CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Beraya Dengan Jenama Terkenal & Harga Runtuh

6-7-2015 12:30 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 22072| Komen: 65|Original author: seramado

Description: Jom beli-belah sempena hari raya di cawangan pertama Mitsui Outlet Park di Asia Tenggara ini.
Oleh Adib Za


Hujung minggu yang bosan? Tak mahu meredah kesesakan jalan raya di Kuala Lumpur?

Menjelang Syawal yang bakal menjelma, pastinya ramai yang mula bersesak-sesak membeli-belah di ibu negara.

Namun, ada yang memilih lokasi yang lebih tenang dan tak perlu meredah kesesakan jalan raya, paling penting mendapatkan harga yang lebih berpatutan.

Mitsui Outlet Park yang terletak di Sepang kini telah dibuka dan membolehkan anda memilih jenama kegemaran anda, seperti Aigner, Nike, Hugo Boss, Bally dan sebagainya.

Ia merupakan kompleks membeli-belah terbaharu yang berasal daripada Jepun, membawakan jenama-jenama mewah dan terkenal dunia. 



Jom kita lihat apa yang anda boleh dapati daripada Mitsui Outlet Park:

1. Berlokasi di Sepang, hanya 6 km dari KLIA dan Klia2. Mudah diakses, tidak perlu lalui kesesakan jalan raya.

2. Berkonsepkan terus dari kilang (factory outlet), anda boleh mendapatkan pelbagai jenama terkenal dunia dengan harga runtuh, serendah 30 hingga 70 peratus diskaun!

3. Keluasan luar biasa, 25,000 meter persegi, merangkumi 140 outlet, pasti membuatkan anda berasa rambang mata!


4, Bertemakan perkampungan syurga "Paradise Village" yang memaparkan seni bina negara Jepun yang kaya dengan elemen tropika, pantai dan sebagainya. Ia pasti  membuatkan anda terpesona!

5. Satu-satunya cawangan di Asia Tenggara! Dan bakal menjadi lokasi tumpuan pelancong luar dan dalam negara!



Rasa teruja kerana telah temui lokasi membeli-belah terbaru anda? Jom ke Mitsui Outlet Park hari ini! - CARI Infonet
20

Bagus
11

Marah
33

Terkejut
15

Sedih
33

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (137 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote seramado 3-7-2015 05:54 PM
IMG_2867.JPG

IMG_2869.JPG

IMG_2877.JPG

IMG_2879.JPG

IMG_2880.JPG

Quote sukacactus 3-7-2015 05:58 PM
Kat mitsui yokohama bay skrg ada coach sale
Hbag 2k jd 800 je
Rugi la sini xde brand cam coach, furla, mk camtu
Kalau x, teringin jg nak pergi
Quote kemaruk 3-7-2015 05:59 PM
walaupun bangkem selalu ulang alik ke klia, tapi bangkem tak berkesempatan lagi nak ke MOP ni
Quote stania83 3-7-2015 06:03 PM
Sorey takde duit
Quote nurul_akmar 3-7-2015 06:05 PM
kat klia ke? jauhnya ..
Quote cupin_cipin 3-7-2015 06:08 PM
bila bbnu menulis!
cerita shopping je pun boleh buat karangan 10 perenggan
Quote mommymonster82 3-7-2015 06:10 PM
Dah buka ek.... hmm tp mcm ramai sgt ..
Quote alesandra 3-7-2015 06:33 PM
apa laa yg korang hadap sgt nike tu...burok giler
Quote axl_bach 3-7-2015 06:50 PM
Tasha nih sape??first Lady of Timbuktu??PM prostitute??lawyer?? why aktiviti dia pegi shopink nak kena jadi isu semasa????

@Muntz @spiderman80 @perang_sivil
Quote harkktuih 3-7-2015 06:53 PM
Da mcm karangan budak darjah 3.. Pengalaman berkunjung ke Mitsui Outlet Park..
Quote AbukRokok 3-7-2015 06:57 PM
hmmm boleh try usha mitsui ni
gst gst juga....diri kne dimanja kan juga
Quote AbukRokok 3-7-2015 06:57 PM
Moooddddd Katoopppp Katoooppppppppppppppppppphhhphphpphph
Quote kelapaparut 3-7-2015 06:59 PM
Nmpk penuh outlet, so adakah mereka2 ini yg complain pasal gst,harge minyak naik
Quote spiderman80 3-7-2015 07:00 PM
Bukan isu semasa.
Quote Arale 6-7-2015 11:58 AM
sukacactus replied at 3-7-2015 05:58 PM
Kat mitsui yokohama bay skrg ada coach sale
Hbag 2k jd 800 je
Rugi la sini xde brand cam coach, fu ...

yang ni lebih kepada affordable luxury , tak lah sampai Coach, Furla ke Michael Kors...rasanya boleh datang shopping selalu ...
Quote Arale 6-7-2015 12:00 PM
kemaruk replied at 3-7-2015 05:59 PM
walaupun bangkem selalu ulang alik ke klia, tapi bangkem tak berkesempatan lagi nak ke MOP ni

kalau suka sangat beli barang fashion dengan harga murah sikit, bila free boleh drop by tengok tengok . saya ingin sangat pergi lagi untuk masuk kedai Nike...
Quote Arale 6-7-2015 12:02 PM

tapi compare dengan waktu petang/ malam pergi KL area , masa yang ambil sama juga...
Quote Arale 6-7-2015 12:03 PM
mommymonster82 replied at 3-7-2015 06:10 PM
Dah buka ek.... hmm tp mcm ramai sgt ..

memang ramai ! orang pergi raya shopping banyak , keluar satu bag, dua bag penuh macam tu...

Quote Arale 6-7-2015 12:06 PM
AbukRokok replied at 3-7-2015 06:57 PM
hmmm boleh try usha mitsui ni
gst gst juga....diri kne dimanja kan juga

saya suka sangat manjakan diri dan family members...
LOL

Lihat semua komen(65)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:11 AM GMT+8 , Processed in 0.153866 second(s), 51 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top