CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 27248|Reply: 113

Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bercuti Bersama

[Copy link]
Post time 6-2-2015 09:44 AM | Show all posts |Read mode


Pasangan yang tak lama lagi bakal berkahwin, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen, “Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Rancang Kahwin Tahun Ini” pada tahun ini berkongsi gambar mereka bercuti bersama di London dan Dubai. Haaamereka bukan bercuti berdua je tau, malah ditemani keluarga Hanis sendiri. Kalau tak caya meh tengok sini gambar dorang. Kalau tak percaya lagi boleh tengok sendiri di laman Instagram mereka.
[size=0.8em]Gambar percutian Hairul Azreen bersama keluarga Hanis Zalikha


Bukan apa, kadang-kadang orang suka buat tanggapan dan gosip sendiri so, macam-macam kritikan laa bakal tersebar seperti “Lamaran Hairul Azreen Jadi Bahan Kutukan“. Mungkin percutian mereka bersama ni bagi mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan kan. Maklumlah tak lama lagi dah nak berkahwin. Ihik. Mungkin juga mereka ke sana sambil borong barang-barang perkahwinan kan? Semuanya kemungkinan, hanya mereka sahaja yang tahu.
[size=0.8em]Hanis Zalikha dan Hairul Azreen bakal berkahwin tahun ini


Eh! tengok cincin kahwin ke tu Captain Keknis? Ahaks. Hmmm daripada kita cakap yang bukan-bukan kat dorang ni, baiklah kita doakan mereka semoga cepat berkahwin. Tak gitu? Meh tengok gelagat dorang bercuti di London dan Dubai. Check-it-out!




** huyooo trend skrg eh...bila dah propose terus jenjalan oversea...bawak family gittewwwww.....**

Sumber : http://gosipmalaysia.com/
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 6-2-2015 09:46 AM | Show all posts












pic dr butipulnarok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2015 09:47 AM | Show all posts












pic dr butipulnarok gak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 09:51 AM | Show all posts
yg peluk bahu maknani tu ayah dia ke?
napa nmpk lain lak muka?

errkkkk nama muka maknani sgt kusam??
bkn dia suka mekap tebal2 ke?
ala2 percutian tanpa rela gitueww
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hairul yg taja lagila mak nani bertengkek2 setuju dia kawin dgn hanis... Mesti jd menantu kesayangan lepas ni x mcm menantu kedek yg sulung tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2015 09:54 AM | Show all posts
hairul taja satu family eh???kaya eh hairul ni??
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 09:59 AM | Show all posts
katanya.....gmbr pre wed
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:09 AM | Show all posts
pre wed u olssss
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-2-2015 10:10 AM | Show all posts
keknis cantik tp aku x taw knp aku x berapa minat dia hehehe
mak dia plak lg la.. fefiling sesuci sgt law follow blog n ig hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:12 AM | Show all posts
CrowneGlory replied at 6-2-2015 09:52 AM
Kalau hairul yg taja lagila mak nani bertengkek2 setuju dia kawin dgn hanis... Mesti jd menantu kesa ...

Mak mn x suka menantu kaya..
Tambahan hz ank ksygan, mestilah nk yg TERbaik kebahagiaan ank dia..
Selama 9 bln peknen muntah gemuk alahan bagai, da dilahirkn jg bagai menatang minyak yg penuh xkan nak lepas kan si hz dkt jate bebukan..

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:22 AM | Show all posts
kertu pulak mak nani kat pic tu
x sempat edit ke?

pic keknis ngan hairul background london bridge tu sweet la..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:30 AM | Show all posts
byk duit dorang ni pi becuti kt obersee...











Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:43 AM | Show all posts
smart la gamba hanis pegang coffee tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:55 AM | Show all posts
kakak dia dah nampak gems kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 10:57 AM | Show all posts
iolss okey je... cute ape p cuti bersama3 keluarga... masing2 ade family masing2. tkde la kena lahar ria...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 11:05 AM | Show all posts
mak nani agree ker ngn pilihan anak dia ni..erk
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-2-2015 11:14 AM | Show all posts
kalau dh namanye model ... pose ape pun sume lawa....
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 11:20 AM | Show all posts
muka keknis ni bese2 je....xdelah nk diwowkan sgt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-2-2015 11:21 AM | Show all posts
thanks mod @annehuda
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2015 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki kaya mmgla bagus
Tp laki kaya beriman laaaagiii bagussss keh3.. da ank suka,xkn mak pak nk rejek. Xde buruk mna pon laki ni.kwin ccpat skit.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-8-2022 11:54 PM GMT+8 , Processed in 0.098055 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list