CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Maut Gara-gara Ingin Pinggul Besar

4-6-2015 10:46 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 6156| Komen: 15

Description: Seorang wanita maut ketika prosedur membesarkan pinggul menggunakan silikon..
Oleh: CMFreporter2

Gara-gara ingin tampil dengan pinggul yang besar, seorang wanita berusia 34 tahun di New York telah maut selepas mendapatkan suntikan daripada seorang doktor tidak bertauliah.


Menurut laporan portal Harian Metro mengatakan Kelly Mayhew dari Maryland ditemani ibunya untuk mendapatkan suntikan silikon daripada seorang wanita yang diperkenalkan oleh rakannya. 

Silikon digunakan untuk membesarkan payudara dan pinggul wanita. (Sumber foro: CBS News)


Ketika menjalani prosedur suntikan itu, Kelly menggelupur kerana sukar bernafas, manakala wanita yang menyuntiknya melarikan diri dari rumah berkenaan. 

Kelly didapati meninggal dunia ketika dalam perjalanan ke hospital untuk mendapatkan rawatan. 


Pihak polis dikatakan masih memburu suspek. - CARI Infonet

Sumber Berita : Harian Metro


15

Bagus
24

Marah
4

Terkejut
11

Sedih
15

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 4-6-2015 10:49 AM
tingkat bawah tanah?google translate sgt...
Quote seramado 4-6-2015 10:51 AM
zulka replied at 4-6-2015 10:49 AM
tingkat bawah tanah?google translate sgt...

hahaha opss

Quote lindarafee 4-6-2015 11:05 AM
apa yg disuntik kat punggung tu
Quote sgbuloh 4-6-2015 11:30 AM
silap suntik ler ni.
Quote Artemesiaa 4-6-2015 11:31 AM
Padah bila mendapatkan khidmat dari yang tak bertauliah
Quote dubuk 4-6-2015 11:43 AM
wa tengok semua perempuan english buat squat di IG

SEMUA PUNGGUNG BULAT SAJA
Quote miabebe 4-6-2015 12:00 PM
Ish3..tulah manusia yg xpenah bersyukur
Quote bellaa 4-6-2015 12:16 PM
fefeling rihanna lettew...




r.i.p sis
Quote Cik_Andak 4-6-2015 12:35 PM
Dah besar tu nak besar mana lagi la....
Quote nizamXF 4-6-2015 01:46 PM
zulka replied at 4-6-2015 10:49 AM
tingkat bawah tanah?google translate sgt...


Quote mattzzx 4-6-2015 06:15 PM
nak cantik dalam masa cepat lah tu.....
Quote mamiayu 4-6-2015 08:29 PM
maknya pun sama encourage anak pi suntik entah apa2
Quote red_cattleya 4-6-2015 11:49 PM
hari tu penah jumpa sorang pompuan kat giant tak pasti malay or bukan..ya ampun dia punya ponggong besar gilos..semua mata ke situ..pitam~
Quote WawaRaRa 5-6-2015 11:29 AM
dubuk posted on 4-6-2015 11:43 AM
wa tengok semua perempuan english buat squat di IG

SEMUA PUNGGUNG BULAT SAJA

mmg ternyata berjaya... try r..

Quote WawaRaRa 5-6-2015 11:31 AM
red_cattleya posted on 4-6-2015 11:49 PM
hari tu penah jumpa sorang pompuan kat giant tak pasti malay or bukan..ya ampun dia punya ponggong b ...

kat gym aku ada.. sorg girl ni... malay... bontot bulat giler... cun r shape dia... bf dia hensem giler...

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 06:58 AM GMT+8 , Processed in 0.086529 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top