Register Login
CARI Infonet Return home

messyjet's space https://b.cari.com.my/?1794849 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 2

    No Albums yet

    No doings found

  • No data or no permission to view

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


messyjet 19-3-2013 10:54 AM
salam sory late reply,jet ke cambodia hihihi.ok i try jawap

1) ape tujuan u pergi sane?? sigh seeing or mcm mane??
2) kalo setakat nk jalan2 saje  dalam xpayah pakai tourist guide mintak petasbb kalo nk p HRC and few other place mmg jalan kaki( depend dgn hotel mane duduk) war meseum jet x p pun.jet p delta mekong
long73 16-3-2013 11:43 AM
salam ..jet... first time nak g hcm 20hb ni..nk tanya lebih2 kat forum tu takut kene marah.hihhihi

u gie sorang2 je ? ok tak.. ni nk gie berdua rasa seram pulak.. nk city tour... agak2 ok tak naik cab berdua ke war remnants etc...
Write to Wall
Visitors

No visitors yet

Groups

No groups yet

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 09:42 PM GMT+8 , Processed in 0.273969 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top