CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Acah Pro, Macam Dia Seorang Pandai Jaga Anak,"- Ramai Menyampah Dengan Hanis Zalikha?

23-11-2021 11:57 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 22139| Komen: 276|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sebelum ini memang Hanis Zalikha dikenali sebab sering memberikan tips keibubapaan kepada pengikutnya.
Sebelum ini memang Hanis Zalikha dikenali sebab sering memberikan tips keibubapaan kepada pengikutnya.

Macam-macamlah petua dan nasihat yang diharapkan memberi manfaat dan boleh diaplikasikan kepada anak-anak.



Foto: IG

Baru-baru ini isteri kepada Hairul Azreen ini ada berkongsi tips supaya anak tidak minum susu dari botol lagi.



Di Instagram, ada dimuat naik video anak keduanya, Alisa Aisyah yang dilihat minum susu menerusi cawan.

Panjang lebar petuanya, boleh baca di sini.



Dalam ramai yang memuji, ramai juga yang menyampah dengan Hanis.



Kata mereka, disebabkan Hanis artis sahaja membuatkan tipsnya jadi popular, padahal ia sekadar benda biasa sahaja dalam kalangan ibu-ibu.

Antara komen:




Biasalah netizen, ada sahaja yang nak dikecam. Apa pun, yang baik bolehlah ikut. Kalau tak suka, tak payahlah ambil peduli. Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote meah_kelabu 23-11-2021 11:59 AM
jemput kekung masuk mencemar duli
Quote KIM.K 23-11-2021 12:02 PM
Tu dia kerasnya komen nurtizen
Korang tak cover2 ke di fesbuk tu. Terasa keknis sampai ke tulang
Quote Cekla 23-11-2021 12:02 PM
apa la hai netizen...mcm something tak kena dengan hati..
walaupun tak suka, cara komen tu menunjukkan siapa dirimu
toksik
Quote makadek 23-11-2021 12:04 PM
Takla hebat mana anak aku 1tahun 6bln tk pakai pempes siap gtau

Quote makadek 23-11-2021 12:05 PM
KIM.K replied at 23-11-2021 12:02 PM
Tu dia kerasnya komen nurtizen
Korang tak cover2 ke di fesbuk tu. Terasa keknis sampai ke tula ...

Len macam tone pesbuker ..dh hilang sabor ke
Quote zaraaqilah 23-11-2021 12:05 PM
biasalah netizen nih....meluat2 pon vid n IG org tu gak ko asyik ulang 24/7. Sendrik tengok sendrik meroyan x leh senang tgk org
Quote bedahmenjuyah 23-11-2021 12:06 PM
makadek replied at 23-11-2021 12:04 PM
Takla hebat mana anak aku 1tahun 6bln tk pakai pempes siap gtau

Bravo makadek. Kena la share tips kat ig ghiteww
Quote Carcosa 23-11-2021 12:07 PM
Netizen punnn laharan berbisssaaahhh
Mmg berangan kuat si KeknisKudis ni. Geli ah.
Tapi tak dinafikan, anak girl dia cumelllll
Quote KIM.K 23-11-2021 12:07 PM
Tapi komen2 diorg tu betul
Keknis tak cakna tentang early child development
Tak layak ajar benda biasa2 yg bukan ahead of milestone pun. Itu pun menunjukkan mentality seorg mak tak pentingkan early edu

Keknis nak flex tips parenting jangan buat yg senang2 macamni. Tunjuk ler anak tu genius, ahead of milestone dia..barulah layak org bijak pandai bertanya macamana anak 3 tahun pandai membaca dan mengira
Quote makadek 23-11-2021 12:09 PM
bedahmenjuyah replied at 23-11-2021 12:06 PM
Bravo makadek. Kena la share tips kat ig ghiteww

Takat bagi anak minum dlm cawan
Ngam anak aku 2tahun aku ckp dhla eh nenen
Dia netek ..calit kopi sekali je esok dia tk nak dah.
Pastu dia ok je minum susu tpung cawan bole botol boleh..
Dia kn retis bg dia je la terpaling
Quote TomyamPuteh 23-11-2021 12:09 PM
Apa nk heran. Ada satu kaum kt India sana tu dari lahir lagi tak pakai pampers.Smpai umo 6 thn pun msh lg telanjang bulat
Quote pencintaABC 23-11-2021 12:09 PM
Neksinah telah pun mendidik Keknis menjadi seorang anak yg boleh dibanggakan - menjadi ibu yg mana tips2 parenting beliau menjadi ikutan segenap followers di Instagram.
Quote KIM.K 23-11-2021 12:09 PM
makadek replied at 23-11-2021 12:04 PM
Takla hebat mana anak aku 1tahun 6bln tk pakai pempes siap gtau

Yang ni baru level2 flex parenting
Quote cmf_PariS 23-11-2021 12:11 PM
hhahahhaa komen korg pun best..
Quote Lumeiy 23-11-2021 12:13 PM
Bentangkan karpet utk kak kung mengadap tread ni
Iols suka baca ayat2 kak kung manis dan berhemah
Quote makadek 23-11-2021 12:14 PM
KIM.K replied at 23-11-2021 12:09 PM
Yang ni baru level2 flex parenting

Hahaha bior .. Dia nk flex acah dpt pujian
Kita lawan balik..igt hebat sgt kan

Quote KIM.K 23-11-2021 12:14 PM
makadek replied at 23-11-2021 12:05 PM
Len macam tone pesbuker ..dh hilang sabor ke

Ada bau2 style forum tu
Tapi forumer ramai kenamaan, lahar kat sini je anonymously. Geng mukabuku pakai nama sendiri pulak tu

Elok keknis mai belajar dgn chuol cara genius parenting. Lemah je makcik ni
Quote mamajawie 23-11-2021 12:15 PM
yg komen tu forumer ke?lain maciam punya komen konfem komen dari helltizen ni..kahkahkah
Quote makadek 23-11-2021 12:16 PM
KIM.K replied at 23-11-2021 12:14 PM
Ada bau2 style forum tu
Tapi forumer ramai kenamaan, lahar kat sini je anonymously. Geng mukabu ...

Tu ah mmg tak kan nya nk flex kt fb
Mmg patut dia mai sini...
Jemput sekali ritrud biar dia tau pedih mulut dia pedih lg mulut poremer

Lihat semua komen(276)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 05:14 PM GMT+8 , Processed in 0.062638 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top