CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Shikin Maembong Tarik Balik Saman, Nak Jumpa Tapi Chef Wan Tak Nak- "Leave Me Alone!"

23-5-2022 06:35 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13046| Komen: 136|Original author: Saiful

Description: Chef Wan mendedahkan bekas menantunya, Shikin Maembong nak tarik semula tuntutan saman dan mahu berjumpa dirinya.
Chef Wan mendedahkan bekas menantunya, Shikin Maembong nak tarik semula tuntutan saman dan mahu berjumpa dirinya.

Katanya, Serina yang hantar pesanan, memaklumkan Shikin mahu berjumpa dan beri penjelasan.

Serina text this morning to say that Shikin my ex menantu nak jumpa papa to explain dan tarik saman dia balik. Can we meet this afternoon with the kids Pa?”

Foto: IG

Namun Chef Wan kata dia tak mahu berjumpa dan dalam masa yang sama dah memaafkan Shikun.

“Saya cakap,’tidak mengapa, saya sudah memaafkan dia dan saya harap dia rasa yang sama juga’. Saya tidak mahu bertemu dengan dia atau harus mendengar semua drama anak-anak ini dan bekas menantu.”


Tambahnya dia dah penat melayan kerenah manusia.



“Saya minta maaf saya terpaksa menolak. Can we just move on with my life?. Saya sudah tidak boleh menguruskan sebarang isu anak-anak mahupun bekas menantu dan menantu. Saya mahu keluar. Saya penat bertahun-tahun terpaksa berhadapan dengan kerenah semua orang! Beri sedikit ruang untuk saya."

Tambahnya, “Jika dia memilih untuk saman atau menarik semula itu adalah pilihannya. Saya sentiasa ada untuk berpegang pada prinsip saya yang baik. Tinggalkan saya keseorangan!"

Semoga yang baik-baik sahaja untuk kedua belah pihak. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tukul 23-5-2022 06:44 PM
Bagus la cef....jauhkan dr ex menantu hantu.ni....
Quote Paiya 23-5-2022 06:59 PM
sian ikin

Quote Acikgomen 23-5-2022 07:13 PM
Acik tetap tak pueh ati napeww cepwan block acik kat ig
Meratib betul haku kat tered2 cepwan
Quote MissVixen 23-5-2022 07:17 PM
Iols lebih berminat kisah pereka landskap cw. Giler tamak haloba dia markup harga pokok2 tu. Aku tengok dia susun, biasa2 je. Takde la wow sangat taman dia. Tengok rekaan clients lain di ig pun biasa aje.
Quote Joanna88 23-5-2022 07:22 PM
Acikgomen replied at 23-5-2022 07:13 PM
Acik tetap tak pueh ati napeww cepwan block acik kat ig
Meratib betul haku kat tered2 cepwan; ...

haha ye la tak habis2 royanan acik.. acik komen apa tu sampai di block?
Quote nakkomenjugak 23-5-2022 07:37 PM
khenzzzzz...
iol yang umur 30 ni pun dah tak larat kalau member2 merajuk dengan benda2 remeh
leave me alone laaa derrr
sambil nyanyi lagu mikel jeksen - leave me alone
Quote che-cikL 23-5-2022 07:47 PM
MissVixen replied at 23-5-2022 07:17 PM
Iols lebih berminat kisah pereka landskap cw. Giler tamak haloba dia markup harga pokok2 tu. Aku ten ...

Kan.... Berani dia buat kat org macam ChefWan, kan dah kena tayang dlm IG.

Tapi kan, sebelum ni kan dia ada puji satu gardener, jiran dia ke landscaper yg buat utk jiran dia. Masa tu ChefWan baru lepas marah org gaji/gardener/driver ( iols tak sure, ramai nau manusia dlm hidup beliau) yg tak Jaga pokok2 dia.

Tetiba ni dah kena scam dgn Sara ni pulak.


Quote che-cikL 23-5-2022 07:48 PM
Kita yg baca ni rasa penat campur kesian dgn ChefWan ni. Byk drama sekeliling dia. Anak menantu, sedara mara, para pekerja.
Quote ketupatnasi 23-5-2022 07:59 PM
Acikgomen replied at 23-5-2022 07:13 PM
Acik tetap tak pueh ati napeww cepwan block acik kat ig
Meratib betul haku kat tered2 cepwan; ...

