CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ibu Mertua Sudah Tidak Tahan

22-9-2014 11:15 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 9609| Komen: 41

Description: “Dalam Kejadian Kelmarin, Pengadu Berada Di Rumah Bersama Menantunya Dan Sebaik Anak Lelakinya Pulang Daripada Kerja Kira-Kira Jam 7 Malam, Dia Mengheret Mangsa Ke Dalam Bilik Sebelum Membelasahnya.
Ibu Mertua Sudah Tidak Tahan



Ibu Mertua Sudah Tidak Tahan


Kuala Lumpur: Akibat tidak tahan melihat penderaan yang dialami menantunya, seorang wanita sanggup membuat laporan polis terhadap anak kandung bagi menyelamatkan mangsa.

Difahamkan, mangsa berusia 30-an sering didera suaminya iaitu anak kepada pengadu sejak awal perkahwinan hingga mempunyai dua anak, namun perkara berkenaan pada mulanya tidak diketahui sesiapa.

Sumber polis berkata, sejak awal bulan ini, mangsa bersama anak pengadu pindah dan duduk bersama wanita berusia 57 tahun itu di Taman Melati, dekat sini, dan hampir setiap hari mangsa dibelasah suaminya itu.

“Dalam kejadian kelmarin, pengadu berada di rumah bersama menantunya dan sebaik anak lelakinya pulang daripada kerja kira-kira jam 7 malam, dia mengheret mangsa ke dalam bilik sebelum membelasahnya.

“Mangsa turut dikurung seharian di dalam bilik dan hanya diberikan air minuman oleh anak lelaki pengadu,” katanya.

Menurutnya, pengadu tidak dapat menolong menantunya berikutan anak lelakinya mengacu pisau ke arahnya dan mangsa selain mengugut akan membunuh mangsa.

Katanya, semalam, pengadu yang keluar ke kedai menerima mesej pesanan ringkas daripada menantunya mendakwa didera lagi dan peluang itu digunakan pengadu untuk terus ke balai polis berdekatan.

“Hasil aduan pengadu, mangsa dapat diselamatkan daripada penderaan suaminya dan suspek pula ditahan untuk siasatan lanjut,” katanya.

Mangsa kemudian dibawa ke hospital untuk menerima rawatan selain menjalani pemeriksaan kesihatan.

20

Bagus
8

Marah
18

Terkejut
13

Sedih
16

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (100 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hayati_hassan 21-9-2014 09:57 PM
mental kot suami dia tu
tak pun penagih dadah
Quote ice_sky92 21-9-2014 10:03 PM
Bravo mak mertua. Kalau la dia tak report, konsep asalkan berlaki kekdahnya.
Quote famri7 21-9-2014 10:17 PM
Hidup tampa pegangan caheya yislam.Inilah bayaran cash.
Quote dani-rox 21-9-2014 10:22 PM
syabas ibu mertua sebab masih berfikiran rasional... mungkin memperbaiki kesilapannya melahirkan anak jantan dayus kaki pukul pompuan. semoga anak gorila beliau rot in jail and hell.
Quote highcastle 21-9-2014 10:30 PM
Teringat cerita Anakku Sazali, akhirnya ayah terpaksa beralah dek kelakuan anaknya yg tak semenggah........
Quote mak_wa95 21-9-2014 10:31 PM
ibu yang bagus...
Quote missnina 21-9-2014 10:49 PM
keganasan domestik
boleh mendatangkan kecederaan fizikal dan penderitaan mental
selayaknya dilapor dan disiasat
better late than never
Quote prettyuglybabe 21-9-2014 10:50 PM
asalkan berlaki.. mujur mertua ada rasa belas kesian
Quote cmf_blingblings 21-9-2014 10:55 PM
terima kasih wahai mak mertua
Quote kenarihitam 21-9-2014 11:21 PM
Aku respek mak mertua cmni yg xbsekongkol ngn  anknys ..yg slalu aku dgr mak mertua slalu cover kslhn ank dia..siap slhkn menantu xreti jg laki la..xreti jg ank la...mudah2an si suami insaf
dgn ksilapannya.
Quote mystica 21-9-2014 11:28 PM
bagusnya mak mertua ni. tak cuba lindungi pun kesalahan yg anak dia buat.

tindakan yg bijak. anak dia mmg psiko. siap ugut nak bunuh tu. scary.
Quote alahai 21-9-2014 11:34 PM
awat ramai sungguh jantan/laki haprak zaman la ni? mentekedarah apa yg jadi lagu tu?
Quote cowey 21-9-2014 11:39 PM
org kawen die pn nak kawen..

nie mst tak keje nie..

tu yg pindah duk umh mak die
Quote bambimo 21-9-2014 11:46 PM
Iols respek MIL cmni...
Quote bangcak 22-9-2014 12:27 AM
famri7 posted on 21-9-2014 10:17 PM
Hidup tampa pegangan caheya yislam.Inilah bayaran cash.

Bayaran kredit ansuran bleh tak??
Quote setokinpurple 22-9-2014 12:50 AM
no more sinetron.. ni tidak kena dera hadap je laa
Quote tepisket.. 22-9-2014 12:53 AM
Y kes wardina post tu dh settle ke, yang suami pilot air asia? nama mangsa min karim, anak dia da dpt balik ke?
Quote mbhcsf 22-9-2014 01:05 AM
isk kesian menantu ...naya dapat suami lagu ni..kesian kan ...yg tanggung parut psychology dan emosi ni  - a lady laaa jugak.

men are just ...
Quote poison_paradise 22-9-2014 01:38 AM
Bangsa ape ek.. Mulayu?

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:04 AM GMT+8 , Processed in 0.272046 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top