CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Gambar Bunga Citra Lestari Dikatakan Tidak Berpuasa?

9-7-2015 04:51 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 23300| Komen: 94

Description: Penyanyi Bunga Citra Lestari (BCL) yang sebelum ini mencetuskan kontroversi melalui gambar-gambarnya di Instagram sekali lagi menarik perhatian netizen.
Oleh Adib Za

Penyanyi Bunga Citra Lestari (BCL) yang sebelum ini mencetuskan kontroversi melalui gambar-gambarnya di Instagram sekali lagi menarik perhatian netizen.


Ini kerana dia yang sedang bercuti di negara Jepun, memuat turun gambar sedang membeli minuman pada waktu siang.

Sudah tentu netizen mula mempertikaikan sama ada BCL berpuasa atau tidak.

"Tak berpuasa ya?" telah seorang netizen.

"Mungkin Bunga membeli air untuk anaknya, Noah" ujar seorang netizen lain. 

Walau apapun, ternyata gerak geri tatkala bulan Ramadan ini sangat sensitif jika tak kena pada caranya. Apatah lagi jikalau yang melakukannya itu seorang artis yang sering mendapat perhatian para peminatnya. - CARI Infonet





(Sumber foto: Instagram BCL)

24

Bagus
19

Marah
22

Terkejut
24

Sedih
14

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote UVtech 9-7-2015 01:18 PM
bermusafir kottt
Quote gracieyna 9-7-2015 01:23 PM
orang indonesia bukan ke ramai yang tak practice islam ke. nama islam, tapi ada je yang follow kristian, macam2.
Quote MH37O 9-7-2015 01:28 PM
kata urban....wajib lah tak puasa...ye dop?
Quote aminsaniah 9-7-2015 01:36 PM
dia period...
Quote prettyuglybabe 9-7-2015 01:36 PM
hidup pun dah tak serupa islam, apa nak heran klu tak solat tak puasa..
Quote lazim 9-7-2015 01:37 PM
huduh serap
Quote stars83 9-7-2015 01:37 PM
cantik vending mesin tu.kalo kat mesia ni,sepesen jah..
Quote fifie_olin 9-7-2015 01:38 PM
nk heran ape kalo mcm dia ni  x pose
Quote makton 9-7-2015 01:43 PM
aku cuba bersangka baik.. tp bila menengok pakaiannya itu.. hurmmm
Quote melinda_kerr 9-7-2015 01:44 PM
Period kot..
Quote haryatie 9-7-2015 01:45 PM
maybe utk anak..
kalau utk diri sdiri pun normal le tu..
biasa la prempuan ..ada time nya x boleh puasa..
Quote doubleA 9-7-2015 01:47 PM
Kt jepun rupanya. Org jepun pun tau ramadhan. Tapi dorang ni org jepun tak pasan muslim kot
Quote maxim 9-7-2015 01:48 PM
bersangka baik je la..
mgkin die haus

Quote Orange_7491 9-7-2015 01:51 PM
kebanyakan artis bila ramadhan jer lari ke luar negara..bercuti kononn...
Quote putehkundor 9-7-2015 01:52 PM
Mak teh bersangka baik jah...
Mungkin dia terlupa  skrg ni bulan remdan
Quote IxoraP 9-7-2015 01:53 PM
pkr +ve.. air noah la tu.
Quote famri7 9-7-2015 01:55 PM
xder makna nk berlapar sis, smayang ntah kemana,plus bagi set2 sebegini Elohim berkuntum di malaysia/indon jah....husnuzon jah
Quote siasia 9-7-2015 01:56 PM
aiyak gitu rupa serap skrg
hilang terus kecomelan
heran apa la diorg ni. aku pun br td beli air mamee chef kt kedai. kakak depan aku beli roti. normal la tu.
Quote Changa 9-7-2015 01:59 PM
prettyuglybabe replied at 9-7-2015 01:36 PM
hidup pun dah tak serupa islam, apa nak heran klu tak solat tak puasa..

judgemental nya.

di ofis akak ini kakak2 yg pakai seksi mini skirt itu la yang rajin pergi surau shalat.

yang bertudung litup??
harap dojk kerja mengumpat dan judgmental jah la kerja seharian

Lihat semua komen(94)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.055453 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top