CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2473|Reply: 7

Jalan Bangi Lama

[Copy link]
Post time 8-10-2015 08:19 AM | Show all posts |Read mode
Harini first time lalu 'jalan belakang' menuju ke Cyberjaya.  Syukur sangat sudah ada traffic light dekat simpang tiga di kuil dan satu lagi berdekatan dengan GENOM.

TETAPI macamana pepagi boleh jam teruk sangat??? Dari Bangi Villa nak sampai kuil pun dekat 20min???!!!

Adakah pasal banyak kenderaan lalu atau timing traffic light yang tak berapa sesuai dengan kesibukan waktu awal pagi?

Pihak mana yang bertanggungjawab uruskan kedua-dua traffic light ni?  
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-10-2015 03:43 PM | Show all posts
itu baru hari bekerja, kalau taman tema kat bangi avenue tu siap, lagi parah ko rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 09:14 PM | Show all posts
traffic light..

tips nak elakkan jam tu.. keluar sebelum 7.30

kalau keluar 7.35.. mendapatlah. jammed gila.. tensen!
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2015 09:15 PM | Show all posts
oneders replied at 9-10-2015 03:43 PM
itu baru hari bekerja, kalau taman tema kat bangi avenue tu siap, lagi parah ko rasa.

I boleh bygkan betapa sesaknya kawasan tu nanti
confirm ada org akan bukak gerai2 minum air or jual2 jajan
kalau org dtg hari sabtu.. pasar malam bsp tu mmg akan jammed

dgn pembukaan pasaraya CS tu nnt.. lagi laaa

bersiap sedia warga bsp/bm! haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2015 12:43 PM | Show all posts
aku x suker pergi bangi,...susah nak jumpa road sign..nak pergi memana takder tanda arah..dok pusing2 je lah.,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2015 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap boleh survive ler kalau tak lalu ku pindah
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2016 05:57 AM | Show all posts
orang BM & SP kerja arah BBB, Putrajaya dah tak guna highway lagi kot,tol mahal......parah cam ni, dulu aku dari SP gi BBB tak de la stuck dari Bangi Villa, paling kurang pun simpang nak keluar depan kuil tu baru kete banyak sikit...huhuhu dah maju jaya area bangi lama......kalau petang gerenti jem dekat roundabout nak masuk teras jernang sekarang ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2016 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi sakit dengan 'bonjol' yang subur kat area ni.  Parah bila 'L' lalu atau 'lembu' lalu.  

Area Bangi ni pihak bertanggungjawab rajin buat 'bonjol' dari traffic light.

Boleh jahanam kereta ...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:13 PM GMT+8 , Processed in 0.086133 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list