CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13568|Reply: 84

Shila Amzah cakap pasal x bf yg mana dlm interbiu ni??

[Copy link]
Post time 19-5-2014 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Kalau ni bukan gossip harap maaf la ye..

eniwei.. korang tengok interbiu ni mula dari 19:42 minit dia cakap pasal x bf dia yg sangat mengontrol sampai suh tukar baju lain kalau x berkenan di mata x bfnya itew... siapakah dia??



Rancangan ni kat cenel astro.. rancangan tempatan yg tayang kat cenel AEC.. sib baik derang letak subtitle.. kot tak meme dok pehe...



Last edited by aYuGiLeR on 19-5-2014 01:53 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2014 01:53 PM | Show all posts
shila lagi.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 01:55 PM | Show all posts
cing cong ceng cong ceng
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 01:57 PM | Show all posts
sesuatu sangat..

hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 01:58 PM | Show all posts
borrrringgggg nexttt !
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:06 PM | Show all posts
dah sebut bad boy, iols terbayangkan yang sorang tu je..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-5-2014 02:08 PM | Show all posts
bape ramai BF dia ni..??

aku tahu si Sharnaz tu jek....

Dgn Johan shila yang SS kan...?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:12 PM | Show all posts
Xtgk vid tu..tp sapa lg bf dia yg suka kontrol kann...move on la deyyy  

Johan sehari kah? Dia x kesah pun salin gf dah mcm salin baju..yg kontrol tu jugak sampai lani x ber gf !

ehh tui ka apa yg aku speku nii ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2014 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan ek... Sudah2lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:17 PM | Show all posts
seri_mawr posted on 19-5-2014 02:08 PM
bape ramai BF dia ni..??

aku tahu si Sharnaz tu jek....

aah.. aku rasa si sharnaz je bf yg dia duk berkepit kulu-kilir..

yg si botak tu aku rasa shila ni je yg syok sensorang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:18 PM | Show all posts
yg ni kah?

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:22 PM | Show all posts
br je tgok interview tu..hahaha cam ckp sal nanaz je..
tp hape je la dia nii..xyah cita la semua tu
walau dia x sebut nama
tentu2 la org akan ingt si nanaz kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:31 PM | Show all posts
rasa macam canaz je, sebab terang2 canaz ex dia, dan dia pun kata dia buta kerana cinta dulu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:35 PM | Show all posts
X kenan sgt la gosip pasal die nih...Leleagi pasal kisah cinta die...Hehehehe
Tp yg pasti die nyanyi mmg superb...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:40 PM | Show all posts
abg jebat klah???
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:43 PM | Show all posts
aikkk,x move on  lagi ke makcik sorang nih?benda ni pun nak cerita jugak ke?gigih nau nak jaja citer pasal ex ko tuh.....cakap no komen sudah lah.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2014 02:47 PM | Show all posts
abam jebat kot..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:48 PM | Show all posts
sape2 je la....
aku x gemar dia ni sejak bertudung...
sblm tu ok jek pangai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-5-2014 02:51 PM | Show all posts
16

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 02:57 PM | Show all posts
maxim posted on 19-5-2014 01:55 PM
cing cong ceng cong ceng






Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 03:00 PM GMT+8 , Processed in 0.183929 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list