CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19270|Reply: 94

BCL kantoi Tak Puasa or Air Noah...

[Copy link]
Post time 9-7-2015 01:16 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya Bunga Citra Lestari (BCL) tak henti-henti dipalit kontroversi akibat gambar-gambar yang dimuat naik di Instagramnya. Terbaru BCL dikatakan tidak berpuasa di bulan Ramadan ini.

Bunga ada memuat naik sekeping gambarnya di depan sebuah vending machine dengan memegang sebuah botol air di siang hari. Bunga ketika ini sedang bercuti bersama suami dan anaknya di Tokyo, Jepun.

Disebalik komen-komen negatif yang bertanya adakah Bunga tidak berpuasa dan ada juga yang memberikan komen positif. Mereka menganggap air di tangan bunga adalah untuk anaknya Noah atau mungkin Bunga memang tidak berpuasa akibat datang bulan.

Lumrah menjadi selebriti, apa sahaja yang dilakukan, gambar yang dimuat naik pasti akan ada silap yang dicari. Kami kongsikan beberapa gambar Bunga dan keluarganya bercuti di Tokyo, Jepun.







kredit : Era Fm

Klu dh de tread nie..mohon katup ye..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2015 01:18 PM | Show all posts
bermusafir kottt
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:23 PM | Show all posts
orang indonesia bukan ke ramai yang tak practice islam ke. nama islam, tapi ada je yang follow kristian, macam2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:28 PM | Show all posts
kata urban....wajib lah tak puasa...ye dop?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:36 PM | Show all posts
dia period...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:36 PM | Show all posts
hidup pun dah tak serupa islam, apa nak heran klu tak solat tak puasa..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-7-2015 01:37 PM | Show all posts
huduh serap
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik vending mesin tu.kalo kat mesia ni,sepesen jah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2015 01:38 PM | Show all posts
nk heran ape kalo mcm dia ni  x pose
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:43 PM | Show all posts
aku cuba bersangka baik.. tp bila menengok pakaiannya itu.. hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Period kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:45 PM | Show all posts
maybe utk anak..
kalau utk diri sdiri pun normal le tu..
biasa la prempuan ..ada time nya x boleh puasa..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt jepun rupanya. Org jepun pun tau ramadhan. Tapi dorang ni org jepun tak pasan muslim kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:48 PM | Show all posts
bersangka baik je la..
mgkin die haus

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:51 PM | Show all posts
kebanyakan artis bila ramadhan jer lari ke luar negara..bercuti kononn...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak teh bersangka baik jah...
Mungkin dia terlupa  skrg ni bulan remdan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2015 01:53 PM | Show all posts
pkr +ve.. air noah la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:55 PM | Show all posts
xder makna nk berlapar sis, smayang ntah kemana,plus bagi set2 sebegini Elohim berkuntum di malaysia/indon jah....husnuzon jah
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:56 PM | Show all posts
aiyak gitu rupa serap skrg
hilang terus kecomelan
heran apa la diorg ni. aku pun br td beli air mamee chef kt kedai. kakak depan aku beli roti. normal la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2015 01:59 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-7-2015 01:36 PM
hidup pun dah tak serupa islam, apa nak heran klu tak solat tak puasa..

judgemental nya.

di ofis akak ini kakak2 yg pakai seksi mini skirt itu la yang rajin pergi surau shalat.

yang bertudung litup??
harap dojk kerja mengumpat dan judgmental jah la kerja seharian
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 03:25 PM GMT+8 , Processed in 0.078931 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list