CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Hot Topic Lihat artikel

Isteri Terjun Tingkat 11 Bila Suami Kahwin Lagi

23-6-2014 11:56 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 18775| Komen: 149

Description: Perbuatan Itu Dipercayai Dilakukan Mangsa Akibat Terlalu Kecewa Apabila Mendapat Tahu Suaminya Berkahwin Lagi Dengan Warga Indonesia.

Gambar hiasan


Kuala Lumpur: Seorang wanita yang baru bersalin maut selepas terjun dari tingkat 11, Projek Perumahan Rakyat (PPR) Desa Rejang, di sini, semalam. Perbuatan itu dipercayai dilakukan mangsa akibat terlalu kecewa apabila mendapat tahu suaminya berkahwin lagi dengan warga Indonesia.

Dalam kejadian jam 9 pagi itu, mangsa berusia 50 tahun dikatakan bertengkar dengan suaminya sebelum melompat dari tingkat 11 PPR itu.      

Menurut sumber, mangsa sebelum ini pernah cuba untuk membunuh diri, selain sering bergaduh dengan suaminya. “Dia (mangsa) terjun dari beranda rumahnya sebelum ditemui orang awam jam 9.30 pagi,” katanya.      
      
Ketua Polis Daerah Wangsa Maju, Superintendan Nor Azman Muhamad Yusuf, berkata mangsa yang ada kad rawatan sakit mental terjun dari tingkat tingkat 11 PPR itu sebelum orang awam menghubungi polis pada jam 9.50 pagi.                                      

7

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
2

Sedih
11

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote suatumasa 21-6-2014 07:46 AM
haaaaaaaa......
Quote enchikfitz 21-6-2014 07:47 AM
Mangsa umur 50 tahun? Baru bersalin? Wow hebatnya. Gila meroyan ke?
Quote skymania 21-6-2014 07:48 AM
umo 50 tahun baru lepas bersalin???

celaker btol laki die.. nih kes mangsa meroyan la neh..

baru lepas bersalin..dpt brita sedih..ilang pertimbangan btol..

hadaplah lakinyer jaga anak sorng.. kesian budak2..

duit tak berapa nak ada.. ada hati nak kawen lgk..

lelaki sebeginilah patut di takuk anu smpi abis!
Quote DayangKirana 21-6-2014 07:54 AM
Laki tua x sedar diri tu ada hati nk kawin lg..hidup lg ke anu tu? Ke bergantung viagra semata... Last edited by DayangKirana on 21-6-2014 07:55 AM

Quote sarizu 21-6-2014 07:55 AM
Sapa nk gj ank diaorg?
Bpk mcm ni bleh hrp ke?
Dah la baru dpt pucuk muda
Huhu...sian ank dia...
Quote Orange1 21-6-2014 07:58 AM
Keindahe poligamy. Mungkin @mashimaru83 boleh memberikan sepatah dua kata.
Quote prettyuglybabe 21-6-2014 08:08 AM
50 tahun bersalin? aduhai...

agaknya betul la conclusion
biar laki tak solat, tak kerja, miskin, main perempuan, kaki belasah bla bla bla..
asalkan jangan kawin lain
Quote sapeka 21-6-2014 08:13 AM
what???
50 tahun dan baru besalin
hooo...
Quote toteng 21-6-2014 08:15 AM
Subornye alahai....
Quote Decaffeinated 21-6-2014 08:24 AM
sebuah drama yg sangat lojik

perempuan gila
meroyan lepas beranak
laki kawin indon
pprt



Quote noor2 21-6-2014 08:24 AM
pikiran tak tenang la tu....
Quote GhostWalking 21-6-2014 08:36 AM
Helloooo kalo dapat suami mcm tu haruslah jadi mental
Hujung2 suami kata isteri saya telah mendapat payung emas express dgn terjun bangunan Last edited by GhostWalking on 21-6-2014 12:40 AM

Quote ifanonline 21-6-2014 08:37 AM
Main dgn bini baru pula
Quote rdzaccess 21-6-2014 08:41 AM
Dia ada dengar mungkin dari gossip jirannya yang dia ambik mid-wife ..
Quote ~anya~ 21-6-2014 08:45 AM
Laki kawin indon?
Lelaki melayu lah itu... kemudian marah2 bila pompuan melayu berkahwin dgn lelaki indon...
Quote R2D2 21-6-2014 08:47 AM
pompuan Indon suka makan jamu perapat
kasi barang2 betul2 ketat sungguh-sungguh
baru dpt kepuasan maksima
Quote iwan007 21-6-2014 08:52 AM
Hayyooo agak la 50 tahun baru bersalin lg....
Kesian tgh2 berpantang jantan kawin lg dengan minah indon plak tu mana x meroyan nyer
Quote InVendeTTa 21-6-2014 08:57 AM
drama flat pprt berakhir dengan tragedi
Quote batmana 21-6-2014 09:01 AM
klu psgn gile, apa tk terbatal ke perkahwinan tu..

psl syarat2 sah nikah tu 'berakal'

Lihat semua komen(149)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:44 PM GMT+8 , Processed in 0.074097 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top