CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12944|Reply: 120

Aksi Datuk Siti Belajar Memanah Ala-Ala Katniss Everdeen

[Copy link]
Post time 22-2-2016 11:25 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : Dean BZ






Kagum pula melihat video yang memaparkan penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza sedang belajar memanah.


Video yang dikongsi di laman facebook rasmi Universal Music Malaysia dan Rumpun Records itu mendapat banyak reaksi positif dari peminat-peminat Datuk Siti.








Baru belajar memanah sudah sehebat ini? "Tabik spring" pada Datuk Siti. Melihat aksi Datuk Siti sedang menarik tali busur, teringat pula penulis pada Katniss Everdeen dalam cerita The Hunger Games.






Untuk pengetahuan, selain bukan sahaja merupakan aktiviti sihat, memanah juga merupakan amalan sunnah Rasullullah S.A.W.


Semoga Datuk Siti lebih handal dan cekap memanah selepas ini. Kipidap!! - CARI Infonet.










Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 11:36 AM | Show all posts
bkn ke bow tu tak di genggam?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:45 AM | Show all posts
Semoga apa jua aktiviti yang dilakukan memberi manfaat pada tokti
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 22-2-2016 11:36 AM
bkn ke bow tu tak di genggam?

Rasanya kene tolak je sbb klu genggam nnt melantun ..luka tgn. Ntah ler.meols pun dh bzaman x memanah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 11:58 AM | Show all posts
ishkk bukan kate nk rehat tuk dapat kan baby ke..
ke tok ti da lupe tentang nk ade anak..
tettttt.. larriikk.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cousin aku kehulu kehilir bw arrow set ni
Risau plak aku kot kena tahan dgn polis ke apa
Dgr2 citer nak beli kuda plak dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:06 PM | Show all posts
Tu la lain kali niat x payah sebut2...terus jadi bertentangan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:17 PM | Show all posts
makcik ni kalo kawin dgn aku kompon mengandung..bodo duk tunggu tok misai yg dah mendul...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
jin_lampu replied at 22-2-2016 12:17 PM
makcik ni kalo kawin dgn aku kompon mengandung..bodo duk tunggu tok misai yg dah mendul...

Tapi manusia tak buleh kawen ngan jin.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:26 PM | Show all posts
hmmm.. terasa nak komen sesuatu pasal comparison tu tapi tak pe la.. takut iols kena hencap dengan karatz siti..

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tetek besau serba serbi besau ko ni siti woiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang benang tokti, tahniah serap khalid ceo baru simplysiti. Kiranya bisnes simplysiti neh dijaga family dk la ek?

SNP taruddin clan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 22-2-2016 01:15 PM
Tumpang benang tokti, tahniah serap khalid ceo baru simplysiti. Kiranya bisnes simplysiti neh dijaga ...

Kalo Snp tarudin clan yg jaga bisnes simplisity tu..harusle taste packaging marketing ala2 hauk desa jah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 01:44 PM
Kalo Snp tarudin clan yg jaga bisnes simplisity tu..harusle taste packaging marketing ala2 hauk de ...

So nak ke tarap internasional,wajar lah dijaga oleh family urban dk neh ek
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 01:59 PM | Show all posts
sukacactus replied at 22-2-2016 12:04 PM
Cousin aku kehulu kehilir bw arrow set ni
Risau plak aku kot kena tahan dgn polis ke apa
Dgr2 cite ...

Hahaha serious ke weh? Adakah beliau fefeeling beliau adalah katnis?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 02:06 PM | Show all posts
berenang…memanah..kuda…tanah…emas…persedian menghadapi dunia akhir zaman….
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2016 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
miyamiyo replied at 22-2-2016 01:59 PM
Hahaha serious ke weh? Adakah beliau fefeeling beliau adalah katnis?

Xmungkin la katnis pasal dia lelaki
Dah la pakai kapcai je
Mampu ke nak beli kuda tu
Kami sedara dia pun rasa cam dia ada something wrong, hahaha...taksub sgt kot nak berperang di akhir zaman ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 02:10 PM | Show all posts
ni baru betul kalo korang nak panggil lengan sado....hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 02:12 PM | Show all posts
orang kaya, belajar memanah pon kat depan rumah sendiri je. makan hati
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2016 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bidangnya dada tokti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:02 AM GMT+8 , Processed in 0.103419 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list