Dah knp? Acik terlike ig ex menantu kokesen beliau kah? Better check

Cepone ni kan...cemana pun aku suka je baca karangan beliau yg panjang lebar tu tauu. On point tau...kerap beliau menzahirkan isi hati mak apak yg jarang2 la sgt kita nak dgr Mereka luahkan.
Quote kikyou 23-5-2022 08:23 PM
Gitulah cep. Bila anak2 muda x reti nak faham hati ontua. Kalau xnak tgk ontua tu sbg bekas mentua pun... Layanla sbg ontua. Dalam hidup ni... Kita yg muda perlu jaga hati dua kumpulan penting iaitu orang tua dan anak kecil. Kalau dua kump ni x mampu nak jaga hati dan perasaannya, maka dah cukuplah menggambarkan hati kita ni keras.
Quote Supersirap 23-5-2022 08:26 PM
buat satu drama kisah ni di tv3
Quote Normabaru 23-5-2022 08:32 PM
Acikgomen: Acik tetap tak pueh ati napeww cepwan block acik kat igMeratib betul haku kat tered2 cepwan


acik pakai pic sendiri x?

klu x mmg dia block laaa…

klu kaka org mcm si tuwe ni kaka who are youussss kan aje..

kesah plak kaka dia block

senang cite org klu rude..kita bolayan je..biar pi mampus sana mereput sorg2
Quote rayray28 23-5-2022 08:33 PM
MissVixen replied at 23-5-2022 07:17 PM
Iols lebih berminat kisah pereka landskap cw. Giler tamak haloba dia markup harga pokok2 tu. Aku ten ...

Pastu x beragak..tgk laa sape orgnya pn kalau nk kenakan..nahhh hbislaa ko kena sembur satu dunia tau..kira balik laa tiap2 pokok tu..sape berani nk deal dgn dia ni baiklaa ready dgn consequencesnyaa..cerewet nk mamposss
Quote rayray28 23-5-2022 08:35 PM
che-cikL replied at 23-5-2022 07:47 PM
Kan.... Berani dia buat kat org macam ChefWan, kan dah kena tayang dlm IG.

Tapi kan, sebelum ni k ...

Yg tu pn hbis kena gk..buat x kena tekak dia..yg ni sara ni plak..awal hrtu mcm best je dgr projek sara ni..bila tgk hasilnya nan hadooo mmg x berapa cun pn hasilnya
Quote Normabaru 23-5-2022 08:35 PM
MissVixen replied at 23-5-2022 09:17 PM
Iols lebih berminat kisah pereka landskap cw. Giler tamak haloba dia markup harga pokok2 tu. Aku ten ...

lps satu satu drama forever non stop agak2 why?

dlu ada gk bkumpul adik beradik pastu dia lahar..now exes of ank menantu plak..then garderner plak...fuh...klu ni bukan karma i dont know what to say laaa
Quote msdummy.2018 23-5-2022 08:37 PM
Acikgomen replied at 23-5-2022 07:13 PM
Acik tetap tak pueh ati napeww cepwan block acik kat ig
Meratib betul haku kat tered2 cepwan; ...

Acik komen apa kat ig dia smpi kena block? Hahaha
Quote mojarean_X 23-5-2022 08:44 PM
Acikgomen replied at 23-5-2022 07:13 PM
Acik tetap tak pueh ati napeww cepwan block acik kat ig
Meratib betul haku kat tered2 cepwan; ...

Acik ada letak muka sendiri x? Cep wan mmg block kalo akaun x de profile picture @ picture yg x de muka sendiri.
Iols pun pernah kena block ngan dia psl ni juga letak profile pic x de gambar. Sbb i memandai2 komen kt ig dia dan rasanya dia nmpk i x de profile picture terus diblocknya. Sadis sangat...
Quote munahminah 23-5-2022 08:55 PM
Kn chuols. Walaupn panjang lebar karangan cepone, ttp gigih meols baca sampai hbis
Quote epuepy 23-5-2022 08:59 PM
Cep ni asal keluar porem je mesti pasal gaduh. Dh tua2 sensitif sgt. Dgn sume org dia gadoh.

Lihat semua komen(136)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 06:47 AM GMT+8 , Processed in 0.076160 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top