CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Teruja Dapat Banyak Gift Masa Sesi Live- 10 Ribu View, Neelofa Nak Tunjuk Kuku Bilal

5-8-2022 10:59 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 5701| Komen: 60|Original author: Saiful

Description: Sebenarnya masih ramai tak tahu kalau dapat gift di TikTok, boleh ditukarkan kepada wang ringgit.
Sebenarnya masih ramai tak tahu kalau dapat gift di TikTok, boleh ditukarkan kepada wang ringgit.

Nampaknya pasangan bahagia Neelofa dan Haris Ismail pun tak tahu.



Foto: IG

Sewaktu buat live baru-baru ini, mereka dihujani dengan pelbagai gift.

Teruja sebab banyak yang menonton, Neelofa kata bakal dedahkan kuku Bilal kalau dapat lebih 10 ribu views.


Sementara itu ada juga yang meninggalkan komen tentang 'ceduk-ceduk' namun Haris menegur aktiviti berkenaan adalah haram.

Neelofa nampaknya kelihatan blur sebab tak tahu tentang 'ceduk-ceduk'.


Di ruangan komen ramai yang terhibur melihat mereka berdua.

Anda terhibur tak? -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rosedemon 5-8-2022 11:14 AM
siapalah yg duk bg pasangan terpaling ni gift. tak hadap dah anak ko ni benak.
Quote eyansss 5-8-2022 11:15 AM
kebodohan apakah???  kuku je pun...
Quote mzzenma 5-8-2022 11:26 AM
jadilah mcm selena gomes artis kafir seksi namun end live sbb tak mau terima gifts dari fans dia. Siap bebel lagi nape nak bg gifts kat dia..better duit tu pi bg kat orang lain

suka tengok sheolls dlm only murders in the building
Quote slyfynx 5-8-2022 11:29 AM
Bijik apekah inneh?
Quote awanearisu 5-8-2022 11:35 AM
Menjadi peminat beliau memerlukan modal yang besar
Quote margo20 5-8-2022 11:41 AM
inilah cult sebenar
Quote aemon 5-8-2022 11:43 AM
Sangkak nk duit free
Quote opie5662 5-8-2022 11:45 AM
Sape la yg bangang takde life tgk live si haprak sekeluarga ni.... Ujung2 dpt tgk kuku.... Hahahahaha... Begitu hina nye la hidup seorang penjilat tegar... Hahahhahaha
Quote lyshafull 5-8-2022 11:49 AM
Mende pelik laa
Nmpk sgt lakinye dominan nak mampus
Yg bini duk pnjang2 tengkuk nk masuk dlam live

Mende ape la korg buat nie

Penat la international kan diri last2 mcm nie je
Baik la jadik sally ke amelia handerson ke
Quote airmineral 5-8-2022 12:56 PM
tgk lopak ni mcm tgk kakpam la
folo cite sbb nak jadikan sempadan hidup je
Quote mamajawie 5-8-2022 12:57 PM
ada x orang update pasal si jahqobis ni da start jual inai kat shopee sampai marah sume ejen2 pemoja jah ni?
Quote kepompong 5-8-2022 01:00 PM
apasal berita ni tarikh 1-1-1970


Quote nylliette 5-8-2022 01:01 PM
rengsa pulak aku trend gift2 ni. benak sungguh bagi pada org2 yg terlebih mampu. patut gift tu tukar jadi mcm voucher utk rumah anak2 yatim ka. bagi retis2 pun xde la membazir.
Quote Queenmastani 5-8-2022 01:12 PM
10k views dpt tgk kuku bilal?? OMG terpaling sgt ko ni !!!
Quote Aneem 5-8-2022 01:16 PM
Tunjuk kuku?
Apa hanat sangat kau punya MO.
Bahlol berkati2 dah jahudi ni.
Benak taksuber sila la hadap.
Quote margo20 5-8-2022 01:17 PM
So bilal pakai innai nunha ke idok?
Quote kepompong 5-8-2022 01:18 PM
sorry nak tanya. sbb tak rajin buka tiktok… gift tu masa bila nya bayar. pre -pay macam shopee pay gitu ke
Quote hzln 5-8-2022 01:27 PM
Downgrade sungguh. Gini jer level jah skrg. Setarap dgn golongan takdak halatuju dlm hidup buat live merapu2 dlm medsos
Quote kotakominami 5-8-2022 01:42 PM
Kenapa aku rase org yang suka tabur gift kt tik tok ni mcm sedey sgt...ibarat kau beli kawan untuk nampak cool dan nak org tahu kau wujud...

Lihat semua komen(60)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.065793 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top