CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dejure

Jebat mengamuk lagii...Sharnaaz Ahmad Utamakan Keselesaan Dalam Rekaan Jubah

[Copy link]
Post time 26-1-2016 01:22 PM | Show all posts

gimana mereka mahu tanggal jubah ketat ini.adakah ada zip di belakang mcm gaun juga?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 26-1-2016 12:54 PM
@de_ikea camni kot



Omg. Siap ada ropol2, princess cutting bagai???? Sgt ponen. Terkejut iols


Thnk u kk cepit utk pencerahan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kita amik sisi baik apa yg sharnaaz @ Jebat ckp nie...
sakit mata memandang pakai ketat2 g masjid..nk menghdap Allah...baca ayat suci Al-Quran tp pakaian menampakkan apa yg x sepatutnya..
Ambil yg positif nya.. hehe

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:31 PM | Show all posts
Jubah ketat x boleh.. *lagalagapipi*
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus sharnaaz ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols berlaga pipi dengan girlfriend takpa uols, janji heols tak pakai jubah ketat.

Heols bukan simbol agama uols..

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissRainbow at 26-1-2016 04:29 PM

pikir2 lah ya...ambil lah yg baik ya.. yg buruk tu minta di jauhkan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 02:13 PM | Show all posts
si_wawa replied at 26-1-2016 01:15 PM
semua betul la si jebat ni, cuma part baju keagamaan tu je -- Jubah bukan baju agama --ia baju buday ...

yes stuju..ni baru betul...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 02:13 PM | Show all posts
lepas tu...die akan cakap...

disebabkan itu, sy telah mengeluarkan idea utk mereka jubah yg lebih longgar dan menepati teras2 agama....


same goes to artis pmpuan yg bertudung...huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 02:14 PM | Show all posts

x tau nak komen ape bile tgk jubah2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 02:30 PM | Show all posts
Tapi I suka tgok jubah Edry pkai masa AJL. tu kira jubah ketat x?
nak tepek gambo x jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 26-1-2016 10:59 AM
helooooo.. sekarang ni orang pakai jubah bukan nak pi mesjid jer

nak pi mall pun pakai jubah baru ...

kalau bole buat yg tembus terus . brula org yg nengok tk tertnya2 . hahahahahaha . gurauan . jgn kecam ambe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jubah ketat komplen...laga pipi
kaki pkul panas baran xpe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 03:54 PM | Show all posts
yess kali ni bersetuju dengan si jebat ni..
jantan tapi nak ketat2 ikut body,
bajet tampan kalau sebegitu..
pakai je la jubah yang macam biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 04:58 PM | Show all posts
akik replied at 26-1-2016 12:15 PM
Kali ni aku terpaksa setuju dengan laki mamak ni.i dont know if it's wrong berpakaian ketat untuk ju ...

setuju... pempuan paham la dh mmg nature nk tunjuk aset yg ade. Yang laki ni ape kejadah nak pakai ketat2 ntah.
bukan jubah je.. office attire pun sama. Kemeja dgn pants tu kadang smpai mcm nak tetas benangnya.
Lepas tu jalan pun dh terkengkang kengkang sbb ketat...
Rasa smpai mcm kalo masuk jari dlm sleeves pun x muat betapa xde space nya.
Pempuan mostly x minat kot tngok laki pakai ketat2 sgt ni.. rasa mcm sesuatu je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 05:00 PM | Show all posts
kekeke
keras betul lantangan suaranya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-1-2016 05:14 PM | Show all posts
sayang replied at 26-1-2016 02:30 PM
Tapi I suka tgok jubah Edry pkai masa AJL. tu kira jubah ketat x?
nak tepek gambo x jumpa.

yg Edry pakai tu jubah dari Elazman.. kalau tengok collection dorg ni mmg ikut shape body mcm girls  



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 05:17 PM | Show all posts

ni peshen jubah ke jubo..
pundek betul pereka jubah ni..model pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 06:51 PM | Show all posts
tapi iols sokong la

sebab mata iols sakit tgk gamba laki berjubah kalerful ketat ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2016 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 26-1-2016 12:52 PM
Alaa si mamak ketiakaribusuk ni
Nak suh peminat beli jubah nko, tak perlu la nak kondem penjual jub ...

Aah kn...tme bergesel2 pipi..gigit2 tgn x igt plak tuhan..poyo btl!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:06 PM GMT+8 , Processed in 0.119511 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list