CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Cinta Doktor Lelaki Harga Rm11k?

20-4-2015 09:40 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 43951| Komen: 250

Description: Lebih Malang Apabila Mangsa Ditipu Wang Tunai Kira-Kira Rm11,000 Kononnya Untuk Belanja Persiapan Majlis Perkahwinan Yang Bakal Diadakan 29 Mei Depan.
Cinta Doktor Lelaki Harga Rm11k?


Shah Alam: Bermodalkan janji manis selain menyamar sebagai doktor di sebuah hospital kerajaan. Itu antara taktik digunakan seorang lelaki kasanova untuk memperdaya seorang gadis berusia 24 tahun.

Lebih malang apabila mangsa ditipu wang tunai kira-kira RM11,000 kononnya untuk belanja persiapan majlis perkahwinan yang bakal diadakan 29 Mei depan.

Penipuan terancang itu sekali gus menyebabkan impian mangsa untuk mengadakan majlis perkahwinan berkonsepkan dalam taman musnah begitu sahaja.


Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Farah berkata, dia mula mengenali ‘doktor’ itu sejak empat bulan lalu.

Katanya, lelaki berusia 29 tahun itu menghilangkan diri Februari lalu selepas berjaya menipunya.

                      
FARAH bersama dulang hantaran yang disediakan untuk majlis perkahwinannya.



http://www.hmetro.com.my/node/44943






19

Bagus
11

Marah
18

Terkejut
17

Sedih
13

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fifie_olin 20-4-2015 07:32 AM
tgk dr sisi mmg desparate nk kawin...
Quote WawaRaRa 20-4-2015 07:32 AM
24???? tu ke gambo gadis yg tertipu tu???
Quote tahanlasak 20-4-2015 07:41 AM
alamakkk.....tak selidik dlu ke latar belakang DR tu senang2 duit 11k hilang....
Quote Risma 20-4-2015 07:42 AM
Macam umur 42 jerrr.........:zz
Quote EJALTI 20-4-2015 07:47 AM
Baru 4 bulan kenal, dah tak zabarrrrrr nak kawen?
Quote aTiKah_aYuNi 20-4-2015 07:49 AM
sian nyer ko dek....11K..bnyak tuh...sabar yea...next time hati2...
Quote haryatie 20-4-2015 07:52 AM
Edited by haryatie at 20-4-2015 07:53 AM

nk kawin kena la selidik betul2 bakal somi..
siapa dia sebenarnya, ahli keluarga dia, kawan2 dia &
tempat keje..kalau dia ckp keje kat satu tmpt tu..
better call ofis tu ada tak nama dia sbg staff kat situ..
duit rm11k tu..dia serah kat jntn tu ker..
tu ker awek tu..??
lg 1 bukan nk hina bentuk diri seseorg..sbb smua tu Allah yg jadikan,
aku pun bukan cntik..
just pendapat aku jerk..
kalu org tu keje best@berharta@kaya@hensem....kalau diri ni x berapa nak cntik@ada..
aku pikir beribu kali betul ke org tu nak aku..bertabah lah dik oiii..
hidup x selalunya indah...
Quote NIXAReturn 20-4-2015 07:52 AM
Kalau badan saiz tong dram dan kulit gelap jgn bermimpi disiang hari dekkk...ko cari gagak hitam jela sebagai jodoh azali
Quote kentel 20-4-2015 08:04 AM
hahahaha....sis, ukur baju di badan sendiri....cash!!!!!
Quote sayawifenikmie 20-4-2015 08:06 AM
Allahuakbar ....
fizikal gadis malang ini juga yang menjadi bahan kejian ....

saya rasa .... fizkal yang menghina gadis ini .. haruslah indah dan molek2 belaka .... kulit putih mulus ... badan langsing lampai ......  
Quote xtahumenahu 20-4-2015 08:08 AM
terer btol mengayat sampai dah siap haaaa dulang hantaran
Quote rosasa 20-4-2015 08:11 AM
betul ka  24 tahun? ke typo?

berangan ala2 novel cinta le tu.. nak doktor bagai
Quote menjad 20-4-2015 08:12 AM
Naif nyer ko dik... Sabar bnyk2... Brengset sgt prangai jantan tu... Sujud syukur dikdik trlepas dr jntan durjana tu... Puiiiiit
Quote Innrukia 20-4-2015 08:12 AM
Stndard melayu...gemuk pendek gelap tak layak kawen kekdah

takperla dik redha jerla, belajar la dr pengalaman ni...
lenkali jgn senang2 percaya ckp org....
Quote lasagnaklcc 20-4-2015 08:17 AM
Kenal 4 bln lalu.... Hilangkan diri since februari... Ni dah april. Bila yg mula plan nak kawen ni.... Senang je bagi duit sebulan kenal
Quote kimsa-ra 20-4-2015 08:18 AM
lain kali brhati dik bnyk jntn durjana.. nnt dpt yg lg better jika brsbr dik..
Quote krustykrab 20-4-2015 08:24 AM
fifie_olin replied at 20-4-2015 07:32 AM
tgk dr sisi mmg desparate nk kawin...

ko ni...tak baik tau
Quote nur_firdaus 20-4-2015 08:26 AM
kesiannya...
sila share gambar doktor palsu tu supaya org lain tak kena tipu
Quote cucumberkl 20-4-2015 08:27 AM

abg tipu jd DR, akak ni pon tipu gak umo 24 kekonon

Lihat semua komen(250)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:41 AM GMT+8 , Processed in 0.049018 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top