CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

23-11-2021 12:59 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 15522| Komen: 139|Original author: Oleh: Saiful

Description: Adik Neelofa, Ameera Khan dikecam dan dikritik hebat selepas memuat naik gambarnya di Instagram.
Adik Neelofa, Ameera Khan dikecam dan dikritik hebat selepas memuat naik gambarnya di Instagram.

Dalam foto tersebut, kelihatan Ameera sedang mempromosikan beg jenama mewah dengan memakai baju berwarna coklat.



Foto: IG

Pakaian tersebut didakwa ketat sampai menonjolkan benda-benda yang tak patut.

Meninjau di ruangan komen, ramai yang mempersoalkan pemakaian selebriti cantik itu.



Ada juga yang mengaitkan tindakan Ameera berpakaian mencolok mata itu dengan abang iparnya, PU Riz.

"Abang ipar tak nasihat ke?" antara komen yang ditinggalkan.



Malah ada yang mendakwa Ameera melakukan pembedahan payudara kerana ianya kelihatan besar.


Alamak, semua ahli keluarga pula terkena tempiasnya.

Harap Ameera dapat mengambil kritikan ini sebagai sesuatu yang positif ya. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote epal_putih 23-11-2021 01:02 PM
Apola hok komen pon...
Tapi dok gentayangan pon salah la jugok
Quote trexxxxxi 23-11-2021 01:02 PM
Torpedo V2.0

Btw Sepol.. sheol ni tak layak duduk bodgos laa
Quote chikumanis 23-11-2021 01:04 PM
awat badan lemakss macam mak anak 3?
Quote pinksarah 23-11-2021 01:12 PM
wow body ameera letops gituh..

kalah lopa..
Quote musangbodoh 23-11-2021 01:13 PM
pasai tek pun gaduh kaaa
Quote stingerpremier 23-11-2021 01:17 PM
pinksarah replied at 23-11-2021 01:12 PM
wow body ameera letops gituh..

kalah lopa..

øøøøøøøø
Quote stingerpremier 23-11-2021 01:21 PM
voluptuous....keturunan
Quote adeqbun 23-11-2021 01:24 PM
Jual beg ke jual maruah dek...naik segan acik tgk..
Quote Cleocatra 23-11-2021 01:27 PM
Selagi tak dapat kawen dengan anak raja
Selagi tu la menjual
Mama kurap dah berkehendak sangat bermenantukan anak raja
Quote mizzmimi 23-11-2021 01:27 PM
Ala.. Tu je. Ingatkan nampak skin..
Quote iluma 23-11-2021 01:29 PM
makin menjadi adik jah nengok
kak tak dpt cakar yistana dulu
sekrg turn adik pulak gamaknya
sian mamatini kemponan menantu ank yistana
Quote makton 23-11-2021 01:48 PM
muka mcm org tua.
Quote MatDeghem 23-11-2021 01:50 PM
trexxxxxi replied at 23-11-2021 01:02 PM
Torpedo V2.0

Btw Sepol.. sheol ni tak layak duduk bodgos laa

Torpedo V1.0







Quote mawarkhayalan99 23-11-2021 01:51 PM
mmg tek dia besaq pun kan sebab gen2 paki. tu kt kepala tu tudung ke selendang. nak pakai ke taknak pakai. taknak pakai cabut jelah
Quote MatDeghem 23-11-2021 01:54 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CIiCHdQF6n3/[/ig]

Ya Allah tinggi kan Darjatnya, qabulkan doa2 nya, sempurnakan hajatnya, capaikan cita2 nya.
Tetek je yang tinggi ......



Quote dudaberhias 23-11-2021 01:57 PM
Apa yang buat payu daranya? Memang heshe ni gemuk pendek pun in real life hasil mencekik kucate, daging kentut, susu basi semua tu...

Tengok la keluarga2 dia yang lain semua gemuk gedempol sampai kena berhimpit dalam rumah teres Jah haritu..
Quote Normabaru 23-11-2021 01:57 PM
Dorg ni mesti xpernah tahu less is more..sebab tu gigih show off.Hehe
Quote MatDeghem 23-11-2021 02:03 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/CLF_rZ8Fy8d/[/ig]


Quote 3chanceno 23-11-2021 02:13 PM
Adik jahkobis retis ke? TT asal bukak thread iya dok?

Lihat semua komen(139)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2021 03:45 PM GMT+8 , Processed in 0.080893 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top