CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Tak Sakit, Kalau Boleh Gal Gadot Nak Bersalin Seminggu Sekali

7-1-2022 12:01 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 598| Komen: 4|Original author: Cinta Erina

Description: Pelakon Hollywood, Gail Gadot mendedahkan keinginannya untuk menimang cahaya mata setiap minggu kerana teruja dengan keajaiban ketika bersalin.

Sumber foto: Google Image 

Pelakon Hollywood, Gal Gadot mendedahkan keinginannya untuk menimang cahaya mata setiap minggu kerana teruja dengan keajaiban ketika bersalin.

Bintang Red Wanted itu berkata demikian ketika membincangkan kegembiraan bergelar ibu dan jelas bercakap tentang kelahiran.

Sumber: Google Image 

“Saya suka ada anak, kalau boleh saya akan bersalin seminggu sekali.

"Ia menakjubkan. Saat anda merasakan anda mencipta kehidupan seperti itu adalah luar biasa. Saya sentiasa menerima anestesia epidural, jadi ia tidak begitu menyakitkan," kata Gadot dalam satu temu bual bersama InStyle.

Pada masa yang sama, pelakon Wonder Woman itu menambah bahawa peringkat kehamilan membuatkan dia berasa paling memualkan.

“Saya sakit dan migrain."

"Saya tidak dalam eleman saya," katanya.

Gal Gadot dan suaminya Jaron Varsano melahirkan tiga anak: Alma, 10, Maya, 4, dan Dany, lahir pada 29 Jun. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 7-1-2022 12:34 PM
bestnye mengandung x sakit..
Quote airmineral 7-1-2022 01:53 PM
cantik dia ni tapi...
Quote buapakperut 7-1-2022 03:09 PM
iols rasa beranak kurangvsakit tapi iols benci mengandung, morning sicknes teruk sampai masuk wad, sakit migrain sakit tulang sakiy macam
Quote Cpkay 7-1-2022 03:25 PM
buapakperut replied at 7-1-2022 03:09 PM
iols rasa beranak kurangvsakit tapi iols benci mengandung, morning sicknes teruk sampai masuk wad, s ...

you.. iolss pregnant ke empat empat anak semua simptom yang sama
batuk , selsema , hidung tersumbat setiap hari sampai seminggu nak bersalin
batuk dan lain lain tu stop kiranya tanda nak bersalin lah tu .
perit gila pengalaman 9 bulan tu tau ..

Lihat semua komen(4)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 05:07 AM GMT+8 , Processed in 0.177169 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top