CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: jahcomel

Anugerah Khidmat Cemerlang (APC)...sesuai ke...

[Copy link]
Post time 22-1-2015 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mrak78 replied at 22-1-2015 09:51 AM
buat biz lg baik dr kejer gomen...kejer gomen ni seminggu je senang, 3 minggu susah..

Betul u.. U rajin dpt lebih..u mls xdelah...ini rajin ke malas ke serupa jer..bonus dpt jugak mls2 pon...kna lak kaki bodek...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2015 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 22-1-2015 08:37 AM
beto mommy...bkn jeles tp kalu y dpt 2 kuat ngular,punch card slalu merah...mmg marah lh...

Jeles tu xdelah insyaallah.. Tu rezeki dia tp tgklah sumbangan...xde manusia perfect tp ini klu dah keje dia pon kita yv buat tp dia dpt apc...hahaha..

Pd me work smart n yg bukn keje kita jgn buat kalu terpaksa juga buat pastikn keje kita settle dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2015 10:43 AM | Show all posts
alaaa....mane2 jabatan pon mesti ade punya kaki kipas
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2015 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
yg ai tau apc ni armored personel carrier je mcm condor... sibmas.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2015 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kat tmpat keje kita pun rmai jenis kaki bodek. berbulu telinga dengar..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2015 09:38 PM | Show all posts
huhuhu nk celah jugak
kenal sorg ni baru dpt APC taun lepas
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2015 09:33 AM | Show all posts
APC kebanyakan dapat kat kaki kipas,namun ada juga tak kipas dapat...walaupun pedih,layan ajela anggap belum rezeki yang penting kerja kita buat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2016 01:33 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 03:45 AM GMT+8 , Processed in 0.886824 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list