CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 27874|Reply: 393

Neelofa Hantar Hijab ke Israel?

[Copy link]
Post time 4-2-2016 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Gara-gara memuatnaik gambar resit pembelian tudung di Instagram, peminat berbalah di laman sosial tersebut kerana tidak setuju dengan apa yang dilakukan oleh Neelofa. Reaksi berbaur itu kemudiannya mengundang perbalahan. Dasar banyak masa kosong betul masing-masing.



Sehingga artikel ini ditulis, Neelofa sendiri belum mengeluarkan apa-apa kenyataan atau mungkin malas mahu melayan kerenah keyboard warrior yang tidak henti-henti mencari kesalahan orang lain.

Sebelum ini, Neelofa turut menarik perhatian rakan-rakannya kerana bertindak unfollow mana-mana akaun bagi mengurangkan negativiti di dalam hidupnya.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2016 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah knp lofa ni..mcm attention seeker je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:44 PM | Show all posts
Hantar hijab napa pula?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:45 PM | Show all posts
Ni attention seeker?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:45 PM | Show all posts
Banyak hijab banyak rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa tujuan dia upload? Xleh pkir ke sah2 mengundang hencapan
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:47 PM | Show all posts
takde life sangat pengomen kat insta lofa tu
lofa jual tudung kat muslim in israel bising bagai nak rak
tapi dorang sendiri consume product jewish tu tak terpikir pulak
memang patut lofa meng #shutupiknowwhatiamdoing
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:47 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2016 12:50 PM | Show all posts
secara tak langsung mengiktiraf kewujudan negara ISRAEL giteww...

kelas kau lofake! bimbo tak sudah gitew
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya stok2 igers yg komen mcm haram jadah tu
Tu mesti stok2 yg x penah pegi oebrsi bak kata @peynoLegend
Kat yisroel sana mmg ada ummah moslem la bodo
Nampak sgt x penah tgk rcgn NatGeo or dokumentari yg related dgn palestin..even wan kamaruddin apakejadah sume tu and crew astro penah pi masuk tel aviv kat rcgn apatah nama kat astro oasis ch106
Ni mesti igers stol2 layan MLM, superspontan,seirassserirama...boooo booooo
Bodoh kuasa 10 .......meols bukan fans lopak...tp agak2 la nk kutuk pun ....moslem living everywhere dlm donia ni..yisroel juga bumi Tuham
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:52 PM | Show all posts

spekuan meols, dia nak make good kes semalam...y dia hencap kekawan unfollow memfollow sheols tu... konon2 dia fikir noble la dpt parcel from palestine..malangnya dia ni failed geografi dan sejarah agaknya. malaysian foreign affairs pun dia masih bimbo gitewww... walaupun katanya study INTERNATIONAL BUSINESS katanyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg acik2 gemuk muka berminyak kulit berkeraj ni giguh menyundalkan diri kat FB twitter instagram tu sume buatan YAHUDI ok!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:54 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-2-2016 12:52 PM
Bodohnya stok2 igers yg komen mcm haram jadah tu
Tu mesti stok2 yg x penah pegi oebrsi bak kata @pe ...

in this country, stated kita tak iktiraf kewujudan negara israel...doesnt matter kalau code parcel dia tulis IL skalipun... . israel yg dimaksudkan tu palestine. so kena lah buat caption ikut context audience dia... . skrg org nak tau apa stand dia kpd negara palestine?

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 4-2-2016 12:52 PM
spekuan meols, dia nak make good kes semalam...y dia hencap kekawan unfollow memfollow sheols tu.. ...

Sbb dia kan attention seeker
So saja la nk create havoc
Sbb dia tahu meleis cpt melatah bila dtg bab2 yisroel ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:56 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-2-2016 12:53 PM
Yg acik2 gemuk muka berminyak kulit berkeraj ni giguh menyundalkan diri kat FB twitter instagram tu  ...

yahudi mark zuckerberg tu rakyat amerika, warga negara yg sah di tanah air yg sah...takde sapa ada masalah dgn yahudi...in fact nabi2 kita percaya dlm rukun iman pun yahudi... . yg bermasalah ialah zionis yg membentuk negara israel secara haram. so if u want to defend yahudi, in this case, out of context.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 12:57 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 4-2-2016 12:55 PM
Sbb dia kan attention seeker
So saja la nk create havoc
Sbb dia tahu meleis cpt melatah bila dtg ...

so she should thanks to her penasihat 25% ... damage control cara mcm ni mmg sesuai utk artis bimbo..soon dia akan play victim and pay her solidarity towards palestinian...cliche and expected

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-2-2016 01:00 PM | Show all posts
maxim replied at 4-2-2016 12:46 PM
Apa tujuan dia upload? Xleh pkir ke sah2 mengundang hencapan

Money is business. Gituh
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 4-2-2016 12:46 PM
Apa tujuan dia upload? Xleh pkir ke sah2 mengundang hencapan

Kenapa dorang hencap eh? I tak faham. Bimbo sgt i ni .. lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopa nak bagitau yang dia jual tudung sampai oberthesea sana..yang komen2 dekat ig ni pun rata2 bangang abadi. What to do..follow ig retis and hadap gosip ja 24 jam.

Suka hati lah lopak nak hantar tudung kat yisroel ka, neverland ka, middle earth mahupun hogwarts sekalipun..tak menjejaskan kesuburan peranakan followers kan?

Bak kata diva aa mulut busuk 'why bother why bother why botherrrrrr?'
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 01:05 PM | Show all posts
Edited by sepitsiput at 4-2-2016 01:06 PM

meols speku make good gone wrong konsepnya

first sheols fikir upload resit pembelian dr customer muslim dr palestine (yg berkod kan IL/Israel) tu akan dpt pujian coz dia expand business ke mid east

malangnya, sheols clearly approved kewujudan negara israel by her stupid caption. so meols boleh cakap lofake ni bimbo jua, takde prinsip dan pengetahuan pasal malaysian foreign affairs..sheols pemegang passport merah, clearly stated malaysia x approve israel...bukan sesaja kerajaan nk state benda tu kat situ...dah tentu2 ada senstiviti.

so kalau cakap pasal money is business konsepnya, ini kesilapan yg besar. sbb dia x study demografik customer dia....  sbb majoriti customer dia muslim, di malaysia yg well aware pasal crisis mid eastern. so sheols ibarat membakar selimut sendiri gitewww...

meols hairan kenapa student degree in international business tak boleh alert pasal ni...sheols grad ke idokk? sedangkan produk2 thailand nak masuk malaysia pun kena tukar nama sbb nama brand ala2 kelucahan, itu namanya study international business!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 04:43 AM GMT+8 , Processed in 0.129487 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list