuk semula
Quote susukambingbest 5-8-2022 11:36 AM
Dah puas da komen hal ni. Satu yg aku nk kmen dr dlu tp trlupa nk tulis. Aku meluatnya lah dgn jantan tua kt blkng tu. Sjenis muka mntak tapak kaki. Dgn mulut trkepit2 mcm tu. Rupa dgn mulut hodoh seiring
Quote kessah 5-8-2022 11:45 AM
keh2 booooooooooooooooooooooooo nohhhhhhhhh hujan !
Quote prettyuglybabe 5-8-2022 12:00 PM
muka serabut duit tak berapa nak ada
Quote Fly_over 5-8-2022 12:04 PM
Edited by Fly_over at 5-8-2022 12:07 PM

kelako tgk balik bab dia cakap xpernah dgr pn cite ni. ni baru je dgr. pastu gelak2 dgn kawan nyampuk2 kt belakang. hahaha bodo…
Quote Thunderclouds 5-8-2022 12:05 PM
Da cerai da. Move on la people. Doa yg baik2,cakap yg elok2. Xyah lebih sudu dr kuah. Takut nnt berbalik ke kita pulak.
Quote Diamondmoney 5-8-2022 12:05 PM
Agak2 si jntan taguna ni myesalkn dgn video awek tak sunat tu. Tak pepasal kena jadi mesekin balik.

Noh sempah penuhkan bank akaun ke tak tu
Quote Shayang 5-8-2022 12:17 PM
renko replied at 5-8-2022 11:31 AM
apa ada hal
penjilat si bodoh ni ramai

Yela baca komen2 dlm  forum ni pun ramai masih bekap ya maybe peminat dia ke, kawan/sedara takpun orang satu negeri ngn dia la kot.
Nak plak katanya skandal pun satu negeri juga kanz
Quote ReginaGeorge 5-8-2022 12:28 PM
Amik anak angkat tidak menjanjikan orang tu akan bertobat. Tgk je siti benon ngan acik rambut merah, amek anak utk kaburi mata masyarakat je. Berbanding ngan mn, bila dah ada anak angkat, anak dia tu jd kekuatan dia utk go through hard marriage. Good luck noh, pasni poket money takda dah.. kalu ada bisnes yang mn sedekahkan kat kau, kembali kan lah ye. Yelah ko bukan ada duit pon nak start up bisnes.
Quote kiah_mai_pulak 5-8-2022 12:42 PM
buat malu je. aritu dan2 x mngku apa.. hahahaa
Quote SpyLeman 5-8-2022 12:49 PM
Agak2 sepanjang edah 3 bln ni berapa RM Noh mintak duit nafkah dari MN ye? Ye laaa...hidup selama ni menompang belas ihsan isteri lepas tu ko balas dgn bideo awek tak sunat
Quote airmineral 5-8-2022 12:52 PM
moga MN dpt jodoh yg lebih baik

Lihat semua komen(62)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:21 AM GMT+8 , Processed in 0.070295 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top