CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2966|Reply: 16

teruknya mobile internet saya

[Copy link]
Post time 12-2-2014 05:03 PM | Show all posts |Read mode
terlalu lambat la modile internet saya.. malas nk tunggu lama lama utk tengok satu artikel ataupun gambar kat fb.. sesiapa juga sama dgn saya ? 3G tapi speed macam GPRS!
Last edited by SusanChong007 on 12-2-2014 05:07 PM

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-2-2014 05:18 PM | Show all posts
pakai umobile la best
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2014 07:08 PM | Show all posts
guna hp apa?
line internet?
bandwith berapa sebulan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2014 06:27 PM | Show all posts
aiyo bukan you sahaja la bro, saya rasa semua orang pun same. saya pun tak tau apa yang boleh dibuat. susah juga kalao nak load info page untuk emergency kan? tunggu 5min pun masih tak sampai...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2014 10:49 PM | Show all posts


haha internet ? can u even load this video ? very funny..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2014 09:50 AM | Show all posts
AbukRokok posted on 12-2-2014 05:18 PM
pakai umobile la best

berapa sebln dan quota tu berapa ya?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2014 09:51 AM | Show all posts
aziz79 posted on 12-2-2014 07:08 PM
guna hp apa?
line internet?
bandwith berapa sebulan?

iphone 5S lo...
skrg cuma guna free wifi ajer...x der bujet utk top up
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2014 11:02 AM | Show all posts
SusanChong007 posted on 14-2-2014 09:50 AM
berapa sebln dan quota tu berapa ya?

umobile RM28....kuota High Speed 1Gb.... after low speed unlimited
only di bandar bandar...klaua di kampung2 ceruk solok better pakai celcom je

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-2-2014 04:13 PM | Show all posts
magicbean0000 posted on 13-2-2014 10:49 PM
haha internet ? can u even load this video ? very funny..

eh yg ni promo baru ke?? Aku berminat nak tukar data plan sejak tahun lepas lah... tapi tak tau mana yg bagui. ada apa-apa cadangan tak kalian?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2014 12:12 AM | Show all posts
I rasa bro blh buat complain la.. Ataupun mula cari plan data yg baru.. Jgn bazir masa marah sana sini.
pernah tak dengar promo plan Celcom yg baru ni ? Kan top up RM 5 dan data 50MB data.. Ssuai utk org yg FB dan chat.. http://www.xpax.com.my/mobileinternet
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2014 04:30 PM | Show all posts
huh apa maksud? boleh tambah nilai sesuka hati mengikut penggunaan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2014 04:00 PM | Show all posts
bagusnya, dengan itu kita tak payah takut data habis kan? boleh tonton klip video dan sembang dengan kawan dengan lebih lama^^
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2014 07:01 PM | Show all posts
bbpinkie posted on 19-2-2014 04:00 PM
bagusnya, dengan itu kita tak payah takut data habis kan? boleh tonton klip video dan sembang dengan ...

baca sampai abes

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2014 01:42 AM | Show all posts
Salam sejahtera.

Program Wang Tunai MoneyRapid

Terima SMS dapat duit

100% terus ke akaun bank anda
Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !
http://moneyrapid.net/?id=ayahba48
dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.
Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2014 01:06 PM | Show all posts
akan beli dan cuba tengok .. Tapi seblom beli, nk tanya saat.. Yg celcom wifi ni ada cover kat pekan tak ?
kalo ada, nk beli tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2014 05:50 PM | Show all posts
oh celcom biasa cover banyak tempat jadi tak payah risau lah. Tambahan pula data ni boleh dikumpulkan jadi takkan rugi kalo tak guna habis. http://www.celcom.com.my/persona ... age-areas-map-check
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 2-3-2014 01:52 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 03:10 PM GMT+8 , Processed in 0.090878 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list