CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Makanan Lihat artikel

Makanan Campur Pelik Di Malaysia

19-2-2015 02:42 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 17927| Komen: 19

Description: Di Malaysia memang terkenal dengan pelbagai makanan dan minumannya sehingga di gelar syurga makanan dunia. Antaranya makanan dan minuman penarik adalah yang pelik tetapi sedap. Mari kita lihat . ...
Di Malaysia memang terkenal dengan pelbagai makanan dan minumannya sehingga di gelar syurga makanan dunia. Antaranya makanan dan minuman penarik adalah yang pelik tetapi sedap. Mari kita lihat .


Maggi Kari Ayam Milo


ABC Campur


Milo Cincau


Sup Torpedo


Michael Jackson


Rojak Sayur Dan Buah


Fried porridge


Cofee Durian

Murtabak Maggi


Aiskrim Coklat Cili Padi

Setelah lihat gambar di atas pernah tidak makan atau minum seperti di atas, sebenarnya banyak lagi makanan dan minuman pelik di Malaysia, ini hanya sebahagian sahaja. Lihat lagi disini





1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miu~miu 3-9-2014 08:51 AM
abc,rojak campur.murtabak megi tue bese arr kan..
yg milo campur kari tue tak tertelan iols..
Quote pfiza 3-9-2014 04:18 PM
X tertelan kalau kenyang kalau lapo hentam je
Quote kejoraria 3-9-2014 04:34 PM
mcmanalah rasa ais krim coklat plus cili padi tu agaknya.....
Quote pfiza 3-9-2014 06:13 PM
Telan terus je lah
Quote melissa~~ 18-12-2014 03:04 PM
geli la tengok sup torpedo tu..
Quote GreenPurple 26-12-2014 08:41 AM
err.. coklat cili padi??
Quote GreenPurple 26-12-2014 08:41 AM
err.. coklat cili padi??
Quote sohsohtan 2-1-2015 02:55 PM
Pernah cuba durian coffee kat Melaka.. Rasa macam tak padan
Quote abraham205 5-1-2015 03:31 PM
boleh makan ke makanan minuman ni ?
Quote cpixie 17-1-2015 10:52 PM
tengok nama makanan pun i dah pening.
Quote fafa_taufufa 1-2-2015 12:55 PM
erkkk...tak selera tgk sup torpedo...
Quote pfiza 7-2-2015 07:20 PM
fafa_taufufa replied at 1-2-2015 12:55 PM
erkkk...tak selera tgk sup torpedo...

sup torpedo sup pusing kepala hehe

Quote KuewTeuwKungFu 9-2-2015 02:44 PM
macam-macam ada
Quote exclusive_vvip 20-2-2015 01:39 PM
kelakar plak kat abc cmpur tu...ada ice bentuk cam hidung bab*... hihihi...nak try la eskrim chocolate cilipadi tu.,
Quote Feedoss 23-2-2015 11:15 AM
sup torpedo tu apa dia cm pelik je. tp milo cincau mcm menjadi je kn.
Quote iznanaziz 23-2-2015 03:56 PM
maggie kari ayam milo, tak ada gambo pun
Quote moocoww 3-3-2015 03:09 AM
Meggi letak milo tu ntah apa rasa dia yerk???
Quote samperit 31-8-2015 08:24 PM
ice cream cili padi?
Quote deekhan 27-3-2016 05:01 PM
sup turpedo tu benda ape uol?

Lihat semua komen(19)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 12:39 PM GMT+8 , Processed in 2.913778 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top