CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 23171|Reply: 161

[edisi sekaya]Mas Idayu Didakwa Cekik Zuan Azmi

[Copy link]
Post time 26-1-2015 04:12 PM | Show all posts |Read mode

Anda mesti kenal pengacara dan wartawan sensasi Zuan Azmi bukan? Saban minggu muncul di program hiburan Melodi selain kini menjadi hos belakang pentas untuk program Mentor Legenddi TV3. Ada kisah menarik dari belakang pentas katanya semalam.
Melalui akaun Twitter beliau, Zuan Azmi menulis yang Mas Idayu yang sebelum ini pernah menjadi bualan apabila naik angin dengan peserta uji bakat Mentor Legend telah mencekik dan menyerang beliau ketika salah satu slot belakang pentas Ahad lalu.


alam temubual ringkas bersama kami, Zuan Azmi berkata yang Mas Idayu juga ada mencekik & menyerang beliau ketika rehearsal dijalankan dan telah diberi nasihat untuk tidak mengulanginya ketika siaran langsung namun perkara itu tidak diendahkan.
“Sebab dia perempuan, kalau dia lelaki memang saya sudah lawan balik sebab saya diajar untuk hormat perempuan. Bukan setahun dua jadi artis, masih tidak tahu untuk bersikap professional apabila asyik dikenakan soalan panas,” ujarnya.
Sekali baca seakan Mas Idayu mahu bergurau dengan hos Mentor Legend itu namun kenyataan dari Zuan Azmi tidak menunjukkan perkara ini seperti boleh dibuat main. Kalau asyik kenakan artis dengan soalan panas, apa salahnya sesekali kena cekik ‘kan? (rtky/m)

*sumber edisi roti sekaya*
**mod..kalau dah ada delete yer ahaks**

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-1-2015 04:15 PM | Show all posts
cekik main2 ke cekik betull....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:15 PM | Show all posts
kalau bukan main2, selayaknya zuan kena cekik
abis soalan2 dia yg kdg2 sampai melondeh kain spender retis2 lbh teruk dari cekik leher org
kat dunia ko kena cekik dgn mas idayu
kat sana, ko kena cekik dgn apa pon x tao lagi
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:18 PM | Show all posts
menyampah aku dengan zuan
patut mami cekik sampai mamposs
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:18 PM | Show all posts
zuan Azmi ni .... pengcara yang bacul ... nak tanya soalan pedas ke? ....
soalan dia pedas2 tpmesti diawali ... "saya dengar ...." ... "orang kata ....." ... "mulut2 busuk diluar kata ...." ....
shit sgt ngan wartawan yg semua soalan dimulai dengan mcm tu ....\

ala .. cara dia mengacara kat backstage Mentor punrasa nak kena tampar ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:19 PM | Show all posts
entah kenapa,aku tak rasa kesian pun. sbb kdg2,aku rasa ada artis mmg nk lempang balasah ko je zuan. hehe..

rasanya xdela kena cekik smpi n nak putus nafas.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:20 PM | Show all posts
zuan, kena cekik??

selayaknya lah..

disebabkan zuan ngan michelle la aku dah berenti tengok melodi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:20 PM | Show all posts
la hai..pondan sangat ko dek panasss oii..
ala ala meratib memohon simpati pulak..
ahk tuihhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-1-2015 04:22 PM | Show all posts
“Sebab dia perempuan, kalau dia lelaki memang saya sudah lawan balik sebab saya diajar untuk hormat perempuan. Bukan setahun dua jadi artis, masih tidak tahu untuk bersikap professional apabila asyik dikenakan soalan panas,”

perlu ke tanya soalan panas? tanya pasal perkembangan protege je xleh ke.
kalau org tanya ko ni pondan ke? agak2 ko sentap tak

apapun, apa soalan panas tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:22 PM | Show all posts
patutnya mas idayu cekik dia, hentak bebird dia pastu tolak dia biar jatuh terduduk terus.. suka sgt jadi batu api mmg layak dpt lagi teruk dari tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:23 PM | Show all posts
jula7 replied at 26-1-2015 04:20 PM
la hai..pondan sangat ko dek panasss oii..
ala ala meratib memohon simpati pulak..
ahk tuihhh

kan ... gigih menebar ke Gentleman dia ....
semalam pun nampak dia bengang ngan Mas Idayu ... dia kata Mas Idayu kaki propa ..... (walaupun betul)
tapi cara dia buat tu mcm childish and x pro ...... mcm budak2 "xnak kawan sudah tetek kau sebelah" .... haaa koooo
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:23 PM | Show all posts
Bila masa kena cekik? Alooo rugi x dpt tgk secara real cekikan tersebut.

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:31 PM | Show all posts
alaaa saja nak naikkan rating ler ni..padahal smlm gelak2 je waktu mas idayu cekik dia..plssss laaa...puuiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:32 PM | Show all posts
memang patut pun kena cekik ..
semalam tengok melodi .. masa dia interview Shah Iskandar
dah orang tu jawab tak ada apa2 .. lagi nak provoke tanya macam2
bila orang tu jawab dia kata pusing balik jawapan
ntah apa2 ...

dah lama tak tengok melodi .. last tgk masa Apek aje jadi pengacara
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:33 PM | Show all posts
kene cekik jer? u deserve to be b***ch slapped, hoccay!

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:34 PM | Show all posts
patut tanggalkan suar dia sekali k
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-1-2015 04:35 PM | Show all posts

iols tgk smalam..mcm gurau2 jek
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:35 PM | Show all posts
laaa i tgk yg tu... igtkan dorg main2 je masa tu...

tp si zuan tu mmg mulut cm sial gak, dia pun cm kuangja gak dgn mas idayu... mulut jahat asyik ckp orgtu propa la apa...

padanla muka kna cekik...

semak la adegan blkg pentas.. cm x perlu n buang masa... borrriinnggg..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:37 PM | Show all posts
dasar wartawan caprut

aq ngk semlm lebih kpd gurauan jer

awat semlm masa live tu ko x sound terus

mentang2 lh Mas Idayu & protégé x terplilih ke peringkat seterusnya, berani ko carutkan dia kat twitter ko

mmg dasar JANTAN DAYUS......bikin ummah Malaysia dok keji ko jek  
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2015 04:38 PM | Show all posts
mungkin peringatan kot dari mas idayu, mulut laki ni kena ckp elok2 sket.

wartawan melodi stay je kat melodi, jgn tambahkan lagi show tv3 yg org takmo tgk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 07:21 AM GMT+8 , Processed in 0.100397 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list