CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3843|Reply: 11

[Edisi konpius] Dah takde keje lain ke bebudak universiti kite?

[Copy link]
Post time 26-3-2016 06:44 AM | Show all posts |Read mode
Rasa nak gelak terguling2 baca Harian Metro hari ni, student satu Universiti kat Melesia buat rekod kumpulan payung bentuk "love" terbesar, hari tu universiti mana buat lambakan donat terbesar jadi logo, ade library hari tu pulak buat rekod piramid dengan buku........ape la nak jadi dengan pusat2 ilmu kat Melesia sekarang ni, rekod rekod ba alif ngang yg korang buat, kat obersi, everyday the borders of human knowledge are being redefined with new scientific findings........kat Melesia ko punya findings cara nak kumpul payung je........isk..isk..isk...tak yah hencap aku, dah jadi bahan gelak ketawa dah dalam grup2 watsap...hehehe...please la, stop it la kawan, kasi la orang Malaysia bangga sikit dengan findings yg contribute to humanities.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2016 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ai was thinking the same too. Apa kebenda punya rekod la. Kalo menang Nobel Laureate ke, bangga la jgk kan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2016 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulah yg membezakan oversea graduates dgn local graduates. Kalau org kritik nanti menggelatat. Masa industrial training, viva & thesis presentation mmg clearly show the difference. Namun ada jgk local grads yg bagus2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2016 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersangka baikla..diorang skadar mngisi masa terluang dgn xtvt berpaedah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2016 07:55 AM | Show all posts
bende2 camtu selalunya under subject sampingan u, pilihan bebas ke, kursus persatuan ke, so dorg kene la handle event, buat karnival, ape ke sume tu... tu kdg2 salah satu skop mungkin bende-bende macam ni la.. nak tarik sponsor katanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2016 08:33 AM | Show all posts
kna bca ni....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-3-2016 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko dah kenapa tt ... ko tu yg ketinggalan diorg buattu sonok2 jrr... asal budak2 x buat bukan2 diorg participate this kind of activity kan bagus
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2016 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosanlah kalau 4 tahun just for academic and research only. Universiti juga tempat membina kemahiran insaniah, soft skills dan membentuk perwatakan yg lebih matang drpd bbnu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-3-2016 01:44 PM | Show all posts
seronok2 hehehe..........teruskan.........teruskan aktiviti sonok2 anda....empat tahun kat universiti mmg untuk sonok2...........saya percaya aktiviti seperti ini akan dapat meningkatkan lagi ranking universiti2 Malaysia dalam ranking universiti dunia.......Congratz bakal pencari-pencari kerja semua, kalau ada nasib, kita bertemu satu hari nanti di meja temuduga, saya mahu lihat menyusun payung dan donat dalam resume anda..........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2017 12:46 PM | Show all posts
minggu lepas keluar berita kat harian metro pelacur kena tangkap beramai, mak kau pun kena tangkap sekali.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2017 03:28 PM | Show all posts
Ya Baldi,

Ummuk sharmoutah jamilah...... ra'aitu ummuk fi Tumblr.... hiya harran jiddan....hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2017 01:32 PM | Show all posts
okey jah benda cam ni. even nampak entah apa2 tapi dr sudut lain ada effort dan team work. alternatif yg lebih baik dari rempitz dan dadah musuh negara. kitakan anak2 malaysia yg ceria dan mudah terhibur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.074580 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list