Register Login
CARI Infonet Return home

messyjet's space https://b.cari.com.my/?1794849 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


messyjet 19-3-2013 10:54 AM
salam sory late reply,jet ke cambodia hihihi.ok i try jawap

1) ape tujuan u pergi sane?? sigh seeing or mcm mane??
2) kalo setakat nk jalan2 saje  dalam xpayah pakai tourist guide mintak petasbb kalo nk p HRC and few other place mmg jalan kaki( depend dgn hotel mane duduk) war meseum jet x p pun.jet p delta mekong
long73 16-3-2013 11:43 AM
salam ..jet... first time nak g hcm 20hb ni..nk tanya lebih2 kat forum tu takut kene marah.hihhihi

u gie sorang2 je ? ok tak.. ni nk gie berdua rasa seram pulak.. nk city tour... agak2 ok tak naik cab berdua ke war remnants etc...

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 08:20 PM GMT+8 , Processed in 0.029729 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top