CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5285|Reply: 21

[Politik] (edisi kelewatan): Iklan raya petronas 2015: Sampai Hati

[Copy link]
Post time 3-8-2015 04:46 PM | Show all posts |Read mode


                                Petronas melancarkan iklan sempena sambutan Hari Raya Aidil Fitri yang bertajuk Sampai Hati hari ini.
                                                                                                                                                KUALA LUMPUR: Petronas melancarkan iklan sempena sambutan Hari Raya Aidil Fitri yang bertajuk Sampai Hati hari ini.

Iklan berdurasi hampir tujuh minit itu ditulis dan diarahkan oleh Rewan Ishak.

Mengisahkan perhubungan antara abang dan adik yang menyimpan dendam kisah silam, filem iklan itu dibintangi oleh pelakon Beto Kusyairy dan Hafidz Roshdi.

Penggambaran iklan tersebut dibuat di Lenggong, Perak.

Saksikan iklan raya tersebut dengan hashtag #SampaiHati.

- astro awani


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2015 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aik patutlah tak nmpk pun iklannya.
igt iklan herman tu yg iklan petronas
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
X faham langsung mesej, org lain yg minat main askar, org lain yg jadi askar.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 06:09 PM | Show all posts
dah nak abis raya br nak kuar iklan
dah tak feel
bleh gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 06:24 PM | Show all posts
err....apa mesej?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak menarik eh?


Ok...x pyh tgk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-8-2015 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak keluar iklan raya. TV indon dah keluar iklan Aidiladha dah. Tepuk dahi aku..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik posted on 3-8-2015 10:37 AM
Baru nak keluar iklan raya. TV indon dah keluar iklan Aidiladha dah. Tepuk dahi aku..

cepatnya...? tak perasan plak saya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2015 07:10 PM | Show all posts
hamboi ... tt... pe'el raya masih kuat agi erk
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kisah gaduh adik beradik.
Biasala, time nak damaikan mak la y jadi org tgah...
Guna ayat sikit, insha Allah baik balik..

Anyway, aku suka suara Roslan Madun berghazal. Sedap n unik. Dia pon blkon jd ayah dalam citer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 07:56 PM | Show all posts
Edited by cicicumel at 3-8-2015 07:57 PM

awat abang dia tu feeling2x bagus sgt...?
tahulah tanggung famili..
tp perluka berlagak maksum smpai nka bakar semua toys adik dia tu?
kalu i pon bengang

xde motif langsung abg dia tuh..
kesimpulannya, iklan ni x sampai ke hati meolsss..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebetulan sangat... akak baru bercadang nak bukak thread pasal iklan tadi... tapi bukan iklan ni... sebaliknya iklan nyamuk aedes denggi yang budak kecik tu kena marah dengan mak dia...

Dia nk bagitau pasal pesanan cikgu utk pencegahan nyamuk aedes membiak... pastu mak dia sergah eh jgn menyampuk org tua bercakap...

Last2 budak tu yg kritikal kena denggi... baru mak dia yg lehnat tu nak menyesal...
Akak rasa nak tenyeh je muka mak dia tu kat air bertakung tempat nyamuk aedes membiak... geram betul tgk iklan tuh.. :
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aku cuma suka lagu latar je.. Khayal penyair tajuknya

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 08:13 PM | Show all posts
Apasal baru keluar skg....
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 08:25 PM | Show all posts
ice_sky92 replied at 3-8-2015 08:13 PM
Apasal baru keluar skg....

bajet baru lulus...minyak turun harga dekkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tepisket.. replied at 3-8-2015 07:11 PM
Kisah gaduh adik beradik.
Biasala, time nak damaikan mak la y jadi org tgah...
Guna ayat sikit, i ...

Kkk2 i gaduh sampai mak dah meninggal pun x baik2 lg..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2015 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 3-8-2015 08:29 PM
Kkk2 i gaduh sampai mak dah meninggal pun x baik2 lg..

Masing2 pon ada cara nak berbaik2.
Y penting jangan la sampai pengaruh kat anak cicit.
Kita2 je gaduh sudah la..
Itu je la aku pesan kat adik beradik aku..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 09:52 PM | Show all posts
milo_888 replied at 3-8-2015 08:07 PM
Kebetulan sangat... akak baru bercadang nak bukak thread pasal iklan tadi... tapi bukan iklan ni...  ...

iklan tu sedih kot. disturbed betul lepas tgk

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2015 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 3-8-2015 07:56 PM
awat abang dia tu feeling2x bagus sgt...?
tahulah tanggung famili..
tp perluka berlagak maksum smp ...

Very d cepwan sangatss abg dia tu... konon sara keluarga ada kuasa veto.. harus ai sunatkan lagi tiga harkat kalau jumpa spesis mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2015 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah itu kiasan.. abg long dok membantu ayah, dia jugak yg dimusuhi..kenapa abg long masih membantu , kesian ayah,ibu or syg adik?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 02:18 AM GMT+8 , Processed in 0.095478 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list