CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Edisi Kejam: Mayat Bayi Dikerat Enam Dalam Tangki Tandas

8-7-2015 11:58 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 20332| Komen: 173

Description: Polis menemui sebahagian tubuh bayi yang dikerat enam bahagian di dalam tangki tandas di sebuah rumah di Kampung Manggol, Jitra semalam. ...

sumber foto : http://i1.wp.com/


Polis menemui sebahagian tubuh bayi yang dikerat enam bahagian di dalam tangki tandas di sebuah rumah di Kampung Manggol, Jitra semalam.


Ketua Polis Daerah Kubang Pasu Supt Abd Rahim Abdullah yang mengesahkan perkara itu berkata terdapat beberapa tubuh bayi belum ditemui seperti bahagian tangan, kemaluan dan kaki kanan bayi tersebut.

Katanya tubuh bayi dipercayai dikerat dengan menggunakan senjata tajam, sebelum dibuang ke dalam tangki tandas.

Beliau berkata sebahagian anggota badan bayi yang ditemui itu dihantar ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) untuk tindakan lanjut manakala suspek wanita berumur 31 tahun turut ditahan di HSB kerana mengalami pendarahan.

"Siasatan awal mendapati suspek telah melakukan pemeriksaan pada kemaluan dan doktor yang memeriksa mendapati terdapat kesan koyakan melahirkan anak," 


Abd Rahim berkata hasil soal siasat pertama mendapati suspek berbohong dengan memberitahu telah bersalin di rumahnya di Kg Binjal, Jitra dan bayinya dibuang di dalam tong sampah.

Katanya hasil siasatan lanjut mendapati suspek melahirkan bayi tersebut di rumah datuknya di Kg Manggol, Jitra dengan cara berdiri dan telah membuang bayi tersebut di dalam lubang tandas dengan cara mengepam air.

Suspek juga dipercayai makan ubat tidur ketika pulang ke rumah datuknya di Kampung Manggol dan pada 1 tengah hari semalam, suspek memberitahu ibunya mahu ke tandas untuk buang air besar.


Sumber : http://www.malaysiakini.com/news/304399
8

Bagus
19

Marah
15

Terkejut
6

Sedih
16

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (77 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zawara 8-7-2015 07:34 AM
Quote pakupayung21 8-7-2015 07:36 AM
bodohnye laaaaaa....x rasa bersalah ke masa nak kerat baby tu
Quote Lina66 8-7-2015 07:36 AM

Astaghfirullahalazim...

Quote scorpionkiki 8-7-2015 07:37 AM

ayooyoooo... kena ganti puasala lepas ni 10 hari...
Quote lyricko 8-7-2015 07:38 AM
Umur dh 31 pon ...xleh pikir lg ...
Quote shi_jewel 8-7-2015 07:39 AM
tergamak nya...time buat tau nak sedap je...
cth orang depression yg hilang arah tuju.
Quote WawaRaRa 8-7-2015 07:42 AM
kejam nyer....
Quote arasham 8-7-2015 07:44 AM
Dah tua renta akal langsung tak dak..
Quote gaara_X 8-7-2015 07:50 AM
manusia kalau dah tak de iman..cam nie laa jadinya...bulan mulia pun sanggup dicemari ngan perbuatan dosa...
Quote GhostWalking 8-7-2015 07:51 AM
Apa la yang terjadi kan
Quote md.jie 8-7-2015 07:58 AM
projek RMK10 kot.. ujung thun lepaih
Quote little_sis 8-7-2015 08:03 AM
kejam gile, dah tua tp xleh pikir... kalo xnak pun baby tu, ada ramaiii lg org yg nak bela.. dia ni waras ke x
Quote chinta89 8-7-2015 08:06 AM
mcm mne la dia meneran dlm tandas tu sampai org x dengar.. yg aku tau org sakit nk melahirkan ni bila meneran boleh tahan suara yg keluar..

satu lg, sampaikan mak mangsa x sedar perubahan pd anak? bdn anak dia kecik ke x nampak mcm peknen..
Quote bluehedgehog 8-7-2015 08:08 AM
fail agama
Quote stryder_cats 8-7-2015 08:10 AM
Meroyan ke dia ni
Quote cegitu 8-7-2015 08:12 AM
Ya allah...sampai hati dia buat mcm tu...
Quote ultra78 8-7-2015 08:13 AM
Senang aje beranak kan. Orang lain habis beribu ringgit di hospital swasta. Dia releks aje beranak dalam toilet

Quote haryatie 8-7-2015 08:15 AM
berani giler..
boleh lak relax jerk..
kenpa x seret sama jntn yg bertanggungjwb tu..
ni sorang2 tanggung segalanya..
da jd tu..beranak jerk..cari jntn tu utk bertanggungjwb..
ke kes touch n go...
Quote Mary_jane 8-7-2015 08:18 AM
Dosa berzina satu, dosa membunuh satu, puasa pun batal. Cash & carry sangat kau dik. Entah boleh insaf ke tak ni.

Lihat semua komen(173)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 06:41 PM GMT+8 , Processed in 0.060008 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top